Jump to content

FarmVille - joc online pentru Facebook

13 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
FarmVille este un joc pe Facebook, transforma utilizatorul intr-un adevarat fermier virtual si nu poate fi jucat in afara retele, daca nu ai cont pe Facebook.
Jocul este de genul celor de strategie, in care utilizatorul este un fermier ce trebuie sa isi dezvolte ferma.
Avand in vedere ca este un joc in cadrul unui retele sociale, nu putea sa lipseasca latura sociala. Utilizatorul isi poate invita prietenii de pe Facebook sa joace FarmVille, sau daca joaca deja, ii poate face vecini.
FarmVille a reusit sa atraga un numar foarte mare de utilizatori de Facebook si a ajuns unul dintre cele mai populare jocuri online din toate timpurile.

Posted Image

www.farmville.com
Popularitatea jocului ii face pe americani sa scoata bani reali din buzunar, la fel ca si alte programe, jocuri video sau cadouri digitale.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Am jucat si eu un pic pe facebook.
Dar am gasit plantatia facuta zob si n-am mai intrat. Trebuie sa ai si vecini care sa treaca pe acolo prin ferma si sa-ti fertilizeze solul.
Nu mi s-a parut ceva asa deosebit.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Nu trebuie sa iti fertilizeze solul, plantele cresc oricum. Se fac zob daca nu le culegi la timp. "La timp" depinde de fiecare planta in parte. Poti sa joci foarte bine fara vecini, dar vecinii fac jocul interesant pentru ca iti pot trimite cadouri pe care tu daca le-ai cumpara ai da o gramada de bani. Asa ca, cu cat ai mai multi prieteni, cu atat avansezi mai repede.

Eu sunt pe la nivelul 32. Mie mi se pare amuzant ca sunt multi oameni care spun ca le mananca timp. Eu petrec maxim 5 minute pe zi. Imi place jocul pentru ca apar constant chestii noi, astfel incat nu ma plictisesc.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Un copil din Marea Britanie, dependent de Farmville, a furat cardul de credit al mamei sale şi a cheltuit peste 1000 de Euro pe produse virtuale comercializate în cadrul aplicaţiei: seminţe, copaci, clădiri, maşini, animale de companie şi diverse decoraţiuni.
Zynga, compania care dezvoltă Farmville, nu va restitui nici un leu mamei păgubite, dar administratorii jocului au dezactivat contul fiului risipitor. :emo-secret:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Pe langa ca a cheltuit 1000 de euro, nici nu se alege nimic de pe urma lor :)

De asta nu trebuie sa lasi cardul (si codul) la mana altora, mai ales a copiilor :D

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
M-a corupt si pe mine o verisoara acum ceva timp... intre timp am ajuns nivel 34, intru o data pe zi (multumita unui bot care-mi face toata munca agricola :lol:)
Ceva fun dar incet-incet parca incep sa ma plictisesc

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Utilizatorii reţelei de socializare Facebook îşi părăsesc tot mai des recoltele din celebrul joc Farmville. Numărul de utilizatori ai aplicaţiei Farmville, creată de compania Zynga, a scăzut drastic. Acum două săptămâni, compania din spatele jocurilor Mafia Wars, Treasure Isle şi Farmville înregistra o pierdere de 3,1 milioane de utilizatori activi.

Săptămâna trecută, 4,2 milioane de utilizatori au părăsit aplicaţia, iar Zynga mai are în acest moment circa 244 de milioane de utilizatori activi. Scăderea aceasta bruscă ar putea fi pusă pe seama faptului că Facebook a schimbat de la 1 martie modalitatea prin care utilizatorii primesc notificări şi cereri de cadouri. Zynga nu are un viitor prea luminos în faţă, mai ales pentru că pe piaţa jocurilor online va intra şi Playfish, după ce a fost cumpărată de Electronic Arts şi care s-a arătat dispusă să investească în jocuri sociale.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Uh, awesome, Playfish are jocuri foarte tari ;)

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Fenomenul social online de tăiat frunze la câini, cules de porumb cu dublu click şi arat pământul cu scroll-ul, dă mai nou roade în realitate - produsele virtuale din Farmville au ajuns în magazine! :))

Deocamdată, parteneriatul este realizat exclusiv între Zynga (deţinătorii aplicaţiei Farmville) şi 7-Eleven, cel mai mare lanţ de magazine alimentare din lume. Este posibil ca, nu peste mult timp, produsele virtuale din Farmville să ajungă şi în alte market-uri, super-market-uri şi hypermarket-uri, poate chiar şi în România. Nu de alta, dar sunt destui amatori de agricultură virtuală.

Posted Image

PS: George vorbește cu nea Dinu să prindeți un contract de exclusivitate pentru astfel de produse ... și cu siguranță veți da lovitura. :)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Cum pot renunta la FarmVille?

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
@Cata: Te corectez. Porumbul si orice alta cultura se culege cu un singur click. :))
@Marius: Elimini aplicatia din lista de aplicatii.:)

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
FARMVILLE

stiridebine

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Reprezentantii companiei au sustinut in cadrul unui eveniment recent organizat ca sunt interesati sa le ofere utilizatorilor o experienta calitativa atunci cand acestia se joaca pe Facebook. Astfel, vor implementa o serie de schimbari printre care si posibilitatea ca pe wall-ul unui utilizator sa nu mai apara anunturi referitoare la un joc pe care care acesta nu il joaca. De exemplu, nu vei mai primi invitatii sa adopti o vaca in Farmville daca tu nu te joci acest joc.

ella

Registered User

• Juniors
  • 8 posts
Bună seara. Am şi eu o problemă. De câteva zile in FarmVille, nu mai pot planta Straspberry la 2 ore cu XP 2, şi nici Long Onion la 12 ore cu XP 3, de câte ori plantez, în momentul în care ajung la jumătate din suprafaţa plantaţiei, îmi cere să reîncarc pagina fără să-mi salveze ce plantasem până atunci. Se mai întâmplă cuiva aşa ceva sau doar mie?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users