In primul rand, trebuie sa precizez ca sus-numita are un motor 2.0 TDI CR 170cp cuplat la o cutie automata dublu ambreiaj DSG6 iar ca si dotari (din cate observ eu) enumar bixenonul, pielea, sistemul electric de inchidere deschidere hayon, volan multifunctional (inclusiv clapete schimbat vitezele) senzori parcare fata spate ajutati de displayul RCD-ului touchscreen (nu stiu cum se numeste la Skoda), sistem keyless, pachet lumini, proiectoare cu cornering, scaune cu memorie si altele pe care nu le-am inca descoperit
Estetic nu comentez, frumusetea este in ochii fiecaruia.
Ca si motor+cutie, sistemul isi face bine treaba, pentru mine ramanand semnul de intrebare in ceea ce priveste DSGul la trecerile bruste acceleratie franare si invers. Insa luand in calcul ca este o masina de familie, ma declar f multumit
Ca tinuta de drum, ca sofer este confortabil (deh, cutia) insa mi-as fi dorit ceva mai mult feeling din volan. De asemenea, suspensiile lucreaza f bine insa combinatia cu jantele de 18 poate face ca (,) confortul sa sufere pe drumuri mai putin bune
Ca utilitate (principalul atu), portbagajul este f mare, sistemele de fixare bagaje util iar cel de inchidere deschidere automat f util si misto. Inca nu m-am obisnuit cu keylessul
Mai am 3 zile de plimbari, daca mai descopar ceva, postez
PS: multumesc dealerului Skoda din Buzau pentru amabilitatea de a-mi pune la dispozitie machineta.
Sign In
Create Account

Back to top