Fara a exemplifica activitati casnice, puteti raspunde la aceasta intrebare?
65 replies to this topic
Posted 10 October 2009 - 08:03 AM
Ce poate sa faca o femeie si nu poate sa faca un barbat?
Posted 10 October 2009 - 11:40 AM
In mod sigur, copii. Si nici nu ne pare rau.
Posted 10 October 2009 - 12:31 PM
Sa se epileze (cu ceara! ) in toate zonele vizibile si mai putin vizibile, fara sa cracneasca.
Posted 10 October 2009 - 12:34 PM
Si nici asta nu ne pare rau, bineinteles
Posted 10 October 2009 - 12:35 PM
Nu inteleg! Vrei sa spui ca femeile nu cr?cn?sc in momentele alea?
Posted 10 October 2009 - 01:03 PM
Da, asta vreau sa spun. Chiar si cu durerea am invatat sa ne obisnuim pentru a arata bine
Posted 10 October 2009 - 01:07 PM
In general am descoperit ca femeile au un prag de toleranta al durerii mult mai ridicat decat barbatii
Ce pot face femeile?! Sa fie fericite, suparate, nervoase, iubitoare, calme - toate astea in maxim 3 minute
Ce pot face femeile?! Sa fie fericite, suparate, nervoase, iubitoare, calme - toate astea in maxim 3 minute
Posted 10 October 2009 - 01:18 PM
Esti nebun omule !
Ce m-ai distrat cu afirmatia de mai sus care, sa recunoastem, este cat se poate de reala.
Pai in afara de treburile materne, cu tot ce tine de acest lucru, nu mai vad altceva de care sa amintesc. Cel putin nu-mi vine nimic in minte acum.
Ce m-ai distrat cu afirmatia de mai sus care, sa recunoastem, este cat se poate de reala.
Pai in afara de treburile materne, cu tot ce tine de acest lucru, nu mai vad altceva de care sa amintesc. Cel putin nu-mi vine nimic in minte acum.
Posted 10 October 2009 - 01:36 PM
E, hai! Mai sunt inca multe de adaugat. De exemplu, sa mimeze dorinta (voi puteti mima erectia?
), sa mimeze orgasmul (ceea ce la voi nu necesita mare lucru).
. Si daca tot incepui cu motivele "fara perdea", sa adaug si folosirea unui vibrator ... acolo unde e necesar.
P.S. Pentru protectia minorilor (sub 10 ani, oricum ceilalti stiu
), acest post poate fi sters.
P.S. Pentru protectia minorilor (sub 10 ani, oricum ceilalti stiu
Edited by Nick, 10 October 2009 - 01:37 PM.
Posted 10 October 2009 - 06:13 PM
Sa se plimbe 4 ore prin magazine fara sa bata din picior si fara sa se plictiseasca.
Posted 10 October 2009 - 07:06 PM
acum, meciul cu romania
Posted 10 October 2009 - 09:16 PM
Nick, on Oct 10 2009, 16:06, said:
(...) sa mimeze dorinta (voi puteti mima erectia?
), sa mimeze orgasmul (ceea ce la voi nu necesita mare lucru).
. Si daca tot incepui cu motivele "fara perdea", sa adaug si folosirea unui vibrator ... acolo unde e necesar.
Ouch... lovitura sub centura
Pai atunci sa zicem si noi ceva "de dulce" despre ce pot femeile:
- sa se laude ca stiu sa gateasca("-Si ce stii sa faci?" "-Cartofi prajiti!"
- sa transforme bucuria sofatului intr-un chin(ptr barbati)
- sa vorbeasca aproape zilnic cu vecinele despre Elodia
- sa se uite ore in sir la telenovele cu Jose Armando&Co
- reusesc sa dilate timpul(5 minute de asteptare se transforma in cel putin juma' de ora)
- poarta poseta (in care tin "cateva" lucruri: medicamente pentru toate bolile pamantului, oglinda de belit ochii in ea cand deschizi din intamplare sacul, gloss de buze, agenda goala, zece perechi de chei, inclusiv de la casa lu' bunica care s-a daramat in 79', fiecare cu doua brelocuri, multe pixuri in caz ca odata si odata are chef de scris in agenda goala, portofele, telefoane, crema de maini de zi si noapte, crema de picioare de zi si noapte, crema de corp de zi si noapte, o pereche de chiloti de schimb, doua sutiene pentru urgente, mini-trusa completa de machiaj, parfum, apa de toaleta si deodorant, servetele umede si uscate, colectia de pispirici primiti de la colegele de servici, o pisica mica si un clopotel argintiu ca sa aiba pisica mica cu ce se juca.
- sa distruga bucuria unei baute cu prietenii, a ragaiturilor si a trasului de... vanturi
- sa creada toate balivernele de la OTV
- sa-si scoata ochii una alteia ptr un detergent la promotie
- sa-si "tencuiasca" fatza
- sa fie un fel de Fata Imparatului X:ziua si seara sunt frumoase, dar pana dimineata se transforma
- sa se infometeze de dragul dietei
- sa o doara capul 13 luni pe an
..............................................
Lista ramane deschisa. Go for it, boys!
Posted 10 October 2009 - 09:24 PM
Eu nu am intalnit o asemenea femeie ! Dar am timp....
Posted 11 October 2009 - 01:07 PM
Robotelu, on Oct 10 2009, 23:46, said:
Pai atunci sa zicem si noi ceva "de dulce" despre ce pot femeile: 
Inca mai ai foooarte mult timp sa gasesti si femei adevarate
Posted 11 October 2009 - 08:56 PM
Ce poate sa faca o femeie si nu poate un barbat?
Pai de examplu sa vina si sa se pisiceasca ca sa iti intre in gratie, noi sigur nu putem face asta.
Pai de examplu sa vina si sa se pisiceasca ca sa iti intre in gratie, noi sigur nu putem face asta.
Posted 11 October 2009 - 09:08 PM
Bine punctat Sorine (Borisake)!
Posted 11 October 2009 - 09:44 PM
Nick, on Oct 11 2009, 15:37, said:
Doamne, Robotelu, da' ce fel de femei ai intalnit tu la viata ta? Cele pe care le-ai descris nu se incadreaza decat la categoria "gasculite" + "la ce foloseste scoala?".
.
Jeeesus, cine a zis ca am intalnit eu asa specimene!?
Edited by Robotelu, 11 October 2009 - 09:52 PM.
Posted 11 October 2009 - 09:56 PM
Sau altfel spus: si pitipoancele sunt femei.
Posted 12 October 2009 - 04:44 AM
Să vă mai zic şi eu una.
Femeile ?şi pot vinde trupul, pe c?nd cel al bărbaţilor nu prezintă aşa mare interes. Ştiu o să-mi ziceţi că există acei „gigolo”, dar nu e dec?t o ?ncercare palidă şi fără prea mare succes, dacă luăm ?n calcul amploarea fenomenului ?n cazul femeilor.
Femeile ?şi pot vinde trupul, pe c?nd cel al bărbaţilor nu prezintă aşa mare interes. Ştiu o să-mi ziceţi că există acei „gigolo”, dar nu e dec?t o ?ncercare palidă şi fără prea mare succes, dacă luăm ?n calcul amploarea fenomenului ?n cazul femeilor.
Posted 12 October 2009 - 06:27 AM
Ouch, asta a durut Cata!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top