Jump to content

Ajutor ptr blog

5 replies to this topic

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Marius m-a inspirat sa creez acest topic :shock: Ideea pe scurt este urmatoarea: eu am un blog pe care incerc sa dau idei/sfaturi constructive. Cu cat mai practice, cu atat mai bine.

Azi m-am hotarat ca parerea mea nu e intotdeauna de ajuns... asa ca vreau sa cer si ajutorul altora. Deci daca aveti orice fel de sfaturi practice, idei pe care le-as putea aborda, materiale interesante, va rog mult sa ma ajutati. Daca aveti voi intrebari, sau v-ar place sa cititi despre ceva anume, si cu asta v-as ruga sa ma ajutati :D

In plus, vreau sa am o lista cu viitoare subiecte, la care ceilalti sa poata contribui cu sfaturi sau materiale, astfel incat atunci cand scriu articolul sa am o selectie mai buna. Momentan am doua viitoare articole:

- Decoratiuni interioare (sfaturi practice... de exemplu lucruri pe care le putem face singuri, cum putem sa facem rost de niste mobila mai ieftina.. eventual daca stiti niste targuri de antichitati cu mobila care poate fi restaurata... chestii de astea... am multi prieteni care se muta si dupa ce isi cumpara apartamentul, nu prea le mai ramane bani de decorat).

- Cum sa inveti o limba noua de unul singur (asta m-ar ajunta in principal pe mine, ma chinui sa invat franceza singura, si trebuie sa ajung la un nivel decent pana in februarie)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
blogurile in care mi-am bagat nasul si le-am citit, am vazut ca sunt foarte stufoase in a arata starea de moment, parerea autorului cat si povestiri alandala amestecate cu putin umor si mult frau liber dat imaginatiei. sunt sigur ca facand astea (ceva gen...uite ce mi s-a intamplat azi) vei castiga usor cititori. pe mine unul, sa ma treci pe lista.

numai bine :))

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts
Sunt de parere ca un blog trebuie sa aiba o orientare, o tema.
Nu cred foarte mult in ideea ca blog-ul poate avea succes doar din lucruri pe care le vad, le traiesc sau imi trec prin cap.

In privinta subiectelor despre care vrei sa scrii, la primul iti propun sa cauti informatii despre feng shui. :))

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Sincer, cred ca este o chestie foarte subiectiva... de exemplu, poate ma intereseaza ce a facut in ziua respectiva cineva pe care il cunosc, dar cand e vorba de atras cititori noi, nu stiu cati ar fi interesati de chestia asta. Eventual daca esti un scriitor foarte carismatic.

Eu mi-am facut blogul tocmai ca sa fac ceva constructiv. Cam asta este tema generala, si pana acum a mers foarte bine, am avut mai mult succes cu el decat am sperat initial. Acum vreau doar sa imi imbunatatesc calitatea informatiilor pe care le transmit :))

O idee buna cu Feng Shui, multumesc.

Edited by Anelle, 09 October 2009 - 09:40 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts

View PostAnelle, on Oct 9 2009, 21:30, said:

- Decoratiuni interioare (sfaturi practice... de exemplu lucruri pe care le putem face singuri, cum putem sa facem rost de niste mobila mai ieftina.. eventual daca stiti niste targuri de antichitati cu mobila care poate fi restaurata... chestii de astea... am multi prieteni care se muta si dupa ce isi cumpara apartamentul, nu prea le mai ramane bani de decorat).
Pentru asta, vezi aici: YouTube :))

cristi98

Member

• Members
  • PipPip
  • 174 posts

View PostAnelle, on Oct 9 2009, 21:44, said:

O idee buna cu Feng Shui, multumesc.
Si pt asta te poti inspira de aici http://wofs.com/ Tigrule de Foc. Si te mai pot ajuta si eu:)

Edited by cristi98, 17 November 2009 - 12:21 AM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users