Prevederea aberanta care obliga firmele sa plateasca aceasta taxa fie ca aveau sau nu receptoare a fost atacata de o firma din Cluj, care a obtinut exceptarea de la aceasta taxa.
Mai dubios este ca desi sentinta dateaza din aprilie, n-a fost publicata in Monitorul Oficial decat recent: ?Ne-am luptat să se publice hotăr?rea. Am aflat că, la ?nalta Curte, că ?n dreptul numărului hotăr?rii era scris cu creionul ?a nu se trimite la publicat?.
Stirea aici:
http://www.capital.ro/articol/taxa-radio-t...ata-126605.html
9 replies to this topic
Posted 15 October 2009 - 03:56 PM
Posted 15 October 2009 - 04:21 PM
Nu ma mai mira nimic in tara asta!
Pur si simplu sunt bulversat in fiecare zi de anomaliile ce le aud!
Pur si simplu sunt bulversat in fiecare zi de anomaliile ce le aud!
Posted 15 October 2009 - 04:26 PM
Eu aş vrea să se scoată de tot. La toată lumea.
Posted 15 October 2009 - 04:32 PM
Pai cred ca sunt sanse. Nu poti percepe de doua ori taxa pentru acelasi serviciu, iar noi platim deja abonament la firmele de tv cablu, care au in grila si postul national si care platesc si ele cota parte televiziunii nationale.
Sau cu vreo actiune similara ajungi la concluzia c-ar fi neconstitutionala taxa asta bagata pe gat tuturor si atunci ramane sa se elaboreze o norma prin care sa se poata solicita scutirea de la taxa pe motiv ca solicitantul nu beneficiaza de acest serviciu furnizat in mod direct de SRTV. Nu?
Si eu sunt de acord ca-i doar o aberatie de taxa pe stil sovietic la modul "ai nu ai, platesti ca si cum ai avea".
Sau cu vreo actiune similara ajungi la concluzia c-ar fi neconstitutionala taxa asta bagata pe gat tuturor si atunci ramane sa se elaboreze o norma prin care sa se poata solicita scutirea de la taxa pe motiv ca solicitantul nu beneficiaza de acest serviciu furnizat in mod direct de SRTV. Nu?
Si eu sunt de acord ca-i doar o aberatie de taxa pe stil sovietic la modul "ai nu ai, platesti ca si cum ai avea".
Edited by florin, 15 October 2009 - 04:33 PM.
Posted 15 October 2009 - 05:19 PM
Bai vere, acum imi spuneti?
Acum 2 zile am platit 20 de lei taxa asta!
Acum 2 zile am platit 20 de lei taxa asta!
Posted 15 October 2009 - 05:23 PM
Pe IMM?
Posted 15 October 2009 - 05:30 PM
PF.
Posted 15 October 2009 - 05:50 PM
Posted 19 October 2009 - 10:10 PM
Catalin, on Oct 15 2009, 19:56, said:
Eu aş vrea să se scoată de tot. La toată lumea.
florin, on Oct 15 2009, 20:02, said:
Pai cred ca sunt sanse. Nu poti percepe de doua ori taxa pentru acelasi serviciu, iar noi platim deja abonament la firmele de tv cablu, care au in grila si postul national si care platesc si ele cota parte televiziunii nationale.
Posted 21 October 2009 - 11:23 AM
Pai toti romanii injura taxa aia, da' pune mana unul din ei sa cheme in judecata pe cine trebuie pentru asta? Nah, tac si inghit.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top