Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Recommended Posts

Marius

Având in vedere că multi nu sunt familiarizati cu titulatura de moderator, specifica forumurilor de discuții, am zis că e bine dacă explicăm sumar acest lucru.

Moderatorii sunt utilizatori care au anumite drepturi in plus, specifice unui operatorilor de sistem, cum sunt ștergerea posturilor, blocarea și deblocarea utilizatorilor etc. În restul activităților moderatorii au exact aceleași drepturi ca orice alt utilizator al forumului.

Pe majoritatea forumurilor aceste drepturi se acordă utilizatorilor activi care au devenit cunoscuți ca membri de încredere ai comunității si doresc să contribuie prin activități specifice de administrare la dezvontarea forumului, iar în general sunt nominalizați de administratori pentru această funcție.

Moderatorii își primesc permisiunile pe termen nedeterminat, dar pot demisiona oricând și pot fi demiși în orice moment.

Trebuie reținut că a fi moderator înseamnă mai multe obligații decât drepturi. Drepturile suplimentare constau în mare în posibilitatea de blocare a utilizatorilor, protejarea și ștergerea postărilor ce încalcă regulamentul site-ului. Însă odată cu statutul de moderator, persoanei in cauză îi revine obligația de a urmări activitatea forumului și de a lua deciziile corecte. Statutul de moderator poate fi revocat dacă aceștia nu își îndeplinesc obligațiile în mod acceptabil.

Statutul de moderator al forumului este oferit membrilor de încredere ai comunității care cunosc bine regulamentele și politica/modul de lucru al site-ului. Moderatorii trebuie să aibă standarde înalte din moment ce sunt percepuți de unii utilizatori ca "partea oficială" a forumului. Trebuie să fie amabili, să exercite o judecată dreaptă și răbdare în discuțiile ori relațiile cu ceilalți membri. Candidații la acest statut trebuie să fi participat la activitațile forumului destul timp încât ceilalți să vadă dacă au sau nu aceste calificări.

Nu există criterii precise privind acordarea statutului de moderator pe forum. Calitatea și cantitatea contribuțiilor, vechimea, atitudinea și încrederea pe care o inspiră un utilizator sunt elementele pe care administratorii le au în vedere când își aleg moderatorii. Țineți minte că nu contează așa de mult cantitatea ci calitatea în activitatea forumistica.

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

 • Conţinut similar

  • Marius
   de Marius
   În urma modificărilor din acest tutorial, doar echipa de moderatori și administratori a forumului vor avea posibilitatea să dea puncte negative de reputație.   Mergeți în Admin CP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Manage Templates în IP Board skin, iar în Other Global Templates > repButtons căutați:   <li <if test="giveRepDown:|:IPSMember::canRepDown( $data, $member ) === false">style="display:none"</if>>
   <a href='{$this->settings['base_url']}app=core&amp;module=global&amp;section=reputation&amp;do=add_rating&amp;app_rate={$data['app']}&amp;type={$data['type']}&amp;type_id={$data['primaryId']}&amp;rating=-1&amp;secure_key={$this->member->form_hash}&amp;post_return={$data['primaryId']}' class='rep_down' title='{$this->lang->words['reputation_down']}'>{parse replacement="rep_down"}</a>
   </li>
   [/CODE] Înlocuiți cu: [CODE]
   <if test="in_array( $this->memberData['member_group_id'], array( '4','6'))">
   <li <if test="giveRepDown:|:IPSMember::canRepDown( $data, $member ) === false">style="display:none"</if>>
   <a href='{$this->settings['base_url']}app=core&amp;module=global&amp;section=reputation&amp;do=add_rating&amp;app_rate={$data['app']}&amp;type={$data['type']}&amp;type_id={$data['primaryId']}&amp;rating=-1&amp;secure_key={$this->member->form_hash}&amp;post_return={$data['primaryId']}' class='rep_down' title='{$this->lang->words['reputation_down']}'>{parse replacement="rep_down"}</a>
   </li>
   </if>


   Rețineți că '4 ', '6' sunt ID-urile grupurilor de administrator și de moderatori. Voi trebuie să modificați ID-urile grupurilor care doriți să poată acorda puncte negative.
   Nu uitați să separați ID-urile grupurilor cu virgulă și să folosiți ghilimele simple, exact cum este scris aici.

   Succes!
 • Activi pe această pagină   0 membri

  Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×
×
 • Create New...

Informaţii importante

By using this site, you agree to our Terms of Use and Politica de confidenţialitate.