Jump to content

Ce este un "cocalar" ?

• You cannot reply to this topic
72 replies to this topic

capriss

Member

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
La origine COCALAR desemna gandacul rosu de bucatarie,cu inconfundabilele sale antenute si cu burtica umflata, pe care atunci cand il trosneai cu bocancul iesea din el toata <<coleasa>> aia alba (nu stiu ce e aia coleasa dar asa mi-a venit).Mai tarziu, pentru ca noi cu totii vrem BOCANCI masura 58 sau mai mari pentru a storci toti cocalarii avem de asteptat pana cand GUBAN sau ANTILOPA sau PIONIERUL sa ne onoreze comanda ! Ii vedem la semafor depasind pe linia de tramvai ,la calea ferata depasind fraierii din coloana, sau oferindu-ne ORICE... stergatoare,deodorante,cutite,brice,ace ,lame si chiloti de dame.Nu le faceti jocul si nici vanzare ,inchideti-le geamul in nas si ignoratii.Am inteles ca in Ungaria baietii rasi in cap sau cu creste viu colorate, pe unde ii prind ii sparg in bataie.Cand se va infiinta si la noi o gasca din asta eu sunt primul care ii sponsorizez ! Promit ! :)) :)) :emo-box:
Asa vreau sa ii vad pe toti ! :good:

Attached Files

Edited by Catalin, 21 June 2010 - 06:16 PM.

capriss

Member

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
COCALAR CU PRETENTII>>>ARE SI BLOG ... :P CEA MAI IDIOATA RECLAMA FACUTA COCALARILOR O GASITI PE UN BLOG AL UNUI IDIOT CU MUIAN DE MAIMUTA RETARDATA SI CU OCHII APROPIATI LA DOI CENTIMETRII ( CARE MAI VREA SA SE SI INSOARE cu masa) Se recomana Mihai Dracosu ( NIK = drq ) si isi mai spune cu mandrie nedisimulata si MEMEPISTU ... BLOG= DRACII SI GANDACII copii facuti la bautura din tata alcoolic si mama curva pe centura------ AVIZ : Mama prostilor e mereu gravida ! :emo-secret: Merita palme din plin si mult scuipat intre ochi !

Attached Files

Edited by capriss, 30 July 2010 - 09:57 AM.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Hai ca i-am gasit nevasta! :emo-secret:

Posted Image

L.E. Asta nu e ma ala cu crucea? :P

Posted Image

Edited by Robotelu, 30 July 2010 - 09:57 AM.

capriss

Member

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
BRAVO ... ai scos omul (animalul) din necaz... acum gaseste-le dom-le si un NAS pe masura .musai ! Poate se baga vreun admirator dupa blogul (MUCII) lui ! Amin. :emo-secret:

Edited by capriss, 30 July 2010 - 10:04 AM.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
O biserica e invidioasa pe tine la ora asta :naughty:
Posted Image

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Observati ca am protejat si identitatea celei de-a 3-a vacute, da? :good:

Posted Image

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Cat de PENALEEE! :))

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ma intrebam de unde s-a inspirat Bendeac in clipul asta (min. 09.00). Acum am aflat: de la dobitocul asta; sa-l scuipati voi intre felinare si din partea mea daca il vedeti. :slapb:

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Ghidul soferului cocalar: claxoneaza, înjura, daca ti-i neaparat, îti da si un pumn. Posted Image

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
La picnic

Posted Image

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Te-ai saturat de Ambipur? Wunderbaum nu se mai ridica la asteptarile tale? TurtleWax sunt pur si simplu prea banale?
Iti prezentam noul odorizant pe baza de uleiuri organice solidificate Slanin' Scent! Aroma proaspata de afumătură, direct la tine in Vi Dabăliu. :))
Posted Image

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Posted Image

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts

View PostCatalin, on 27 September 2009 - 06:09 PM, said:

Ce condiţii trebuie să indeplinească o persoană pentru a o putea asocia cu un cocalar ?
...sa aibe un prost gust din ala flagrant (valabil si pentru echivalentul feminin al cocalarului, pitipoanca) si sa fie foaaaaarte plin de el. Unii am vazut ca sunt atat de plini de ei incat dau pe dinafara :rolleyes: . Si oricat de mult as vrea sa nu gasesc tangenta cu subiectul acesta si sa nu generalizez... vreau si eu sa intalnesc in lumea tara asta un posesor de bmw normal la cap. Nu zic ca nu exista, doar ca n-am cunoscut eu. :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users