Jump to content

Golf 5 2.0 L 140+ caluti

• You cannot reply to this topic
112 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Eu am incercat sa le fac cat mai clare dar...nu prea am experienta. Hai lasati calitatea pozelor si spuneti-mi daca se vede bine sau nu :emo-secret:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cand nu are ce face, GBR isi face de treaba :shock:

Asadar : de cand am luat masina asta vreau sa ii spal motorul, sa il curat, sa il fac gigea. Si azi am avut putin timp liber si putini neuroni disponibili si am dat jos carcasa de la motor si pe cea de la baterie alaturi de mansonul de la ulei si le-am luat la spalat, degresat si toate nebuniile. Am primit cado' si un spray albastru ceva mai deschis decat culoarea masinii si VOILA :

Posted Image Posted Image Posted Image

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Arde-i şi un buşon de R8, dacă tot ai făcut-o frumoasă şi pe acolo. :shock:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cata, bine zis. Am vazut ca se poarta si costa vreo 20 lei (din spusele unui prieten ce si-a pus pe a lui masina). Acum cand iau salariul ma gandesc sa ii iau. Chiar ar arata frumos acolo.

O intrebare. Trebuie sa scot bateria ptr a scoate intreg suportul sa il vopsesc sau merge scos pe langa baterie ?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
A mai aparut o mica modificare de efect :hmmmt:

Volan cu padele, luat de la un GTI. Am emblema aia acolo cu GTI dar caut sa ii fac vant imediat ce gasesc una pe care sa nu scrie nimic.

Posted Image Posted Image

Nu-i asa ca-i frumoasa ? :D

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ai folosit vreodata padelele? :pfft: Sau nu sunt functionale? :good:

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Curios! Are padele pt controlul treptelor de viteza si nu are comenzi pe volan? :good:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Exact asa cum ar trebui sa fie un volan: fara comenzi! :pfft:
L.E. Iar padelele poate doar in oras sa fie utile, unde mergi drept; in curbe cred ca e nasol de schimbat. :good:

Edited by Robotelu, 11 June 2010 - 04:51 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Pai modulul ptr comenzile pe volan mai ma costa 50 euro. Inca nu am gasit la cineva si nu mi s-au parut chiar asa de utile. Oricum, le am in plan ptr eventuale modificari. Inca nu sunt functionale. Zilele astea trebuie sa schimb spira de la volan si vor fi atunci. Nici la GTI-ul de la care l-am luat nu avea comenzi.

Asta a fost mai mult un moft si l-am facut ptr ca nu m-a costat niciun ban.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Prin ce peripetii am trecut cu volanu' mamii lui cu tot cu padele. Am scos (bine, nu eu) calculatorul de sub volan cu tot cu senzorul G85 (deja le stiu pe din'afara) si cu spira si le-am inlocuit cu unele care sa recunoasca volanul cu padelele lui. Dar surpriza. S-au resetat codurile de le calculator si nu mai merge servodirectia. So stau de cateva zile fara servo de am facut muschi. Basca' eroare pe cutia DSG ca nu mai comunica cu volanul. Dar toate se vor rezolva maine. Am facut un biceps de la volan de numa' numa'.

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Mr.Muscolo ! Si o sa schimbi vitezele ca racerii ? B)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nu sunt vreun racer. Dar m-ar ajuta schimbatul vitezelor in serpentine. Si daca tot a fost mocca.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Setarile ptr anularea erorilor de pe servo s-au rezolvat. Am schimbat spirele, calculatoarele si nimic nu a putut permite calculatorului sa citeasca padelele de pe volan... :doh:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users