Deci, voi incepe cu masina care mi-a umplut sufletul de bucurie, daca imi permiteti exprimarea.
Este vorba de MERCEDES-BENZ E Coupe, motor V6, 3.5i, 272CP, sunet de V8, tractiune spate, decuplare partiala ESP=bucurie maxima:

Am condus si concurenta ei, BMW 320D Coupe, dar probabil echiparea si motorizarea inferioare au contribuit la locul 2 in clasamentul meu:

A mai fost si AUDI A5 Sportback, 3.0TDi, o masina care excela la calitatea interiorului:

A urmat tot de la BMW, un 530D, care m-a dezamagit din punct de vedere al designului exterior, interior, materialelor, etc...

Tot de la BMW si tot o dezamagire a fost si un X3 2.0D cutie manuala de viteze. Nu se poate compara in momentul de fata nici cu AUDI Q5 nici cu MERCEDES-BENZ GLK:

Si ca tot l-am pomenit, am fost si la volanul lui Q5:

Si am ajuns si la clasa superioara, unde voi pune pozele in ordinea preferintelor, incepand cu marea dezamagire... Imi place exteriorul f mult, chiar daca e clasic si poate ramas putin in urma, dar interiorul ca design mi-a lasat un gust amar... Asta in comparatie cu concurenta directa, sa nu fiu inteles gresit... Parea ca masina este veche...
Deci:
AUDI A8 3.0TDi

BMW 730D
, care m-a impresionat prin reglajul in detaliu al scaunelor fata, dar care era plin de butoane si pe bord si in spate (2 locuri individuale, monitoare in tetiere si vreo 40 de taste ptr aceste monitoare doar ptr cei din spateMERCEDES-BENZ S400 Hybrid
care a recurs la o alta solutie ptr cei din spate, daca vine echipata cu monitoare in tetiere masina: o telecomanda.Si inchei cu inca o fotografie a modelului care m-a facut sa opresc muzica, sa deschid geamurile, sa decuplez ESP-ul si sa conduc cu un zambet tembel pe fata:
Sign In
Create Account

Back to top