Care e cel mai bun serviciu de internet mobil dupa parerea voastra?
12 replies to this topic
Posted 20 October 2009 - 02:56 PM
Posted 20 October 2009 - 03:02 PM
Folosesc uneori internet de la Vodafone. Atata timp cat ma incadrez in limita de trafic, merge foarte bine. Odata depasit traficul, viteza scade 'dramatic'!
Posted 20 October 2009 - 04:14 PM
Nu stiu daca e cel mai bun serviciu, pentru ca e singurul pe care l-am folosit, asa ca nu pot face comparatii. Este vorba despre Zapp. Am avut conexiune de pe telefonul mobil, acum am direct de pe modem. Chiar sunt multumita.
Posted 20 October 2009 - 04:48 PM
Am inteles ca de curand a lansat si RDS internet mobil. O sa trec sa vad cum sta treaba si daca e ok ma bag si eu.
Posted 20 October 2009 - 05:09 PM
Posted 21 October 2009 - 04:54 AM
Si preturile de la internetul mobil oferit de catre Romtelecom prin tehnologia CDMA.
Posted 23 October 2009 - 07:30 PM
Eu mai folosesc din cand in cand un Vodafone de 4GB si functioneaza binisor.
Posted 15 December 2009 - 10:46 PM
e ok si Digi Net Mobil...dupa ce am reinstalat windowsul l-am folosit pentru navigat (in Craiova) si a mers ok.
(nu aveam driverele instalate si am folosit wireless-ul de la Digi pentru ca e foarte usor de lucrat cu el)
(nu aveam driverele instalate si am folosit wireless-ul de la Digi pentru ca e foarte usor de lucrat cu el)
Posted 24 December 2009 - 03:27 PM
Eu nu sunt mulţumit deloc de internetul mobil al RDS-ului.
La mine se mişcă mai greu, in comparaţie cu cel de la Orange.
La mine se mişcă mai greu, in comparaţie cu cel de la Orange.
Posted 24 December 2009 - 10:18 PM
Posted 25 December 2009 - 03:05 AM
Am si Orange si Vodafone. in timp ce vodafone-ul abia se taraste, orange-ul merge brici
Posted 22 April 2010 - 04:18 PM
Cosmote intra pe piata 3G in peste 300 de localitati din Romania
Cosmote si-a lansat serviciile 3G de internet mobil in banda larga care pot fi cumparate din 11 orase din tara si sunt disponibile in 300 de localitati. Preturile abonamentelor la serviciile de date cu viteze de transfer de pana la 21,6 Mbps incep de la 11,9 euro/luna, TVA inclus.
Reteaua 3G ofera in prezernt acoperire pentru 58% din populatie pentru internetul mobil de mare viteza de pana la 21,6 Mbps.
Orasele de unde serviciile pot fi cumparate sunt: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Moinesti, Oltenita si Orastie - dar sunt disponibile si in alte 300 de localitati.
Abonamntul de 11,9 euro/luna contine trafic de 5 GB, iar daca traficul recomandat se depaseste, viteza de download scade la maxim 128 kbps. Cel mai scump abonament 3G costa 23,8 euro/luna, TVA inclus si are 20 GB trafic, dupa depasire viteza de download scazand la maxim 256 kbps.
Cosmote si-a lansat serviciile 3G de internet mobil in banda larga care pot fi cumparate din 11 orase din tara si sunt disponibile in 300 de localitati. Preturile abonamentelor la serviciile de date cu viteze de transfer de pana la 21,6 Mbps incep de la 11,9 euro/luna, TVA inclus.
Reteaua 3G ofera in prezernt acoperire pentru 58% din populatie pentru internetul mobil de mare viteza de pana la 21,6 Mbps.
Orasele de unde serviciile pot fi cumparate sunt: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Moinesti, Oltenita si Orastie - dar sunt disponibile si in alte 300 de localitati.
Abonamntul de 11,9 euro/luna contine trafic de 5 GB, iar daca traficul recomandat se depaseste, viteza de download scade la maxim 128 kbps. Cel mai scump abonament 3G costa 23,8 euro/luna, TVA inclus si are 20 GB trafic, dupa depasire viteza de download scazand la maxim 256 kbps.
Posted 25 May 2010 - 06:53 PM
Eu am Orange Mobil 5 si merge perfect de oriunde , cu toate programele de comunicare si de acces date .
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top