Ideea acestui topic mi-a venit văz?nd c?teva replici de pe alt topic ce se refereau la acest subiect.
Rugămintea mea este ca discuţiile să nu degenereze şi să respectăm opinia celuilat chiar dacă ea nu corespunde cu a celorlalţi.
Pentru a vă putea face o idee despre subiectul acestei discuţii am să postez c?teva informaţii despre el găsite pe net.
Mircea Radu Badea este numele său complet şi este un prezentator de televiziune.
- s-a născut la 24 februarie 1974 ?n Bucureşti
- a absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti
- a debutat ?n media la Radio Total ?n 1990, acolo unde directoare era prietena mamei sale, Jeana Gheorghiu.
- ?n televiziune a pătruns prezent?nd emisiuni la diferite posturi rom?neşti: Tele 7 abc (unde a debutat, fiind ?descoperit? de Mihai Tatulici şi Jeana Gheorghiu), Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV, alături de Teo Trandafir.
?n prezent realizează pe postul Antena 3 o emisiune de 50 de minute, ?n gura presei, unde comentează evenimentele din presa cotidiană şi ştiri despre politicieni, oameni de afaceri, artişti, sportivi, jurnalişti.
Calitatea pe care o apreciază cel mai mult la o persoană este umorul.
Defectul pe care nu-l suportă este prostia.
Defecte pe care şi le recunoaşte: ?Mi-e greu să le ?nşir, am multe, dar le recunosc pe toate?.
Am văzut că părerile sunt ?mpărţite, unii sunt ?nnebuniţi după Mircea Badea, alţii sunt complet ?mpotriva lui.
Voi ce părere aveţi despre el ?
Sign In
Create Account

Back to top