Am auzit ca-i haos la rondul de la Consul...
Au incercat sa implementeze sistemul folosit deja in Bucuresti in pietele mari(Universitatii, Romana, Victoriei), dar se pare ca nu prea le-a iesit!
11 replies to this topic
Posted 12 October 2009 - 11:27 AM
Posted 12 October 2009 - 11:44 AM
?ntradevăr, ?nainte de a pune ?n funcţiune semafoarele se circula frumos prin sensul giratoriu. Acum se formează coloane pe toate străzile, dar ce să-i faci, dacă au semnat contract cu firma aia şi au ?ncasat comisionul aferent, trebuie să-şi bată puţin joc de noi.
Posted 12 October 2009 - 12:12 PM
Ideea nu este rea, dar rondul acela este mult prea mic. In Bucuresti nu e chiar asa, desi sunt mai multe masini, dar spatiul este mai larg, benzi mai multe!
Posted 12 October 2009 - 03:45 PM
E o prostie, nu mai are niciun rost sensul giratoriu de acolo daca ei au motat indicatoare si traficul de pe Rocada are prioritate.
Posted 12 October 2009 - 05:30 PM
Pai tehnic nici nu mai e semnalizat ca un giratoriu. E doar un petec de ceva de forma rotunda in mijlocul strazii Dacia. A costat cate miliarde un giratoriu care a tinut un sezon si un pic?
Posted 12 October 2009 - 06:42 PM
O instalaţie de semaforizare pt o intersecţie e mult mai scumpă dec?t amenajarea unui giratoriu.
Posted 12 October 2009 - 06:51 PM
De acord, dar asa le-a dat la calcule ca sa le iasa unda verde. Dar daca in plan era sa semaforizeze acolo, unda verde, sf, de ce-au mai dat banii pe un giratoriu de-o vara? Probabil pentru ca au cota, de-aia.
Posted 12 October 2009 - 06:55 PM
Pai s-au deşteptat şi ei după ce semnaseră contractul pt unda undelor. Probabil au crezut că ?l pot rezilia.
Mie mi se pare mai eficient giratoriul. Aş prefera să mute semafoarele unde e ?ntradevăr nevoie de aşa ceva.
Mie mi se pare mai eficient giratoriul. Aş prefera să mute semafoarele unde e ?ntradevăr nevoie de aşa ceva.
Posted 12 October 2009 - 07:04 PM
Semafoarele astea noi sunt de multe ori puse doar ca sa iasa la numar. In Rovine la sc39 mai mult incurca, si nici nu trec pe intermitent nici la 12-1 noaptea, alea de sub pod iar sunt in plus, in capatul opus la han Craiovita iar sunt in plus grav toate alea 3 de-acolo.
Posted 13 October 2009 - 06:35 AM
oricum acum nu mai este giratoriu... au prioritate cei care intra in el... si ptr ca multi conduc dupa ureche, se sta la coada ca sunt multi din cei care intra, cred ca e giratoriu si dau prioritate celor care sunt deja in el...
Posted 13 October 2009 - 06:52 AM
Am trecut si eu ieri pe acolo.
E o aiureala.Daca e sens giratoriu, lasa regulile de sens giratoriu. Eu ieri era sa incalec pe unu acolo. Am intrat in sens dinspre gara si am dat sa ies catre Liceul Pedagogic dupa mintea mea cu prioritate.Dinspre Craiovita venea unu cu viteza, noroc ca am vazut semnul "cedeaza trecerea" desenat pe asfalt altfel si acum mai strangeam tinichelele de pe acolo.
E o aiureala.Daca e sens giratoriu, lasa regulile de sens giratoriu. Eu ieri era sa incalec pe unu acolo. Am intrat in sens dinspre gara si am dat sa ies catre Liceul Pedagogic dupa mintea mea cu prioritate.Dinspre Craiovita venea unu cu viteza, noroc ca am vazut semnul "cedeaza trecerea" desenat pe asfalt altfel si acum mai strangeam tinichelele de pe acolo.
Posted 13 October 2009 - 07:16 AM
Fiti atent la trafic, domnule Legionaru!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top