Jump to content

Golf 5 2.0 L 140+ caluti

• You cannot reply to this topic
112 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Salutare,

mai multe despre evolutia masinii am scris pe vwforum, aici o sa prezint rezultatul final dupa un an de alergaturi. dar, zic eu, merita.

asadar, un golf 5 din 2004, cutie automata DSG, bara fata cu grila schimbata si pusa de jetta, kit rieger, jante MAK 18'', folie imitatie carbon pe capota si cupola (initial am avut si pe hayon dar am renuntat) 4 geamuri electrice, folie autorizata RAR, volan piele, stopuri led cam atat, amu' poze :lol: :

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

o sa mai pun si alte poze.

o zi buna

Edited by gbrgeorge, 08 April 2010 - 07:38 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Vad ca ai si xenon OEM. ;) Frumoasa rau "jucaria"!

BOF

Member

• Members
  • PipPip
  • 72 posts
frumos frumos, la mai multi kilometri

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
da, am uitat sa precizez de xenon oem.si pe proiectoare aveam xenon, dar intr-o seara am luat niste tufisuri pe sub masina si mi-au smuls unul din proiectoare si...am ramas cu ele normale. dar pe viitor o sa le refac. la drum lung ajuta foarte mult.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Salut, ai investit ceva in ea, nu ai stat degeaba.
Cu jantele pe 18' cum te descurci ?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
1500 euro m-a costat tot ce am bagat in masina. jantele mi-au placut din prima de cand le-am vazut. nu stiam care sunt avantajele si dezavantajele. sunt din material dur si rezista la gropi, devivelari. totusi cred ca au talonul prea mic.

Legionaru'

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,021 posts
Frumoasa masina.
Sa o stapanesti sanatos!

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Superba :naughty: ...Sa o stapanesti sanatos si service-ul sa te vada doar la revizii ;)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
multumesc frumos d-lor. din pacate nu am stat departe de service. acum 2 saptamani am schimbat cutia de viteze ce m-a costat aproape 1000 euro. dar asta noua parca a revitalizat toti calutii.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Cum asa? De ce ai schimbat cutia? :naughty:

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Aceste cutii se duc foarte repede datorita service-urilor de la noi care nu stiu sa le faca o revizie, am vazut sute de cutii cu probleme in ultimele luni datorita neschimbarii uleiului la cutie si a filtrului sau datorita necunoasterii cantitatii si specificatiilor despre cde care ulei si cat si cum se face schimbul....
Banuiesc ca si in acest caz avea un delay in a schimba treptele sau bruscari ale schimabrii datorita lipsei de presiune a pompei din cutie, de obicei reprezentantele fug de aceasta poveste dand vina pe un update de soft care amelioreaza un pic situatia si problema ramane.
Bafta cu cea noua si sa ai grija de ea Imi place combinatia de negru cu albastru acesta este foarte reusita culoarea asta la g5...
O sugestie daca nu te superi ar fi sa incerci macar cu colant sa vezi cum ar fi fara crom...spatele nu are crom dar fata are ...

Ps: nu te tenteaza un volan cu comenzi?

Edited by gabriel, 27 September 2009 - 07:29 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
in cazul meu, am luat o teapa cu masinuta asta. fusese lovita atat de tare incat cutia de viteze fusese sparta la propiu pe toata lungimea ei. a fost sudata in prealabil si peste sudura s-a dat cu poxipol, care din cauza incandescentei si presiunii din cutie a cedat odata cu sudura. in prima faza m-a costat 1800 ron sa o sudez si sa incerc sa o refac la o fabrica de avioane din bucuresti, dar a cedat din nou. am luat decizia sa gasesc o cutie noua si am avut noroc ca plecand de la 1500 euro sa ajung la 950 euro +50 euro montajul. acum sunt foarte multumit de noua cutie, are 6000 km si e luata de pe un golf 5 din 2008 rasturnat. m-am invatat si eu minte ca de acum sa suflu si in iaurt si dupa o invenstitie de 10500 euro sa am o masina de care sa fiu multumit de abia la 6 luni dupa ce am luat-o.

Gabi, da-mi detalii legate de volan. adica pret, o poza eventual si poate ne intalnim si intelegem.

Edited by gbrgeorge, 28 September 2009 - 05:29 AM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
George, gasesti detalii si poze aici.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
cateva poze cu masinuta mai alb si negru. Ieri am facut filmuletul si astept pana sambata sa vad ce a iesit.

pana atunci GBR cu RBG :

Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
De senzatie pozele...parca e din Nfs Mw masina. :beer:
Felicitari!

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
ma bucur ca iti place...asta a fost si visul meu. sa am o masina care sa placa la toata lumea.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Unde sunt filmele? :beer:

cristi98

Member

• Members
  • PipPip
  • 174 posts
I love DSG :rolleyes:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
e foarte utila cutia automata. cel putin la oras dar si la drum intins.

postez un link cu cele mai recente poze, facute cu ajutorul lui Stefan la Bucuresti in padurea de la Branesti la Pustnicul. Sper sa va placa.

Aici sunt pozele de la Branesti

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Frumos! :))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users