Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Recommended Posts

Ce este o fotocarte?
O fotocarte este un album foto digital, pe paginile careia fotografiile sunt imprimate direct, fara a fi nevoie ca acestea sa fie lipite sau puse in folii transparente.
Care e diferenta intre o fotocarte si un album foto?
Diferenta principala intre o fotocarte si un album foto este aceea ca intr-un album foto clasic fotografiile trebuie fie lipite, fie puse in foliile transparente, pe cand intr-o fotocarte fotografiile sunt imprimate direct pe pagini. O alta diferenta importanta este cea care ofera posibilitatea personalizarii fotocartii inca din momentul crearii ei, prin adaugarea de text, fundaluri, stickere etc
Cum arata o fotocarte?
O foto carte arata ca un album foto. In functie de alegerile pe care le faceti, copertile fotocartii pot fi tari sau moi, hartia poate fi super lucioasa, fotografica sau de calitate superioara 200g DCL, formatul ei poate fi patrat sau landscape.
Pot sa-mi creez propria/ul fotocarte/album?
Da, puteti sa creati propria fotocarte/propriul album. Cu ajutorul editorului online, puteti sa adaugati fotografii fie din calculatorul dvs, fie din alte aplicatii, cum ar fi Facebook, Flickrs, Picasa, pe care puteti sa le aranjati in pagina, sa le redimensionati, sa le rotiti, sa adaugati text, imagini de fundal sau stickere.
Cat timp necesita crearea unei fotocarti?
Timpul necesar crearii unei fotocarti depinde de numarul de pagini al fotocartii, de nivelul de personalizare al acesteia, precum si de nivelul de cunostinte informatice al celui care creeaza cartea. Pentru a reduce timpul de creare, puteti folosi functionalitati AutoMix si AutoFill, care vor adauga si vor mixa in pagini fotografiile.
Cate pagini poate avea o fotocarte?
Numarul minim de pagini pentru o fotocarte este 24. Numarul maxim de pagini pentru o fotocarte este 120. 
Ce fel de hartie se foloseste la imprimare?
Hartia folosita la imprimare este de 200gr DCL, super lucioasa sau hartie foto.
Cum arata o fotocarte?
O foto carte arata ca un album foto. In functie de alegerile pe care le faceti, copertile fotocartii pot fi tari sau moi, hartia poate fi super lucioasa, fotografica sau de calitate superioara 200g DCL, formatul ei poate fi patrat sau landscape.
Ce fel de coperta are o fotocarte?
O fotocarte poate avea coperta tare sau moale, in functie de finisarea pe care o alegeti. Pentru fotocartile layflat, exista doar optiunea cu coperte tari. Pentru fotocartile brosate exista optiunea de coperte tari sau moi.
Teme si culori diferite:
in functie de evenimentul care sta la baza crearii fotocartii, puteti sa alegeti teme si culori diferite. S-au creat teme specifice de fotocarti pentru nunta, botez, familie, sarbatori, evenimente scolare etc.
Ordonarea pozelor pe pagina:
Alege un layout pentru pagina, iar mai apoi, ia fotografiile din stanga si pune-le in centru, in locul unde doresti.
Timp de excutie a fotocartii:
Acest fapt depinde strict de timpul pe care il aloci realizarii fotocartii proprii. De asemnea, conteaza si implicarea/gradul de personalizare. Toate acestea reprezinta un plus de timp in realizarea proiectului tau.
In ce dimensiuni sunt disponibile fotocartile?
Fotocartile sunt disponibile in urmatoarele dimensiuni:
Patrat:
P140 | 14 x 14 cm
P200 | 20 x 20 cm
XXL | 29 x 29 cm
Landscape:
A5 | 21 x 14 cm
A4 | 28 x 21 cm
Portret:
A4 | 21 x 28 cm

Cum incarc imagini in Editorul din aplicatia online?
Pentru a adauga fotografii, dati clic pe butonul Adauga poze din editor, situat in partea stanga, sus, pe a doua linie de meniu. Apoi ai posibilitatea sa adaugi poze din calculatorul tau, sau din aplicatiile Facebook, Flickr, Picasa.
Pentru a adauga poze din calculatorul tau, alege butonul Adauga fotografii din calculatorul meu. Pentru a alege mai multe fotografii, selectati-le tinand apasata tasta CTRL, apoi dati clic pe Deschide. Veti primi un mesaj de confirmare a incarcarii. Fotografiile pe care le-ati adaugat le gasiti in partea din stanga a editorului (ele sunt vizibile daca sunteti in tab-ul Fotografii).
 

 

Edited by laisha
Link to post
Share on other sites

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Privacy Policy.