Jump to content
Romania Forum
alinaschiopescu

Proiect Iepurasul Fermecat

Postări recomandate

alinaschiopescu

Vineri, 13 aprilie, Asociatia pentru Tineri cu Idei “Start Point” deruleaza proiectul “Iepurasul fermecat”, actiune prin care ofera cadouri copiilor din Centrele de Plasament din sectoarele 3 si 4 ca simbol al Sarbatorilor Pascale. Proiectul este realizat in colaborare cu sponsori si Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, din sectoarele respective.

Iepurasul fermecat este un proiect umanitar adresat copiilor care nu cunosc in intregime conditiile de viata existente intr-o familie. O data cu impartirea pachetelor, petrecem cateva ore alaturi de ei, realizand diverse activitati si incercand sa le creem o atmosfera calda si plina de bucurie in perioada Sfintelor Sarbatori de Paste.

Asociatia Start Point este o organizatie non – guvernamentala, infintata in noiembrie 2011 si adresata tinerilor, avand ca misiune educarea, initierea si promovarea acestora prin proiecte si evenimente sociale. Motiv pentru care pornim la drum cu Iepurasul fermecat, care sa aduca bucurie atat in sufletele noastre, ca initiatori si facilitatori ai sai, cat si in sufletele celor care vor beneficia de pe urma lui.

Vrei sa fii la curent cu fiecare pas al proiectului? Vrei sa ne ajuti sa strangem cat mai multi sponsori? Intra pe blogul nostru, http://iepurasulfermecat.wordpress.com/ sau pe pagina de Facebook - http://www.facebook.com/AsociatiaStartPoint si da-ne un feedback. Parerea ta conteaza!

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.

×

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Politica de confidenţialitate.