Jump to content

Parerea ta despre Mircea Badea

102 replies to this topic

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Sunt curios să văd părerea voastră despre Mircea Badea.
Ideea acestui topic mi-a venit văz?nd c?teva replici de pe alt topic ce se refereau la acest subiect.
Rugămintea mea este ca discuţiile să nu degenereze şi să respectăm opinia celuilat chiar dacă ea nu corespunde cu a celorlalţi.

Posted Image
Pentru a vă putea face o idee despre subiectul acestei discuţii am să postez c?teva informaţii despre el găsite pe net.
Mircea Radu Badea este numele său complet şi este un prezentator de televiziune.
  • s-a născut la 24 februarie 1974 ?n Bucureşti
  • a absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti
  • a debutat ?n media la Radio Total ?n 1990, acolo unde directoare era prietena mamei sale, Jeana Gheorghiu.
  • ?n televiziune a pătruns prezent?nd emisiuni la diferite posturi rom?neşti: Tele 7 abc (unde a debutat, fiind ?descoperit? de Mihai Tatulici şi Jeana Gheorghiu), Antena 1, Realitatea TV, Pro TV, Prima TV, alături de Teo Trandafir.
Pentru o perioadă a renunţat la activitatea din televiziune, concentr?ndu-se pe afaceri (o fabrică de chibrituri la Gherla), iar ?n cele din urmă a eşuat ?n acest domeniu. A achiziţionat utilajele fabricii de chibrituri din Gherla de la nişte oameni de afaceri care susţin că, la r?ndul lor, le-au achiziţionat la licitaţie ?n momentul c?nd firma lui Valentin Br?ncoveanu a dat faliment. Valentin Br?ncoveanu a susţinut ?n justiţie că nu a pierdut niciodată proprietatea, iar probele grafoscopice par să indice acelaşi lucru, de vreme ce Mircea Badea nu şi-a mai recuperat banii sau dreptul de utilizare din primăvara lui 2003.

?n prezent realizează pe postul Antena 3 o emisiune de 50 de minute, ?n gura presei, unde comentează evenimentele din presa cotidiană şi ştiri despre politicieni, oameni de afaceri, artişti, sportivi, jurnalişti.

Calitatea pe care o apreciază cel mai mult la o persoană este umorul.
Defectul pe care nu-l suportă este prostia.
Defecte pe care şi le recunoaşte: ?Mi-e greu să le ?nşir, am multe, dar le recunosc pe toate?.

Am văzut că părerile sunt ?mpărţite, unii sunt ?nnebuniţi după Mircea Badea, alţii sunt complet ?mpotriva lui.
Voi ce părere aveţi despre el ?

Bogdan

Member

• Members
  • PipPip
  • 83 posts
Eu urmaresc emisiunea lui si imi place ca spune lucrurilor pe nume, il doare in cot de ce amenzi o sa-si ia si cred ca e una dintre putinele persoane de la TV care vorbeste pe intelesul tuturor. Pot spune ca imi place emisiunea si curajul lui de a spune lucrurilor pe nume.
Singura chestie care ma enerveaza e cand se ia de defectele fizice ale oamenilor ... de parca ar fi ei vinovati cu ceva.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Este un tip ok, ii urmaresc emisiunile de la tv si aparitiile sale ca invitat la alte emisiuni de profil Politic, pt ca mai nou este Analist Politic si ce inteleg eu este ca lumea pe care el o supara cu adevarurile pe care le prezinta, nu au cum sa ii inchida gura.
Deci ori este sustinut puternic din umbra, ori chiar este el asa de bun incat sa-si poarte singur de grija.
Concluzia este ca spune lucrurilor pe nume si asta nu este rau. :good:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Toata lumea i-a spus sa taca, inclusiv mama sa, inclusiv oamenii din presa, inclusiv Teo. Imi pare rau ca nu il cunosc personal, ii impartasesc o mare parte din idei si din conceptii. In acelasi timp cred ca in spatele lui este cineva puternic, ptr ca nimeni nu ar avea tupeul sa se ia cu statul. Ori este nebun in sensu frumos al lucrurilor. Poate din cauza sau datorita lui nu o sa merg la vot sau poate ca datorita lui am aflat de mari tepe ce le-a dat statul roman statului roman.

poate nu e totul asa roz cum vedem noi.

ahh...si mai imi place cand il imita pe paleologu :good:

adelus

Member

• Members
  • PipPip
  • 132 posts
"La CNA s-a discutat amendarea mea pentru limbajul folosit in emisiune. Nu s-a picat de acord cu privire la sanctiune. Se rediscuta marti. Eu sper sa ma amendeze. Voi avea astfel prilejul sa reactionez in sfarsit. Sculele astea politice nici nu isi imagineaza la ce se expun. O sa vedem."

Omu are curaj, nu gluma! Toata stima... :good:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
CNA-ul e condus de omul lui Basescu. Nu cred ca se putea lasa altfel decat cu amenzi.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
La ?nceput mi s-a părut interesant ca om, la fel şi emisiunea lui.
?n ultimul timp a deviat mult de la ideea emisiunii, iar dacă ?nainte comenta articole de ziar, acum ?ncepe direct să-şi verse nervii, ba că se bagă lumea ?n faţa lui la benzinărie, ba că i-au mulţumit nişte motociclişti pentru ceea ce-a zis ?n emisiune, sau mai ştiu eu ce.
Modul lui de a lua peste picior pe absolut oricine şi din orice motiv, mi se pare chiar penibil şi ?njositor pentru el ?nsuşi. Are o plăcere fantastică de a se lua de toată lumea, mai mult sau mai puţin ?ntemeiat, făc?nd pe deşteptul de parcă el le-ar şti pe toate.
Chiar dacă uneori are dreptate ?n ce spune, tonul şi modul ?n care exagerează ?n gesticulări şi prosteli ?n direct, ?l transformă ?ntr-un semi-măscărici.
Ca să nu mai aduc aminte despre obsesia din ultima vreme numită Băsescu. Nu sunt un susţinător al lui Trăienel, dar mi se pare că obsesia tuturor ce lucreaza ?n trustul Intact pentru acest om a devenit deja obositoare.

PS: George sper că eşti conştient despre faptul că datorită absenteismului la vot, fraudarea alegerilor este mai facilă şi uşor de realizat de către cei interesaţi.

picolo

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 17 posts
mircica asta sufera de sindromul sportivului de trage de fiare. si chiar trage. asta vara eram in fata la radio21 in bucuresti si iese din cladire impreuna cu DJ optik(baiat in banca lui apropo) si mergea sportivu drept, umerii in spate si pieptu-n fata cu mainile intinse pe langa corp - o "frumusete" de barbat. de aici, supradoza de testosteron + mana libera de la producator sa faca audienta= Mircea Badea , romanul care are curaj sa spuna lucrurilor pe nume. Ce e drept, emisiunea lui este una relaxanta, dar ar merge mai degraba pe OTV, nu pe un canal ca Antena. Si prea bate campii cu subiecte neinteresante, si prea vede numai b?ză in toate titlurile din ziare. mie mi se pare un figurant dornic de audienta si de laude - Mircea Badea - Omu' care pune punctul pe I. :good:

Posted Image

Edited by picolo, 18 October 2009 - 02:36 PM.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Catalin si ce sa facem sa schimbam hotii cu hotii, noi cu mana noastra, sa facem circuitul hotilor la putere?
Si ca se ia de nustiu cine, ca nustiu ce i-a facut lui sau nu, zau ca are dreptate, nu in proportie de 100%, dar are ca sunt attia nesimtiti in tara asta.
Eu am o mare nelamurire, de ce nesimtitul de Romania afara este mai civilizat?
Pt ca aici ii este permisa nesimtirea?

PS: Picolo eu nu as crede chiar tot ce se scrie in ziare sau se zice la tv si radio, de aceea bate si el chmpii.

Edited by Borisake, 18 October 2009 - 02:42 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Stiu Catalin treaba cu votul, dar (in ciuda lui Picolo :good: ) vorba lui Mircea Badea..."sa vina unu' care stie ce vrea, stie ce spune si stie ce face si il votez pe ala". pana una alta, desi ma dau eu mare, tot o sa ma duc la vot si tot pe baselu' il aleg. Partea naspa la Mircea este ca (parerea mea) are in spate pe Dan Voiculescu. a prins si gasca potrivita cu Ciutacu, Gadea...

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Mie imi place Mircea Badea: a invatat sa vorbeasca (calculati bine si o sa vedeti ca limbajul verbal e in proportie mai mare decat cel nonverbal, in ultimul timp) si trage de fiare. De ce sa nu-mi placa? E tanar, "da bine pe sticla", face o emisiune cum le place romanilor (a lua in bascalie este preocuparea de toate zilele a romanului). Eee! Normal ca-mi place. ;)
Mai rau e ca nu-si mai da seama care e limita dintre interesant si penibil. Si eu m-am saturat de obsesia basesciana. Apropo, denigrandu-l atata, ii face, de fapt, o mare favoare: psihologia inversa :good: . Pe langa asta, isi foloseste avantajul de a aparea la tv si de a-si rezolva problemele personale (lipsa de profesionalism). Pana la urma e si Badea un pion pe o mare tabla: va fi sacrificat cand nu va mai fi util.

picolo

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 17 posts
:good:
Uitati aici b?z? in stil academic (catavencu). marius stai linistit n-am facut upload pe server ;)

Posted Image

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Sorin problema nu trebuie privită aşa, după părerea mea.
Dacă toţi sunt hoţi, dar trebuie ca noi rom?nii să alegem pe unii dintre ei, atunci măcar să ajungă acolo sus cei pe care noi i-am trimis. Nu să ajungă prin fraudă, hoţie şi m?rsăvie. Aşa cum sunt ei hoţi, proşti, măcar să fie trimişi acolo de către rom?ni. Ştii ce cred eu? Cred că politicieni ?i avem pe cei pe care-i merităm. Ei sunt daţi de societate, nu cad de pe lună direct la noi aici. Nici noi dacă stăm să ne g?ndim sincer nu suntem mai breji, ei provin tot din r?ndurile noastre.
Dar dacă nu vom ?ncepe să ?nvăţăm să luăm atitudine şi să nu mai fim aşa indiferenţi, comozi şi să ne limităm numai să-i blamăm, nu se va schimba niciodată nimic ?n această societate a noastră.

Iar dacă Mirecea Badea pledează pentru neprezentarea rom?nilor la vot nu e nimic altceva dec?t un ipocrit. Şi el este o unealtă ?n m?na lui Felix. Nu văd ce a realizat el aşa măreţ ?n viaţa lui, ?n afara faptului că are carismă şi poate face măscăreală care deocamdată prinde şi face audienţă la noi la rom?ni.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Mircea Badea prin transparenta lui s-a apropiat de roman, de probleme, de interese. Nici tata nu il suporta ptr ca are gura mare. mie d'asta imi place.
Cel mai mult mi-a placut cand le-a multumit celor de la Realitatea TV ca acum nu stiu cati ani au refuzat sa il angajeze :dance2:

Va dati seama ce era acum coleg cu Patapievici si cu fufele alea de se ia de ele mereu.

Nick, dexteritatea din vorbit si limbajul pe care il are se datoreaza si cartilor pe care le-a citit, nu ?

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
?ntradevăr are carismă şi ştie gramatică. Se exprimă corect gramatical, dar hai să nu-i facem din asta o calitate. Eu văd acest lucru ca pe o obligaţie pentru cei care apar ?n faţa micului ecran. Dacă tot ajung acolo e ceva de bun simţ să te exprimi corect gramatical.
Dar tocmai promovării de către televiziuni a nonvalorilor, ce s-a practicat ?n ultimii ani (şi ?ncă se mai practică) am ajuns să apreciem ceva ce ar trebui să fie ?by default? la cei ce apar pe tv.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts

View PostNick, on Oct 18 2009, 18:54, said:

Mie imi place Mircea Badea: a invatat sa vorbeasca (calculati bine si o sa vedeti ca limbajul verbal e in proportie mai mare decat cel nonverbal, in ultimul timp) si trage de fiare. De ce sa nu-mi placa? E tanar, "da bine pe sticla", face o emisiune cum le place romanilor (a lua in bascalie este preocuparea de toate zilele a romanului). Eee! Normal ca-mi place. :hmmmt:
Mai rau e ca nu-si mai da seama care e limita dintre interesant si penibil. Si eu m-am saturat de obsesia basesciana. Apropo, denigrandu-l atata, ii face, de fapt, o mare favoare: psihologia inversa :dance2: . Pe langa asta, isi foloseste avantajul de a aparea la tv si de a-si rezolva problemele personale (lipsa de profesionalism). Pana la urma e si Badea un pion pe o mare tabla: va fi sacrificat cand nu va mai fi util.

Corect si va fi sacrificat cum nu o sa ii placa lui mai mult mai bine zis va fi tradat si asta cu siguranta, dar ramane sa vedem cand.

Cata,eu nu lipsesc de la vot datorita lui Badea, lipsesc din convingere si pt ca sunt frustrat am fost prostit o data de Base macar acum nu o mai fac cu mana mea.
Noi nu avem politicieni de valoare in tara si daca sunt cativa si ajung la putere la ciolanul de aur sigur se vor schimba si nu in bine, vor merge pe aceelasi slogan 'Ciocul mic ca noi suntem acum la guvernare' deci pt cine sa merg la alegeri?
Vreau sa cred ca nu sunt ca ei si nici ca Badea un teribilist asmutit.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
George, raspunsul l-ai primit de la Catalin! A te exprima corect ar trebui sa fie o obligatie, nu o calitate rara.

Off: Borisake, intereseaza-te cine candideaza, cine si ce propune etc. Este foarte posibil sa gasesti pe cineva care sa-ti dea incredere. Daca mergem pe ideea ca politica e mizerabila, dar fara sa cunoastem detalii, asta nu inseamna ca suntem responsabili sau nu, frustrati sau nu. Chiar si eu o sa incep sa aflu informatii despre candidati, pe cineva trebuie sa votez pana la urma.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Sunt dezamagit sa vad at?ţia susţinători pentru Badea, un mascarici care latra si se scalambaie la comanda.
Va amintesc ca Badea e cel care cu ceva ani in urma, facea spagatul pe la televizor. :dance2:

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Nu persoanele sunt problema mea, ca cine candideaza, problema este asa de grava ca acel ales trebuie sa aibe grija sa nu ii infunde asa rau ca nici ei nu au facut-o.
La tv sunt ostili unii fata de ceilalti, dar in realitate ati vazut politician (bazat la vremea lui) si acum terminat pe viata? Nici nu o sa vedeti in Romania.
Politica este o mare familie cu copii si verisori multi care se mai cearta prin curtea bunicilor.
Directia este tot aia, deja arhi cunoscuta, copii si verisorii se mai schimba.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Sorin păi tocmai asta spun eu, noi trebuie să ne obişnuim să ne asumăm greşelile. Dacă l-ai votat pe Băsescu şi simţi că ţi-a trădat aşteptările, nu trebuie să stai pasiv şi să dai posibilitatea ca cineva să-ţi fure acel vot al tău. Aşa cum se va dovedi el ?n timp (că a meritat sau nu cel căruia i l-ai dat), e votul tău fie el bun sau rău.

Da, aveţi dreptate c?nd spuneţi că nu avem pe cine vota. Asta ?nseamnă ca noi rom?nii avem pretenţii de la cei pe care-i punem ?n capu' trebii acolo.
Numai că eu vin şi vă spun vouă ca prin ce trecem noi rom?nii la ora actuală nu este ceva unic ?n istorie. S-a ?nt?mplat şi se va mai ?nt?mpla şi la alţii.
Şi o să vă spun care cred eu că este explicaţia pentru clasa politică pe care o avem, dar atenţie nu vreau să o consideraţi ca pe o scuză adusă ?n favoarea lor, a politicienilor. Este numai o explicaţie pe care am găsit-o ?ncerc?nd să-mi dau seama de ce se ?nt?mplă la noi ?n prezent.
Avem o clasă politică formată din parveniţi, hoţi şi ?nfumuraţi, corect? Şi eu sunt de aceeaşi părere.
Ştiţi de ce nu avem şi noi ca englezii, o clasă politică de acelaşi calibru, ?n care familiile ce fac parte din această categorie, ?ncă de mici ?şi educă copii ?n scopul de a deveni politicieni de succes; le „implementează” ?n conştiinţa lor, ?ncă de mici, dorinţa de a face ceva pentru cei de r?nd şi grija despre cum vor răm?ne menţionaţi ?n istorie ? Pentru că ei au tradiţie, acele familii, fac acest lucru de peste 300 de ani, c?nd noi ardeam gr?nele şi otrăveam f?nt?nile. Iar perioada prin care trecem noi, ei au depăşit-o de mult. Eu sunt convins că şi la ei au furat politicienii, la fel cum se ?nt?mplă la noi acum.
Probabil c?nd vor trece c?teva generaţii şi peste politicienii noştri, iar familiile lor nu vor mai avea grija traiului din tată'n fiu, vor apărea exemplare de politicieni care să g?ndească „nobil” şi noi.
Pffoa iar am scris mult, ma opresc aici şi sper să nu fi ?nţeles greşit această „teorie” a mea.
:dance2:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users