Jump to content

Impresii dupa Drive Test

• You cannot reply to this topic
25 replies to this topic

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Incepand de ieri, beneficiez pentru cateva zile de "serviciile" noii Skoda Superb Combi. Dupa ceva fatzaiala prin oras, astazi am facut un drum afara de vreo 100km si m-am gandit sa impartasesc ceva impresii :good:
In primul rand, trebuie sa precizez ca sus-numita are un motor 2.0 TDI CR 170cp cuplat la o cutie automata dublu ambreiaj DSG6 iar ca si dotari (din cate observ eu) enumar bixenonul, pielea, sistemul electric de inchidere deschidere hayon, volan multifunctional (inclusiv clapete schimbat vitezele) senzori parcare fata spate ajutati de displayul RCD-ului touchscreen (nu stiu cum se numeste la Skoda), sistem keyless, pachet lumini, proiectoare cu cornering, scaune cu memorie si altele pe care nu le-am inca descoperit
Estetic nu comentez, frumusetea este in ochii fiecaruia.
Ca si motor+cutie, sistemul isi face bine treaba, pentru mine ramanand semnul de intrebare in ceea ce priveste DSGul la trecerile bruste acceleratie franare si invers. Insa luand in calcul ca este o masina de familie, ma declar f multumit
Ca tinuta de drum, ca sofer este confortabil (deh, cutia) insa mi-as fi dorit ceva mai mult feeling din volan. De asemenea, suspensiile lucreaza f bine insa combinatia cu jantele de 18 poate face ca (,) confortul sa sufere pe drumuri mai putin bune
Ca utilitate (principalul atu), portbagajul este f mare, sistemele de fixare bagaje util iar cel de inchidere deschidere automat f util si misto. Inca nu m-am obisnuit cu keylessul :)

Mai am 3 zile de plimbari, daca mai descopar ceva, postez :D

PS: multumesc dealerului Skoda din Buzau pentru amabilitatea de a-mi pune la dispozitie machineta.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si eu voi avea ocazia zilele urmatoare sa testez un SUBARU IMPREZA WRX STI parca si sunt nerabdator.

Eram la un pas sa te intreb de ce combi dar....:D

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Masinile au vreo limitare? Sau poti sa le testezi cu adevarat ? Ce conteaza daca e Variant sau nu :D?
Trebuie sa ai permis sa faci drive test :good: ?

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Au limitare de buget, de combustibil chiar si ca dimensiuni au limitare.
Permisul este optional nu obligatoriu.

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Ma duc la Bavaria sa ma dau cu M5 :D!
Si masinile au vreun soft ce limiteaza viteza/rotatiile ? Sau poti sa o blanesti :good:?

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Numai daca ai in masina cu tine reprezentantul de la dealer. Sa vezi ce fata face ala cand ii dai pe coaja si nu te cunoaste. :( Sa vezi cum nu gaseste pedalele. :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users