Jump to content

Mercedes-Benz SLS AMG

• You cannot reply to this topic
87 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Mercedes-Benz SLS AMG este o super masina, dotata cu un motor V8 ce dezvolta 571 CP la 6.800 RPM si cuplul de 650Nm disponibil la 4.750RPM, tractiune pe puntea spate ce propulseaza masina de la 0 la 100km/h in doar 3.4 secude, si are o viteza maxima de 315 km/h.
Impresionant este si consumul de doar 13l/100km, conform declaratiilor producatorului.
Mercedes-Benz doreste ca acesta masina sa devina cel mai ravnit autovehicul sport al timpurilor noastre.

Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Super masina ! Arata foarte frumos... Dar parca farurile nu sunt marca MB,se aseamana mai mult cu cele de pe 350Z...
Asa le vad eu..

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
Pe dinafara chiar pare o copie fidela al 350'ului insa pe dinauntru este aranjata si finisata conform calitati nemtesti.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
E parerea voastra. Ati vazut SLR?

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Da. Seamana cu asta ! Am vazut pe la tv ! Tot asa are "botu" lung !
Marius spune si tu ca nu seamana farurile ? Eu zic ca se aseamana mult ! Dar Caroseria este ca si la SLR... 350Z e putin mai alungit ca TT...

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Măi băieţi ce copie vedeţi voi acolo?
Dacă o să priviţi cu atenţie, după care daţi cu un sărci pe gugăl după „Mercedes-Benz 300SL” sau „Gullwing”, o să observaţi şi voi că această maşină este o evoluţie a acelui model de referinţă ?n istoria automobilismului. Acel model a fost lansat in 1954, c?nd Nissan nici nu exista şi a fost produs p?nă ?n 1957. A fost o maşină extraordinară ce a fost construită ?n totalitate manual, ?ntr-un număr foarte mic, mai exact 1374 de exemplare ?n decursul celor patru ani.
Da, cu acel model seamănă, sau mai exact de la acel model păstrează linia caroseriei, aceasta fiind numai o interpretare mai modernă a formelor din acele vremuri. Cum puteţi să spuneţi că este o copie fidelă a unei maşini ce nu are nici măcar un sfert din istoria sau tradiţia Mercedes.
Să fim serioşi, doar nu a ajuns Mercedes să se inspire de la Nissan. ;)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Eu zic sa discutam de masini ... ;) Nu a fost si nici nu va fi vreodata un punct de referinta in industria auto Nissan-ul.
Ascultati ce sunet! :D

Mercedes-Benz SLS AMG

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Ia priviţi aici un pic:
Posted Image
Cu asta da, zic şi eu că seamană. Sau mai bine spus, de la acest model s-au inspirat. ;)

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Da ! Este clar ca seamana cu masina aia !
Dar referitor la faruri tot la parerea mea raman... Nu cred ca MB s-a insiprat dupa Nissan,dar cert e ca farurile seamana...

Posted Image

Sincer "fatada"masinii nu prea aduce a Mercedes.. Dar poate asa vor arata urmatoarele generatii MB.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
E părerea ta, eu il văd ca pe un model cu un design plin de istoria Mercedes.
Priveşte şi acest film şi vei vedea că nu are nicio treabă cu Nissan, nici farurile şi nici nimic altceva. E o evoluţie, o interpretare modernă a design-ului acelui model legendar.

Mercedes SLS AMG

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
salut.

pe stocul de Romania sunt comandate 4 bucati.
Preturile incep de la 149,000.00 euro+TVA. In atasament dotarea standard si posibilitatile de personalizare. Masina este fabricata de Mercedes-AMG, fiind primul exemplar fabricat de la zero de tunerul oficial al MERCEDES-BENZ, AMG.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Attached Files

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
o configuratie la intamplare... am cam pus totul pe ea...

Attached Files

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Suma totală (incl. TVA) 237 137,25 EUR :)

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Iti iei o masina SH buna in locu franelor din dotarea optionala :)!
B07 Sistem franare ceramic - AMG 9 500,00 Ieuro :D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
spatele e criminal. Nu pot spune ca nu imi place ceva la masina asta, dar spatele e maxim.

Totusi, nu stiu daca as da atatia bani. Mai frumos e Aston Martin.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
Acesta este primul MERCEDES AMG desenat si realizat in intregime de catre divizia AMG.
Este primul MERCEDES echipat cu sasiu din tuburi de aluminiu, acoperit cu panouri din aluminiu.
Suspensia este in intregime din aluminiu.
Motorul de 571CP este cel mai puternic V8 aspirat din lume.
Legatura dintre motor si cutie (amplasata transversal in spate) se face printr-un arbore din fibra de carbon.
Masina a fost deja testata la impact (daca mai stiti vreun supercar testat, sa imi ziceti si mie)

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Duoa oarerea mea este cea mai urata masina scoasa de mercedes vreodata, varianta veche este de 1000 de ori mai frumoasa... la pretul asta nu cred ca va merita vreodata condusa ci doar pastrata, nu cred ca e un motiv iin afara de cercetare pt ce se cere atatia bani pe ea, probabil se va vinde in cateva exemplare si si va fi inca o masina de colectie peste ani....

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Gabriel, cred ca esti singurul om care ar zice chestia asta :pfft: dar e parerea ta si o respect

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Merele la care nu ajungi sunt acre. :naughty:

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Sunt convins ca este o reusita tehnica extraordinara, dar nu e masina pe care as cumpara-o, chiar daca finantarea nu ar fi o problema...
Nu ma atrage mai deloc!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users