Jump to content
Romania Forum

Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Legale 402 m Slatina


bogdan23sb
 Share

Recommended Posts

Auto Raliu Olt, SC RUS OIL Slatina cu sprijinul autoritatilor locale, organizeaza in SLATINA pe data de 15/05/2011 , un concurs de accelerare pe 402 m pentru autoturisme si in data de 14/05/2011 concurs VTM care se va desfasura la Mosteni

Asociatia Club Sportiv Auto Oltenia Filiala Olt

Prin prezenta va transmitem calendarul competitional al intrecerilor automobilistice ce se vor desfasura pe raza judetului Olt pe anul 2011

Nr. Crt Data Denumire Competitie Locatie

1. 14.05.2011 Viteza coasta Mosteni Slatina - Mosteni

2. 15.05.2011 Accelerare 402 m Slatina

3. 16.07.2011 Viteza coasta Mosteni Slatina - Mosteni

4. 17.07.2011 Accelerare 402 m Slatina

5. 20-21.08.2011 Raliul Oltului (veteranilor) Slatina - Poganu - Scornicesti

6. 17.09.2011 Viteza coasta Mosteni Slatina - Mosteni

7. 18.09.2011 Accelerare 402 m Slatina

Va multumim pentru colaborarea si sprijinul acordat

Link to comment
Share on other sites


Publicitatea este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Pista propriuzisa de concurs, care va fi oprita circulatiei publice pe 15 mai intre orele 9.00 si 14.00, se compune din doua tronsoane, cu latimea de 15 m (bulevard cu doua benzi pe sens, fara rigola de separare sensuri):

1. - o portiune dreapta, perfect aliniata de: 893 m

2. - un segment deviat la aprox. 38 grd dr. de: 166 m

Configuratia zonei de concurs va fi urmatoarea:

pe tronsonul 1.

- 45 m = zona de START

- 403 m = zona de accelerare

- 455 m = zona franare preliminara

pe tronsonul 2.

- 166 m = zona de franare totala

Link to comment
Share on other sites

PRECIZARI PRELIMINARE

Regulamentul general dupa care se desfasura competiti de la Slatina, este Regulamentul DragRacingEvents, pe care noi il recunoastem si fata de care ne vom alinia in limita posibilitatilor noastre tehnice de cronometrare.

Scopul decarat este ca rezultatele obtinute de piloti la Slatina, sa poata fi luate in consideratie, ca experienta dobandita in acest tip de competitie si sa acorde prioritate la inscrierea incepatorilor in Campionatul National DragRacingEvents.

Am atasat formularul "Cerere de Inscriere", pe care il astept in mail-ul : raulllamboiu@yahoo.com pana sambata 14 mai 2011, ora 20.00.

Inscrierile efective, se valideaza duminica dimineata la Secretariatul Concursului - Hotel ROMTIMEX intre orele 7.00 si 10.00.

Taxa de inscriere este de 100 RON.

Concursul efectiv, va incepe la ora 9.00, cu min o ora de antrenamente libere (functie de nr. de concurenti inscrisi pana sambata la ora 20.00, vom calcula timpul de antrenament pentru min. 2 curse / concurent).

Am atasat un extras cu prescriptiile grupei STREET, considerand ca marea majoritate a masinilor care se vor prezenta la Slatina, sunt din aceasta categorie. In cazul in care vor fi si masini din grupa PROFI, evident vor fi acceptate in concurs, dar functie de tipul si numarul lor, vom stabili daca pot constitui grupe separate (AP1 , AP2, ...), sau va fi o singura grupa gen clasament general.

Intentia noastra este de a asigura un numar cat mai mare de treceri pentru fiecare concurent.

Din acest motiv, zona dintre Hotelul ROMTIMEX si intersectia cu str. Cireasov, este Parc de Preselectie Perechi, astfel incat daca la intersectie va ajunge masina care nu are pereche, va fi intoarsa la Hotel Romtimex, lasand accesul celor care au venit pregatiti

Link to comment
Share on other sites

Din pacate trebuie sa va dau o VESTE TRISTA

Datorita unor lucrari neprevazute la un camin de vizitare al unei vane de transfer, santul de pe zona mediana a pistei de concurs nu poate fi inchis pana duminica la ora cursei.

In aceste conditii, Politia Rutiera Slatina, ne-a suspendat autorizatia de concurs pentru data de 15.05.2011, pana la data finalizari lucrarilor de acoperire a conductei de apa.

Deci cursa de accelerare pe 402 m Slatina din data de 15 mai se amana cu cel putin o saptamana (conform deciziei constructorului).

Tinand cont ca pe data de 29.05 se organizeaza la Tulcea etapa II DragRacing Events, data probabila pentru cursa de la Slatina, va fi 05.06.2011.

Etapa de viteza in coasta de la Mosteni (din 14.05.2011) se va desfasura conform anuntului initial, fiind cronometrata cu sistemul de celule pus la dispozitie cu multa generozitate de Gaju, caruia vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pentru comportamentul de exceptie manifestat fata de noi, pentru a ne ajuta sa ne ridicam la nivelul de performanta indus de DragRacingEvents (pacat de acest incident neprevazut din santier, care amana debutul curselor de accelerare la Slatina, cu aproape 3 saptamani).

Imi cer mii de scuze, in numele organizatorului, pentru toate neplacerile cauzate de aceasta situatie si sper ca prima etapa de la Slatina sa fie o puternica revansa, in compensarea acestui semiesec.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Privacy Policy.