Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Ghid de incaltaminte pentru iarna.


varangianguard
 Share

Recommended Posts

Exista cateva caracteristici importante de luat in considerare atunci cand cumparati cizme de iarna pentru femei sau cizme de iarna pentru barbati, altele decat stilul si factorul fashionista. Da, aspectul unei cizme de iarna va juca un rol important in procesul decizional, dar caracteristicile tehnice sunt la fel de importante. Urmatoarea este o lista cu unele dintre cele mai importante considerente pe care ar trebui sa le aveti in vedere atunci cand va cumparati urmatoarea pereche de ghete dama de iarna.

1) Cat de bine se potrivesc?

Primul lucru de luat in considerare la achizitionarea unei noi perechi de ghete de iarna este cat de bine se potrivesc. Daca ai mai incercat vreodata orice tip de incaltaminte, atunci stii ca poate fi dificil sa gasesti pantofi cu marimea potrivita. Acest lucru este valabil mai ales daca incercati o pereche de cizme de iarna pentru barbati. Este posibil sa fie nevoie sa urcati o marime sau chiar doua dimensiuni, in functie de marca si modelul pantofului.

Daca va uitati la cizmele de iarna pentru femei, atunci nu exista o astfel de problema, deoarece toate marcile tind sa-si faca pantofii intr-o varietate de latimi diferite, astfel incat sa poata gazdui o gama larga de forme de picioare. Cu toate acestea, daca te uiti la cizmele de iarna pentru barbati, atunci va trebui probabil sa urci o marime.

2) Din ce tip de talpa este fabricata?

O alta consideratie la alegerea unei perechi de ghete de iarna este din ce tip de talpa este facuta. Exista mai multe tipuri de talpi disponibile astazi, inclusiv talpi de cauciuc, talpi din piele si talpi sintetice. Toate aceste tipuri de talpi au avantajele si dezavantajele lor.

Talpile din cauciuc sunt foarte rezistente si de lunga durata. De asemenea, sunt antiderapante, ceea ce este o calitate importanta atunci cand mergeti pe suprafete inghetate sau inzapezite. Singurul dezavantaj al talpilor din cauciuc este ca acestea tind sa fie grele.

Talpile din piele sunt grozave deoarece sunt rezistente si ofera o tractiune buna pe suprafetele alunecoase. Singurul dezavantaj al talpilor din piele este ca pot fi putin scumpe si pot necesita ceva mai multa intretinere decat talpile sintetice.

Talpile sintetice sunt cel mai usor tip de talpi. Sunt minunate pentru a alerga si a merge pe distante lungi. Singurul dezavantaj al talpilor sintetice este ca tind sa se uzeze mai repede decat talpile din cauciuc sau piele.

3) Care este cea mai buna marca de cizme de iarna?

Un alt aspect important atunci cand cumparati o pereche de cizme de iarna este ce marca este cea mai buna marca. Exista multe marci diferite disponibile astazi si nu toate sunt create in mod egal. Unele dintre cele mai cunoscute marci includ Raimondo, Claudio Casini, UGG si Rieker.

Claudio Casini este un brand foarte popular de cizme de iarna. Sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt foarte rezistente. Cizmele de iarna Claudio Casini sunt excelente pentru a va mentine picioarele calde si uscate in timpul iernii.

Rieker este un alt brand foarte popular de cizme de iarna. Sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt foarte rezistente. Ghetele de iarna Rieker sunt excelente pentru a va mentine picioarele calde si uscate in timpul iernii.

UGG este un brand foarte popular de cizme de iarna. Sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt foarte rezistente. Cizmele de iarna UGG sunt excelente pentru a va mentine picioarele calde si uscate in timpul iernii.

Raimondo este un brand foarte popular de cizme de iarna. Sunt fabricate din materiale de inalta calitate si sunt foarte rezistente. Ghetele de iarna Raimondo sunt excelente pentru a va mentine picioarele calde si uscate in timpul iernii.

4) Preferati o cizma mai inalta sau o cizma scurta?

Cand alegeti o pereche de cizme de iarna, va recomandam sa alegeti intre o cizma inalta si o cizma scurta. Principala diferenta intre aceste doua tipuri de cizme este inaltimea. Cizmele inalte vin pana la genunchi, in timp ce cizmele scurte vin pana la glezne.

Ghetele inalte sunt excelente pentru a va mentine picioarele calde in timpul iernii, deoarece ofera un strat suplimentar de protectie si izolare impotriva frigului. Cizmele inalte sunt, de asemenea, bune pentru a va mentine picioarele uscate in zapada, deoarece zapada nu va patrunde in partea de sus a cizmelor la fel de usor.

Ghetele scurte nu sunt la fel de bune pentru a va mentine picioarele calde iarna, deoarece exista mai putin material intre picioare si aerul rece.

Link to comment
Share on other sites

  • Marius changed the title to Ghid de incaltaminte pentru iarna.

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Privacy Policy.