Jump to content

Cum va distrati in timpul liber ?

49 replies to this topic

dat.draque

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
Eu in timpul liber incerc cat mai mult sa stau departe de calculatoare ! In rest stiti si voi ..

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 4,969 posts
Nu prea stim. Ceva exemple? :D

dat.draque

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 292 posts
Va duceti la peste, va jucati pe calculator, va duceti in cluburi, faceti sport, jucati fotbal, cititi o carte, aveti 2 joob-uri nu aveti timp de timp liber, dormiti, intalnire cu prietena.... s.a.m.d

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
timpul liber il petrec in plimbari cu masina acasa la bucuresti, daca nu....LENE in casa in fata televizorului. spalat, calcat (mai rar)...dar cel mai des vizionarea a 5 filme :P

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Pe afara cu prietenii... Mai vorbim mai ne plimbam mai facem o tampenie :P...

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Mmmmmmmm, timp liber ce este ala, ca eu nu am mai avut de mult. Zici ca lumea depinde de mine; eu in stanga, eu in dreapta, eu peste tot. Cea mai mare parte a timpului o petrec la munca. :P

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
si ptr mine serviciul e foarte important, dar si timpul libeer nu pot sa il las deoparte. cand eram acasa in Bucuresti, in timpul liber mergeam la fotbal. foarte des.

gabyta23ro

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 11 posts
Pescuitul ma relaxeaza.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Stau pe net destul de mult, recunosc. In rest citesc, incerc sa ies cat de des pot, ori cu prietenul, ori cu prietenele (si cateodata si cu prietenii :beer: ). Ma uit la foarte multe seriale... la unele ma uit cu frate-mio, e un fel de quality time pentru noi, ca in ultimul timp ne vedem destul de rar.

De iesit imi place sa ies peste tot, cafenele, restaurante, cinema, parcuri ... imi place chiar la teatru, opera sau balet... m-as duce si la muzeu... sunt foarte deschisa sa merg in locuri noi tot timpul... depinde de vreme si buget, ca bunavointa avem :wacko:

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Plimbari, iesiri din/in oras, pescuit, citit(destul de rar, dar gasesc carti care sa ma faca sa le citesc cap-coada), mesteresc pe la masina(o curat, o ster, o aspir..), un fotbal cu prietenii, un tenis cu tata. Foarte rar stau in casa in timpul meu liber! :P

Daniel777

Member

• Members
  • PipPip
  • 198 posts
Ma uit la filmele care merita pe la televizor , stau pe la calculator , mesteresc cite ceva pe la masina si in general lenevesc cind nu am treaba . Dar intotdeauna se gaseste cite ceva de facut referitor la familion si asta imi scurteaza timpul liber . :pfft:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Eu am muuuult prea muuuult timp liber. Chiar ma gandeam ca in ultimii trei ani, cum zicea Borisake, parca toata lumea depinde de mine. De exemplu, anul trecut: 8-10 ore de munca, ajungeam seara pe la 6 acasa si imi puneam intrebarea: si acum ce fac?. Asa ca-mi gaseam: de la 6 pana la 8, conducere (ca permis imi trebuia :pfft: ), de la 8 pana pe la 9-sport. La 10, cand intram din nou in casa, venea, desigur, intrebarea: si acum ce fac? Asa ca am facut si masteratul, mi-am luat si gradele etc. Mai rau e ca acum nu mai e decat disertatia, permisul a implinit deja ...6 luni :P si....acum nu mai stiu ce sa mai fac. E prea mult timp liber, chiar daca inca muncesc 7-9 ore pe zi. La tv nu-mi place sa ma uit, curatenie nu prea e de facut, mancare nu e nevoie sa gatesc prea des (de! o gura nu mananca prea mult), carti citesc, dar le termin prea repede, cu prietenii ies, insa toti au familie si nu pot sta permanent cu mine. Ma tot gandesc ce sa mai gasesc pentru a-mi umple timpul liber.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
:good: Fa ca mine, ca am dat si eu de o oaza de timp liber si am descoperit asta www.joci.ro , joc wisth online cu prietenii si nu numa. Te invit la masa, am nik Borisakero, este distractiv si ATENTIE; creeaza dependenta. :naughty:

Edited by Borisake, 28 November 2009 - 12:24 PM.

Orianne

Registered User

• Juniors
  • 5 posts
Aoleu! Sunt impresionata...mai Nick cand ai timp sa le faci pe toate? Cred ca as termina si eu tot ce mi-am porpus intr-o zi ..daca ar fi ziua de vre-o 48 ore?!?!

Iar despre distractii...am auzit ca s-a deschis o cafenea noua in Iasi. Stie careva pe unde e sau cum se numeste? :good:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
La cat de marisor si frumos e Iasul, sunt sigur ca sunt multe terase frumoase acolo. Descrie-ne terasa ta preferata de acolo

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts

View PostOrianne, on Nov 28 2009, 17:54, said:

Aoleu! Sunt impresionata...mai Nick cand ai timp sa le faci pe toate?

Se numeste tehnica dilatarii temporale ( Este un... manuelism. Nu ma intrebati ce e asta :D ): timpul nu se mai imparte in ore, ci in minute si secunde. Sunt foooarte multe secunde intr-o zi obisnuita pentru mine! Poate ca sunt hiperactiva, vreo reminiscenta din copilarie. Ideea e ca ma plictisesc daca nu am foarte multe de facut.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
Pai ar trebui sa iau si eu lectii de la tine. Zile monotone, inseamna ca nu vor mai fi ptr mine

cristi98

Member

• Members
  • PipPip
  • 174 posts

View PostNick, on Nov 27 2009, 21:12, said:

Eu am muuuult prea muuuult timp liber.
Profita cat mai ai timp, ca dupa ce vine bebeu'... s-a terminat cu monotonia :D

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Hmmm! Asta e o idee de a-ti petrece timpul liber, Cristi? :P . S-ar putea sa ai dreptate...

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Eheee... mai "copilaresc" si eu pana la un astfel de eveniment fericit
Pe mine ma asteapta chestii mai dificile :P)

Distractia?! plimbari, prieteni, "cico" - binenteles toate astea in w-e, cand nu suntem sclavi pe plantatie

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users