Jump to content

Ce se poarta in aceasta toamna/iarna?

• You cannot reply to this topic
12 replies to this topic

Patricia

Member

• Members
  • PipPip
  • 190 posts
Ce se poarta in aceasta toamna/iarna?
Astept parerile voastre. :))

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Cred ca ce s-a purtat si toamna trecuta... ?
Sunt sigur ca baietii se pricep si la moda,sa vedem parerile lor... :))

Patricia

Member

• Members
  • PipPip
  • 190 posts
Eu cred ca te bagi in seama, iar daca tu esti pe langa subiect, asta nu inseamna ca toti sunt asa.
Daca nu poti scrie ceva legat de subiect, nu inteleg de ce postezi???

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Saptamana trecuta n-am reusit sa-mi cumpar o geaca de iarna, dar o sa insist saptamana viitoare. Imi plac culorile care pot fi asortate usor si cat mai putin pretentioase. Pentru toamna prefer un trench! :))

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Pentru femei stilul anilor '80, adica paiete, culori vii, culori pale, umeri lati, apoi stilul arhitectural cu taieturi exacte si rigide, printuri etno, stilul punk (piele, tinte, negru), blana, tweed, tricot, catifea, dar si casmir sau voal.

Pentru barbati culori discrete, catifea, flanela, jacheta military, carouri, sacou cu doi nasturi, pantaloni drepti, pulover in V, pantofi cat mai simpli, esarfe, cravate slim, vintage.

Edited by Anelle, 24 October 2009 - 06:05 AM.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
"Pentru barbati culori discrete, catifea, flanela, jacheta military, carouri, sacou cu doi nasturi, pantaloni drepti, pulover in V, pantofi cat mai simpli, esarfe, cravate slim, vintage."

Imi mai trebuie sacoul cu doi nasturi, esarfa si cravata slim :P

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Din c?te am observat anii ’80 sunt readusi ?n actualitate ?n această toamna.

Patricia

Member

• Members
  • PipPip
  • 190 posts
Se poarta palarii si sepcute. :rolleyes:

picolo

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 17 posts
cred ca anul asta stilul vestimentar este direct proportional cu buzunarul. oricum eu n-am fost niciodata in pas cu moda, mi-a placut stilul clasic.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Depinde ce intelegi prin 'clasic' :D ...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
si mie imi plac palariile. dar nu am reusit sa imi iau inca una.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts

View PostAnelle, on Oct 24 2009, 06:05, said:

Pentru barbati culori discrete, catifea, flanela, jacheta military, carouri, sacou cu doi nasturi, pantaloni drepti, pulover in V, pantofi cat mai simpli, esarfe, cravate slim, vintage.
Conteaza f mult si cum sta pe tine respectiva piesa vestimentara

De exemplu, lista de mai sus:
Culori discrete: normal, suntem niste domni, ce... :D
Catifea: neah! nu sta pe mine
Flanela: e cam vasta/vaga definitia... daca ne gandim la acelasi lucru atunci da :) - imi plac chiar si Cardigan-urile barbatesti insa pe altcineva... nu ma simt bine imbracat asa
Jacheta military: Yeah! am deja vreo 3, imi plac mult
Carouri: nu ma vad in ele... pt fizicul meu usor chubby mi se par nepotrivite
Sacoul la 2 nasturi: merge insa croiala si materialul trebuie sa fie musai sport-casual, potrivita asocierii cu jeans-ul
Pantaloni drepti: just
Pulover in V: :D
Pantofi cat mai simpli: nu posed decat d'astia
Esarfe: merg bine cu si jachetele military (sau in general cele scurte dar sub talie) insa grija mare la combinatii de culori... risti sa fii claxonat de posesorii de cromozomi XY :D
Cravate slim: imi plac, merg doar la costum negru (daca vorbim de cele cu aceasta destinatie)... altfel (cele vintage), vezi explicatie "carouri" :D

My 2 cents... :(
Nu dati cu parul... stiti cum e: gusturile si culorile nu se discuta

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
La vintage ma refeream in general la stil, nu la cravate :beer: Sorry pentru confuzie.

Este normal sa nu purtam TOT ce e la moda intr-un sezon. De exemplu, eu nu pot sa port blanuri sau colanti de aia super luciosi. Din cauza asta exista atat de multe tendinte pentru fiecare sezon, pentru ca fiecare sa aleaga ceea ce i se potriveste.

Iti dau un exemplu tot din moda femeilor: se poarta si blugii slim si blugii largi si intorsi jos (boyfriend jeans -> adica sa arate ca si cum ar fi imprumutati din garderoba iubitului). Eu sunt miniona, asa ca ma inteleg bine cu blugii slim. Insa daca as purta blugi larguti si indoiti jos, as arata ca unul din cei 7 pitici. In schimb o fata mai inalta, si care e fie prea plinuta, fie prea slaba, ar arata nu tocmai dezirabil cu blugi slim, insa ar putea sa reuseasca cu cei larguti. Practic, moda e facuta pentru toata lumea, trebuie doar sa alegi lucrurile care te avantajeaza si in care te simti tu confortabil.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users