Jump to content

Primaria si Primarul Craiovei

• You cannot reply to this topic
51 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Ultima ora:
Nu au revocat cazarea lu' Aurica. :naughty:

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Adica rugile alora n-au ajuns la tinta??? :naughty:

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Probabil astepta sa se faca vremea mai buna, sa-i dea mistria si roaba si sa se apuce de treaba.
Are un nou proiect, vrea sa faca o arteziana in curtea Penitenciarului pt detinuti. Intrebarea e: sa faca sens giratoriu sau semaforizare in jurul ei?

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Solomon a declarat īn faţa magistraţilor :

" Trăiesc momente umilitoare pentru mine şi familia mea. Nu merit aşa ceva. Miile de persoane care mă simpatizează şi care au ieşit īn stradă după arestarea mea arată că nu prezint un pericol. Īn ceea ce priveşte acuzaţia care mi se aduce, că am primit 50.000 de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu, vreau să vă spun că nu există nicio corupţie. M-am īntālnit cu Penescu de trei ori. O dată cānd ne-a ameninţat că ne dă īn judecată dacă nu-i eliberez autorizaţia, că el e cumpărător de bună-credinţă, a doua oară la deschiderea hypermarketului şi a treia oară la un meci īntre Universitatea Craiova şi FC Argeş. Iar īn legătură cu faptul că s-a aprobat transportul pānă la hypermarket, nu eu am decis. Sunt 27 de consilieri care votează"
Oare nu a fost decloc umilitor pentru el si familia lui cand a pus mana pe spaga aia?
Ciudat, spune ca prima oara cand s-a intalnit cu Penescu a fost cand acesta l-a amenintat, dupa care dintr-o data au ingropat securea razboiului si s-au vazut la inaugurare. Deci a sters cu buretele amenintarile si a uitat despre relatia tensionata de la inceput, asa subit. Oare ce l-a determinat s-o faca?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cu siguranta Penescu i-a trimis scuzele intr-o scrisoare deschisa, dezaproband gestul incalificabil pe care l-a facut. :))

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Aurică rămāne īn arest, după ce Curtea de Apel Piteşti i-a respins recursul formulat la decizia Tribunalului Argeş de menţinere a arestării preventive pentru īncă 60 de zile. Decizia magistraţilor este definitivă.

Solomon a fost trimis īn judecată, şedinţa pe fond īn acest caz fiind fixată pentru 13 aprilie.
DNA au făcut public rechizitoriul prin care Antonie Solomon a fost trimis īn judecată, alături de Cornel Penescu, şi de alţi doi angajaţi ai magazinului.

Attached File  rechizitoriu_solomon.pdf   1.36MB   5 downloads

Gasiţi īn el detaliile picante despre conversaţiile lui Cornel Penescu, mărturiile funcţionarilor din Primăria Craiova şi rezultatele testului cu poligraful ale fostului arhitect-şef, Daniel Mărculescu. Tot din rechizitoriu aflaţi cum s-a eschivat secretarul primăriei, Nicoleta Miulescu, de la testul cu detectorul de minciuni.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Tribunalul Argeş a respins, astăzi, cererea de eliberare provizorie depusă īn instanţă de către avocaţii primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Solomon cere strămutarea dosarului său.
Cred că dacă reuşeşte să-l mute la Tribunalul Dolj, nu numai că va fi achitat, dar va obţine şi daune morale pentru spăgile pe care le-a pierdut cāt a stat pe la răcoare. :))

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Īnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea făcută de Aurică, pentru suspendarea procesului său de corupţie, aflat pe rolul Tribunalului Argeş.
Magistraţii Īnaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au luat īn discuţie suspendarea procesului aflat īn prezent pe rolul Tribunalului Argeş, urmānd ca la termenul din 14 mai să se discute şi strămutarea la o altă instanţă a cauzei.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Cererea de liberare pe cauţiune a edilului-şef al Craiovei, respinsă şi de Curtea de Apel Piteşti

Curtea de Apel Piteşti a judecat astăzi recursul formulat de avocaţii lui Solomon după ce magistraţii Tribunalului Argeş au respins īn primă instanţă, săptămāna trecută, cererea de liberare provizorie pe cauţiune.
Procesul īn care primarul Solomon este judecat pentru fapte de corupţie este programat să īnceapă la Piteşti pe 11 mai.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Eu cred că ieri s-a īntāmplat, nu astăzi. :D

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon şi-a anunţat astăzi intenţia de a demisiona din funcţia de primar, dar şi din cea de preşedinte al PD-L Craiova. Solomon speră ca gestul să-i aducă judecarea īn stare de libertate, considerānd că astfel magistraţii nu vor mai avea motive să creadă că ar putea influenţa īn vreun fel martorii.

Iulian Solomon: Tatăl meu se gāndeşte să renunţe la tot si să iasă din viata publica

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users