Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Prima Casa - ar fi cazul sa incep formalitatile?


lauraionescu

Recommended Posts

lauraionescu

Vreau sa-mi iau apartament in Sibiu si habar nu am cu ce sa incep. Pare-mi-se ca preturile au mai crescut si am mai si auzit ca Prima Casa e pe duca. E adevarat? Sa ma aventurez in chestia asta?

Link to post
Share on other sites

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

 • Management

Nimic nu e sigur acum. Vechiul guvern anunţase că o decizie în privinţa continuării în 2016 a programelor "Prima Casă" şi "Prima Maşină" urma să fie luată în cursul lunii noiembrie, în urma unei analize privind impactul implementării acestora. Din moment ce guvernul respectiv a căzut, trebuie aşteptat să vedem ce vor decide miniştrii noului cabinet.
 

Dar în situaţia în care eşti hotărâtă, te sfătuiesc să începi formalutăţile cât mai repede pentru a putea beneficia de programul anului 2015, care este în vigoare.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • LiviaTudor2
   By LiviaTudor2
   Buna! Ma ajuta cineva cu o opinie va rog? Imi caut un apartament cu 3 camere in nordul Bucurestiului si printre ofertele pe care le iau in calcul se numara si cumpararea unei locuinte intr-un complex rezidential, Cosmopolis, dar nu stiu vreau sa iau o decizie pana nu aflu mai multe pareri. Locuieste cineva in acest complex sau are prieteni, cunostinte care stau acolo? Eu asa am vazut poze, oferte, facilitatile pe care le ofera si ma tenteaza sa stau intr-un complex cu teren de baschet, piscina, transport facil pana la munca si nici preturile nu sunt mari pentru ceea ce ofera fiind si locuinte noi, insa cum am mai spus, vreau sa iau in calcul toate aspectele si poate stie cineva mai multe. Va multumesc!
  • neogeo2012
   By neogeo2012
   Cuptor cu microunde Electrolux HeatWave EMM21150W, grill cu quartz nou-nout cu garantie 4 luni. Garantia mai este valabila chiar daca se vede bine din poze bonul este umpic uzat. Am fost la magazin si mi s-a spus ca nu este nici o problema atata timp cat bonul are pe el stampila.

   Predare personala in Bucuresti (Sector 2)


  • Albasell
   By Albasell
   Pret: 20 lei. Predare personala in Alba Iulia. Livrarea in alte localitati se face prin Posta Romana (10 lei transport).   Dupa fiecare incarcare la orice sursa de lumina Halba de bere fosforescenta glow va lumina in intuneric pana la 8 ore.

   Surprinde-ti prietenii cu ceva cool. Halba de bere fosforescenta glow este perfecta pentru orice ocazie.

   Efectul este spectaculos! Odata cu acesta Halba de bere fosforescenta glow lumineaza si continutul paharului, acesta capatand o culoare verde care straluceste.

   Halba de bere fosforescenta glow nu este de unica folosinta! Aceasta Halba de bere luminiscenta glow va lumina incontinuu, noapte de noapte, ori de cate ori va fi incarcata la lumina.

   Halba de bere fosforescenta glow are o capacitate de 300 ml. Halba de bere fosforescenta glow nu prezinta nici un risc la folosire, si se poate spala ca si celelalte halbe de bere normale.

   Contact: mail: albasell@yahoo.com
   yahoo: albasell
  • Albasell
   By Albasell
   Pret: 18 lei. Predare personala in Alba Iulia. Livrarea in alte localitati se face prin Posta Romana (10 lei transport).   Vuvuzela goarna super galagioasa 127 dB ideala pentru galeriile infocate ale echipelor de fotbal!

   Fii un suporter adevarat! Sustine-ti echipa favorita cu vuvuzela goarna super galagioasa.

   Vuvuzela goarna super galagioasa emite un sunet puternic, apropiat de sunetul pe care il produce un avion - 127 dB. Foarte galagioasa!

   Vuvuzela nu dispune si nu necesita spray cu aer comprimat!

   Contact: mail: albasell@yahoo.com yahoo: albasell
  • Albasell
   By Albasell
   1) Breloc fosforescent steluta
   Pret: 10 lei. Predare personala in Alba Iulia. Livrarea in alte localitati se face prin Posta Romana (8 lei transport).   Scapati de grija cheilor pierdute! Acest breloc fosforescent steluta este usor de gasit in intuneric datorita proprietatilor fosforescente ale figurinei steluta.

   Brelocul fosforescent steluta are in interior figurine steluta aflate si de o parte si de alta la breloc, vizibile in intuneric pana la 10 ore.

   Acest breloc fosforescent steluta se incarca la orice sursa de lumina (la lumina soarelui, la lumina artificiala a becurilor UV sau chiar si la lumina becurilor incandescente).

   Brelocul steluta fosforescent este de forma rotunda si are un diametru de 4 cm.

   Brelocul steluta fosforescent este confectionat din plastic si se poarta la chei.

   Contact: mail: albasell@yahoo.com yahoo: albasell


   2) Breloc fosforescent fluture
   Pret: 12 lei. Predare personala in Alba Iulia. Livrarea in alte localitati se face prin Posta Romana (8 lei transport).   Scapati de grija cheilor pierdute! Brelocul fosforescent fluture este usor de gasit in intuneric datorita proprietatilor fosforescente ale figurinei fluture.

   Breloc fosforescent fluture are in interior figurine fluture aflate si de o parte si de alta la breloc, vizibile in intuneric pana la 10 ore.

   Breloc fosforescent fluture se incarca la orice sursa de lumina (la lumina soarelui, la lumina artificiala a becurilor UV sau chiar si la lumina becurilor incandescente).

   Breloc fluture fosforescent este confectionat din plastic si se poarta la chei. Excelent obiect promotional!

   Dimensiuni breloc fluture 6 x 3 cm iar figurina fluture fosforescenta are dimensiunile de 3 x 2,5 cm.

   Contact: mail: albasell@yahoo.com yahoo: albasell
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Privacy Policy.