Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Aspirator Philips Performer Expert FC8725/09


PetrescuMaria
 Share

Recommended Posts

Esti o persoana curioasa? Iti place sa testezi noi produse aparute?Eu folosesc un aspirator conceput pentru performante de lunga durata. Ei bine, noua gama de aspiratoare eficiente energetic de la Philips ofera rezultate excelente de curatare, filtrare si igienizare gratie tehnologiilor sale unice, PowerCyclone si AirflowMax, concepute pentru performante maxime. Incercati si voi aspiratorul Philips Performer Expert FC 8725/09. 

Link to comment
Share on other sites


Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Daca spun tehnologia AirflowMax, capete de aspirare TriActive+, DiamondFlex, TriActiveMax, capacitate sac 3 l, cuplaj SmartLock te-am convins sa incerci aspiratorul Philips Performer Expert FC 8725/09? Daca nu iti spun ca are un design inteligent , are sac de praf de tip s-bag, tuburi telescopice extinse, aspirare reusita in jurul mobilierului, langa pereti, in colturi. Are peste 40.000 rotatii/min. Stii ce inseamna asta? Este de doua ori mai rapid decat o masina de formula I !

Link to comment
Share on other sites

Philips si-a dovedit din nou utilitatea! Pe covor sau pe gresie, are aceiasi mobilitate in miscare, putere de aspirare mare, indiferent de cantitatea de gunoi, iar capul de aspirare TriActiveZ si-a dovedit pe deplin eficienta. Am constatat ca resturile ajung in sac maruntite, ceea ce reduce riscul de obstruare a cailor de aspirare si a accesoriilor aspiratorului.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Privacy Policy.