"Mai exista ma frezatule, gelatule, impecabilule, cravata si baț in cur ce esti, si alte televiziuni in afara de alea unde voi ca bolunzii, il atacati DOAR pe Basescu! In emisiunea respectiva i-am atacat pe toti, ca spre deosebire de tine, care esti un papagal in cusca, noi ne permitem! Ii includ in gasca si pe domnii Iaru si Chilian, alaturi de care am combatut."
102 replies to this topic
Posted 22 October 2009 - 07:05 AM
Serban Huidu - despre Badea:
"Mai exista ma frezatule, gelatule, impecabilule, cravata si baț in cur ce esti, si alte televiziuni in afara de alea unde voi ca bolunzii, il atacati DOAR pe Basescu! In emisiunea respectiva i-am atacat pe toti, ca spre deosebire de tine, care esti un papagal in cusca, noi ne permitem! Ii includ in gasca si pe domnii Iaru si Chilian, alaturi de care am combatut."
Posted 22 October 2009 - 07:50 AM
pe mine ma distreaza... atat... nu imi place, nu imi displace, nu l-am urmarit si nu il cunosc ca personaj de tv atat de bine incat sa imi formez o parere despre el... Dar ma distreaza...
Si sincer, in momentul asta... cu problemele, stresul si alte bucurii ale traiului din ziua de azi, sa mai razi din cand in cand e bine...
Si sincer, in momentul asta... cu problemele, stresul si alte bucurii ale traiului din ziua de azi, sa mai razi din cand in cand e bine...
Posted 22 October 2009 - 09:17 AM
Un singur cuvant: mascarici
Posted 22 October 2009 - 02:36 PM
mi-a placut si reclama aia cu "VERDE STOP" de s-a bagat Cruda langa el pe plaja
Posted 23 October 2009 - 05:48 PM
nebun simpatic.
stie multe din "culisele" politicii si lumea interlopa.
doar si-a furat-o si el original de tot cand au venit altii mai smecheri decat el si i-au zis "chibriturile sint ale noastre de azi. spala putina!"
si omu' nu a mai putut face nimic decat ...coada intre picioare...
stie multe din "culisele" politicii si lumea interlopa.
doar si-a furat-o si el original de tot cand au venit altii mai smecheri decat el si i-au zis "chibriturile sint ale noastre de azi. spala putina!"
si omu' nu a mai putut face nimic decat ...coada intre picioare...
Posted 23 October 2009 - 06:26 PM
E un ras de om.
Posted 24 October 2009 - 09:03 AM
Mie imi place de el, le zice si le face pe fata
Posted 24 October 2009 - 09:34 AM
Mi se pare un tip ok si sunt de acord cu unele dintre parerile sale despre Romania/clasa politica/circulatie, etc. Nu imi place insa ca uneori, desi poate fara intentie, devine aparator/acuzator al vreunui politician(si ma refer in general la atacurile impotriva lui Baselu; ok, Baselu fura, minte, inseala, dar... e primul/singurul care face treaba asta!?
).
Aaa... si mai face o tampenie: il imita prost pe Becali.
Aaa... si mai face o tampenie: il imita prost pe Becali.
Posted 24 October 2009 - 09:59 AM
E foarte bun la monolog. Se da rotund in emisiunea lui, unde vorbeste singur, pune intrebari si raspunde tot el.
L-ati urmarit si in cadrul altor emisiuni unde nu este singur (cei drept, foarte rar in asemene ipostaze)???
Cand sunt si alti interlocutori nu mai e asa grozav, nu are raspunsuri, nu mai zice mare lucru.
E smecher in emisiunea lui, unde nimeni nu il poate contrazice.
L-ati urmarit si in cadrul altor emisiuni unde nu este singur (cei drept, foarte rar in asemene ipostaze)???
Cand sunt si alti interlocutori nu mai e asa grozav, nu are raspunsuri, nu mai zice mare lucru.
E smecher in emisiunea lui, unde nimeni nu il poate contrazice.
Posted 24 October 2009 - 04:16 PM
lansase un fel de atac impotriva carcotasilor sa faca si ei emisiuni live.
Posted 02 November 2009 - 11:06 AM
Mircea Badea suspect de gripa porcina
Badea e suspect de gripa porcina, fiind nevoit sa stea izolat pana maine la pranz, cand va primi rezultatul analizelor si nu va prezenta emisiunea "In gura presei" din aceasta seara.
Asta a scris azi pe blogul sau:
"Sunt suspect de gripa porcina. Ma duc acum la spital sa-mi fac testul. Partea nasoala e ca nu pot face emisiuni pana aflu rezultatul. Nici la radio, nici la teveu. Ma enerveaza foarte tare."
Badea e suspect de gripa porcina, fiind nevoit sa stea izolat pana maine la pranz, cand va primi rezultatul analizelor si nu va prezenta emisiunea "In gura presei" din aceasta seara.
Asta a scris azi pe blogul sau:
"Sunt suspect de gripa porcina. Ma duc acum la spital sa-mi fac testul. Partea nasoala e ca nu pot face emisiuni pana aflu rezultatul. Nici la radio, nici la teveu. Ma enerveaza foarte tare."
Posted 03 November 2009 - 03:42 AM
Sa-i uram insanatosire grabnica, fie ca il stimam, fie ca nu, in fond este si el un om si nu numai lui si celorlalti care se afle in situatia lui.
Dupa ce ca suntem cum suntem (in criza) asta ne mai trebuia, o tara de bolnavi.
Dupa ce ca suntem cum suntem (in criza) asta ne mai trebuia, o tara de bolnavi.
Posted 03 November 2009 - 03:49 AM
Sunt de aceeasi parere si sunt sigur ca nimeni nu se bucura indiferent de simpatia ori antipatia fata de Badea.
M-am uitat pe blogul lui si nu a scris nimic despre rezultatul analizelor.
M-am uitat pe blogul lui si nu a scris nimic despre rezultatul analizelor.
Posted 04 November 2009 - 02:42 AM
A scapat de emotii, nu e infectat cu virusul gripei noi.
Posted 04 November 2009 - 04:45 AM
Nici porcu' nu se lipeste de omul asta!
Posted 04 November 2009 - 07:40 AM
pai lua la bataie gripa daca se lipea de el
Posted 05 November 2009 - 04:01 AM
Posted 05 November 2009 - 11:38 AM
in emisiunea de aseara era praf...am vazut si eu Borisake...de abia se intelegea.
totusi, i-au venit analizele si dupa cateva ore de carantina, s-a dovedit ca nu are gripa noua
totusi, i-au venit analizele si dupa cateva ore de carantina, s-a dovedit ca nu are gripa noua
Posted 11 November 2009 - 07:33 AM
Un clip din care eu unul nu vad altceva decat faptul ca Băselu e foarte deranjat si un pic cam disperat.
Basescu vs Badea
Basescu vs Badea
Posted 11 November 2009 - 01:49 PM
foarte tare. Mi-ai inchis gura, cel putin mie...care il plac pe Badea
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top