Azi m-am hotarat ca parerea mea nu e intotdeauna de ajuns... asa ca vreau sa cer si ajutorul altora. Deci daca aveti orice fel de sfaturi practice, idei pe care le-as putea aborda, materiale interesante, va rog mult sa ma ajutati. Daca aveti voi intrebari, sau v-ar place sa cititi despre ceva anume, si cu asta v-as ruga sa ma ajutati
In plus, vreau sa am o lista cu viitoare subiecte, la care ceilalti sa poata contribui cu sfaturi sau materiale, astfel incat atunci cand scriu articolul sa am o selectie mai buna. Momentan am doua viitoare articole:
- Decoratiuni interioare (sfaturi practice... de exemplu lucruri pe care le putem face singuri, cum putem sa facem rost de niste mobila mai ieftina.. eventual daca stiti niste targuri de antichitati cu mobila care poate fi restaurata... chestii de astea... am multi prieteni care se muta si dupa ce isi cumpara apartamentul, nu prea le mai ramane bani de decorat).
- Cum sa inveti o limba noua de unul singur (asta m-ar ajunta in principal pe mine, ma chinui sa invat franceza singura, si trebuie sa ajung la un nivel decent pana in februarie)
Sign In
Create Account

Back to top