Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Calculator date internet mobil Roaming - "roam like at home"


R_a_z_v_a_n

Recommended Posts

R_a_z_v_a_n

Începând cu data de 15 iunie 2017, ești tarifat pentru serviciul de roaming în UE/SEE ca și cum ar fi un consum efectuat în România, în afara propriei rețele, în măsura în care acesta nu depășește limitele unei utilizări rezonabile.

Spațiul Economic European (SEE) cuprinde statele membre ale Uniunii Europene (UE), la care se adaugă Norvegia, Islanda și Liechtenstein.

Aceste reglementări se aplică automat dacă ai un plan tarifar cu roaming, cu excepția situației în care ai ales în mod expres un plan tarifar alternativ pentru serviciul de roaming în UE/SEE, altul decât cel reglementat. Chiar dacă ai făcut o astfel de alegere ai dreptul să te întorci la tarifele reglementate pentru furnizarea serviciului de roaming în UE/SEE, fără costuri suplimentare. Dacă ai deja un plan tarifar cu roaming, furnizorul tău nu îți poate condiționa aplicarea Roam like at home de acceptarea trecerii la un alt plan tarifar sau a reînnoirii abonamentului în vigoare.

Roam like at home se aplică numai pentru călătorii ocazionale în afara țării de unde a fost achiziționat serviciul de comunicații și în limitele unei utilizări rezonabile a serviciului. După depășirea limitelor utilizării rezonabile furnizorul are posibilitatea să îți perceapă, în plus față de tarifele naționale, anumite suprataxe pentru prestarea ulterioară a serviciul de roaming în UE/SEE. Valoarea suprataxelor este plafonată. În plus, nici suma dintre tarifele naționale și suprataxe nu poate depăși un anumit plafon.

 

Calculator date mobile - http://www.ancom.org.ro/calculator/insert.php?res=250x250&var=1

 

Sursa: ANCOM - http://www.ancom.org.ro/roam-like-at-home-uesee_3767

Link to post
Share on other sites

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Privacy Policy.