Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

În curând voi deveni mamă!


didifloare
 Share

Recommended Posts

Gând - „În curând voi deveni mamă!” - devine mai aproape de tine în fiecare zi, și o repeti din ce în ce mai des. La început, apare în fiecare dintre noi ca o presupunere secretă, apoi devine o realitate veselă și o împărtășim cu cei mai apropiați de noi.

Și acum viața noastră începe să se schimbe, de la problemele globale la cele mai mici detalii, cum ar fi ce să mâncăm la micul dejun sau ce doctor să alegem. Sarcina este un moment de schimbare. Toate aceste schimbări ne fac pe fiecare dintre noi fragili și mai vulnerabili. Și pentru a menține echilibrul și stabilitatea, avem nevoie de sprijin de încredere, dragoste și atitudine grijulie. Chiar acum, ca niciodată, chiar avem nevoie de calm și încredere. La început, cei dragi ne oferă acest sentiment de siguranță. Și apoi instinctul nostru natural și intuiția noastră feminină ne vin în ajutor (ascultați-l chiar acum).

Odată cu debutul sarcinii, acel program natural se activează, ceea ce ne ajută să tratăm multe probleme mult mai calm, sugerează decizii mai înțelepte și ne învață să găsim compromisuri. La urma urmei, pregătindu-ne pentru maternitate, devenim un sprijin nu numai pentru noi înșine, ci și pentru viitorul bebeluș.

Pentru a-mi liniști cumva emoția, soțul meu îmi dă periodic astfel de buchete de flori! Ce e frumos! Simt că fiicei din mine îi place foarte mult!

P.S.
Tăticii tineri notează cum să-și mulțumească soțiile

florii.jpg

flori.jpg

Edited by Marius
Eliminare link
Link to comment
Share on other sites


Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Privacy Policy.