Parerea mea despre Mircea Badea? Cred ca-i un tip la care se pot observa destul de multe afectiuni psihologice. Nu zic ca-i nebun de legat sau ca n-ar trebui lasat liber in societate

, zic doar ca-i un alterat psihologic un pic peste medie (iar media in Romania este oricum mai mare decat aceeasi medie a altor tari

).
In rest, nu-s nici fan, nici impotriva lui. Nu-l consider vreo somitate intelectuala, dar nici ultimul prost din curtea televiziunilor. Pana la urma, alaturi de alti doi indivizi care isi castiga existenta din a barfi la ore de maxima audienta, cu o natiune intreaga, dar in cu totul alt stil, personaje din lumea politica sau mondena, dovedeste ca se pot castiga bani buni din spartul semintelor in fata camerelor de luat vederi. In caz ca nu v-ati dat seama, l-am bagat in aceeasi familie cu cei doi carcotasi, desi lui Badea ii place sa creada ca emisiunea lui e mai "elevata". Nu-i, e doar aceeasi Marie, cu alta palarie. Ba inca Badea e mai rau, pentru ca cei doi carcotasi nu sunt pusi (sau nu erau acum vreo 8 ani, cand ii mai urmaream ) sa "formeze" opinii cu iz de "viziune politica" maselor largi. Le merge treaba si... bravo lor, daca au cu cine...