1747 replies to this topic
Posted 28 July 2011 - 09:49 PM
Ba da urat job mai ai. Toata ziua stai sa numeri marfa astora.
Moama ce ma enervau si pe mine inventarele si aveam doar 2-ua pe an, dar trebuia totul dat cu fundul in sus.
Posted 02 August 2011 - 07:30 AM
Buna dimineata. Aseara m-am intors de la Hunedoara. Am avut alt inventar la un magazinceva mai mare MINIMAX. A fost chiar bine si, desi a durat undeva la aproximativ 16 ore, s-a creat o atmosfera placuta. Nu am aoucat sa vad mare lucru din Hunedoara, totusi m-am plimbat putin pe jos.
Borisake, nu e chiar asa de rau. Ei trebuie sa-si numere singuri marfa sub supravegherea ta si tu doar trebuie sa o introduci in sistemul de operare.
Borisake, nu e chiar asa de rau. Ei trebuie sa-si numere singuri marfa sub supravegherea ta si tu doar trebuie sa o introduci in sistemul de operare.
Posted 02 August 2011 - 07:29 PM
Bine, banuiam ca nu le numeri tu toate rahatisurile, dar totusi sa stai 16 h intr-o incapere si sa numeri/scrii/introduci date, tot balta aia ii.
Posted 02 August 2011 - 10:15 PM
Posted 03 August 2011 - 03:36 PM
Nu am fost cu masina mea fratele meu...m-as fi oprit sa stam la o masa. Intrasem in Tg Jiu si oprisem pe strada 11 iunie.
Posted 05 August 2011 - 01:14 PM
Mi-a zis frate-miu.
Pana sa zici tu, nici nu stiam ca exista strada 11 iunie in Tg-Jiu; apoi am dat pe Google maps si am vazut pe unde e. Un sfat: sa nu mai lasi masina pe-acolo, ca s-ar putea sa le placa prea mult conationalilor. 
Era sa zic "buna dimineata!", da' m-am uitat la ceas si am zis ca mai bine incerc cu "Buna ziua".
In ultimele 3-4 zile am cam semnat condamnarea la morticica pentru vreo 1400 de copacei si-ar mai fi fost cativa, dar a plouat aseara si n-am mai fost.
Inainte sa sariti cu "Huooo!", aflati ca padurii o sa-i fie mult mai bine fara ei si n-o sa se mai sufoce.
In tot timpul asta m-am baracat pe pante si prin hatisuri, deci m-am ales si cu un + la conditia fizica.
Era sa zic "buna dimineata!", da' m-am uitat la ceas si am zis ca mai bine incerc cu "Buna ziua".
Inainte sa sariti cu "Huooo!", aflati ca padurii o sa-i fie mult mai bine fara ei si n-o sa se mai sufoce.
In tot timpul asta m-am baracat pe pante si prin hatisuri, deci m-am ales si cu un + la conditia fizica.
Posted 07 August 2011 - 09:52 AM
Bunaaa dimineataaa!
Vorba cantecului, "Azi nu muncesc,nu injur printre dinti / O ard aiurea sau stau intins". 
O zi de senzatie s-aveti azi!
O zi de senzatie s-aveti azi!
Edited by Robotelu, 07 August 2011 - 09:53 AM.
Posted 12 September 2011 - 10:34 AM
Buna dimineataaa! Ati inceput scoala, este?
Eu mai am vreo 2 saptamani, dar tre' sa plec mai devreme cu 2-3 zile, sa-mi fac cazarea la camin si bineinteles sa fac cateva ceremonii de deschidere a anului universitar cu Partidu' prin Porky's, Retro, Taine, Happy si/sau Atu. Off, ce de treaba!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top