Jump to content

Primaria si Primarul Craiovei

• You cannot reply to this topic
51 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Primarul Antonie Solomon a declarat că singurul adversar al lui Traian Băsescu este Constituţia şi că acesta va c?ştiga un nou mandat de preşedinte, ?n ciuda mogulilor din presă, cărora "le tremură chiloţii"

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Poţi folosi orice limbaj doreşti, niciodată nu poţi spune altceva dec?t ceea ce eşti, iar aceasta frază i se potriveşte de minune lui Solomon.
A rămas ?n memoria publicului din Rom?nia prin modul de adresare pe care l-a avut cu ceva vreme ?n urmă, c?nd a fost contactat telefonic şi ?ntrebat despre achiziţiile municipalităţii şi a răspuns iritat: "Bă, da voi sunteţi chiar nesimţiţi. Păi ia şi tu un caiet de sarcini să vezi cum se face o licitatie şi mai lasă-mă dracu' n pace cu prostiile voastre", fiind vizibil deranjat de ?ntrebările despre cum se cheltuie banii publici. La insistenţele reporterului legate de oportunitatea achizitiei, răspunsul a venit: ?Mă p.ş pe voi!?
:D

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Ce o fi vrut sa spuna prin faptul ca "singurul adversar al lui Traian Băsescu este Constituţia"? Este interpretabila afirmatia si total acuzatoare la adresa presedintelui. O fi vrut sa-si arate sustinerea pentru Basescu, dar a reusit o gafa monumentala?
Adica tot ceea ce face Basescu e anti si neconstitutional? :D . Eu, cel putin, asta inteleg din declaratie.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Nu.
Se refera probabil la faptul ca Presedintele are atributii restranse conform actualei Constitutii. PD-L isi dorea o dictatura prezidentiala. :D

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Eu cred că este o gafă, nu realizează ce spune dom'primar. Şi ?l bănuiesc de asta datorită capacităţilor intelectuale de care ?l bănuiesc.
Din totdeauna a fost aşa grandoman şi infatuat. Dar din păcate este doar un traseist şi un oportunist.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Eu cred ca are suficient de multe drepturi/ atributii presedintele, avand in vedere ca functia sa este doar executiva.
Cat despre Solomon...a ajuns, oricum, atat de popular, de-l cunoaste toata Romania :D .

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Am auzit una tare de tot despre dom' Primar:
Dupa ce ca in weekend, str. A.I.Cuza e inchisa fara nicio utilitate, am auzit zvonuri ca vrea sa inchida definitiv traficul rutier pe aceasta strada.
Sa vedeti atunci aglomeratie in centrul Craiovei! :D

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Asta dovedeşte respectul lui pentru cetăţenii Craiovei.
?nchide acel bulevard, dar el intră cu maşina şi o duce p?nă ?n faţa primăriei, ?n timp ce noi muritorii ne m?ncăm plăm?nii blocaţi ?n trafic pe străzile adiacente.

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
S-au lamurit ei zilele astea ce inseamna AI Cuza inchis in timpul saptamanii. Si nu in centru, unde-s majoritatea bancilor si localurilor, ci tocmai la patria unde-s doua bodegi si, e drept, tribunalul.
Cred ca nu mai e comunitar fara febra la maini de la cat au dirijat zilele astea.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Chiar daca au vazut ?n ce hal se circulă c?nd e ?nchisă AI Cuza, eu mă ?ndoiesc că le pasa c?tuşi de puţin.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
la iasi, in fiecare weekend se inchide unul din bulevardele centrale, fiind deschis plimbarilor, bicicletelor, celor cu role. mi se pare o idee frumoasa. nu stiu acum cum sta treaba in craiova

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
Pai stii cum sta? Inchizi inca din timpul zilei unul din bulevardele pentru care nu ai alternative viabile ca se plimbe pe mijlocul strazii mai putini oameni decat se plimba in timpul saptamanii doar pe trotuare, asta desi portiunea respectiva e o insiruire de piete si parcuri intre care ai maxim 50m distanta. Si ca sa ce? In timpul zilei joaca 10 insi baschet la botu' calului DACA e vremea buna, iar seara te alearga cainii, nu trece nici dracu.
Pentru localurile din zona treaba e beton. Unele nici nu deschid in weekend, asa de bine le merge. Nu vine nici dracu' sa mearga aproape 1km de la cea mai apropiata parcare regulamentara, uneori insotit si de vreo tipa care poate poarta si tocuri.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
in iasi e invers. bulevardul e plin non stop. chiar si la 23 seara sunt studenti care se plimba. vremea sa fie frumosa.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts

View Postflorin, on Oct 23 2009, 18:24, said:

S-au lamurit ei zilele astea ce inseamna AI Cuza inchis in timpul saptamanii. Si nu in centru, unde-s majoritatea bancilor si localurilor, ci tocmai la patria unde-s doua bodegi si, e drept, tribunalul.
Cred ca nu mai e comunitar fara febra la maini de la cat au dirijat zilele astea.

"S-au lamurit ei zilele astea ce inseamna AI Cuza inchis in timpul saptamanii. ...ci tocmai la patria unde-s doua bodegi si, e drept, tribunalul. "

Pai poate are vreo revelatie si mai bine deviaza drumul de pe bulevardul cu tribunalul, ca cine stie...mai bine il ocoleste. :P

Edited by Borisake, 23 October 2009 - 05:03 PM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Ocupat să-i asigure şefului statului o vizită electorală cat mai fructuoasă la Craiova, Solomon a lăsat baltă chiar şi evenimentele la care işi anunţase prezenţa in cadrul zilelor oraşului, preferand să fie tot timpul in spatele lui Traian Băsescu. Primarul a lipsit chiar şi de la lansarea volumului "Cetăţeni de onoare ai Craiovei", la care figurează drept coautor.
Cată slugărnicie şi ipocrizie din partea unui om care cu ceva vreme in urmă declara că nici nu-i poate rosti numele lui Băsescu ... "de silă". Dar interesul poartă fesul ... :))
Primarul Craiovei a lipsit chiar şi de la momentul decernării titlului de Cetăţean de Onoare solistului trupei Iris, Cristi Minculescu.
:rolleyes:

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Respect = 0 pentru valori si promovare intensa a nonvalorilor! Asta e tara, nu neaparat cazul de fata.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
banii lui vin de la Bucuresti sau de la festivitatile mondene ?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Nu, vin de la taxele si impozitele colectate la bugetul local.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Nici măcar de acolo, că ar fi insemnat să ii aibă.
Din păcate banii vin de la cateva ?mprumuturi la care a inhămat bugetul local pentru următorii 20 de ani. :(

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Baiat bun, cred ca in campanie a promis multe... :D asa primar am si eu (Care este) :clip:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users