Jump to content

Legalizarea prostitutiei si a consumului de droguri

• You cannot reply to this topic
24 replies to this topic

Constanta

Registered User

• Juniors
  • 5 posts
Ambele legi mi se par aiurea!
Nu sunt de acord cu legalizarea prostitutiei si mai ales cu cea a consumului de droguri! :/

vivaly

Member

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
PRO SAU DIN CONTRA …sau viceversa!
Referitor la grija alesilor pentru binele natiunii:
1. Infiintarea de centre specializate…aparent prezinta avantajul ca plcerile lumesti se fac intr-un cadru “sanatos” , dar nu stiu daca un potential client cand va fi prejudiciat de serviciile prestate… va fi despagubit? Poate cei de la OPC pot da un raspuns…cat despre prezervative cum si cine le va deconta?
2. Introducerea in cartierele cu multi dependenti…este bine ca asa se va reduce numarul celor contaminati din randul consumatorilor dar va creste numarul din randul celor sanatosi contaminati de seringile folosite si aruncate la intamplare.
3. Infiintarea de servicii specializate…sigur este o idée buna deoarece asa vor beneficia de asistenta toti consumatorii din tara ca sa se stie cat si cum sa te droghezi sanatos.
ATENTIE BARBATI!
Nu peste mult timp apare si femeia bionica pe care o vei putea programa dupa cum ti se…potriveste. Pana atunci amatorilor de senzatii artificiale le recomand ca sa bage la cap… si sa fie cu mare atentie la gonflabilele resapate cat si a nu crede in pricipiul…ca daca o speli e ca si noua.
PS Cred ca nu avem nevoie de asa ceva, dar astfel de initiative pot avea succes, deoarece politicul actual practica strategia din armata dinainte de ’90, cand functia doboara gradul…de inteligenta.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Napoleon a spus ceva de genul: "In politica, prostia nu constituie un handicap" :mellow:

vivaly

Member

• Members
  • PipPip
  • 91 posts
DA...dar depinde ce si cum gandesti...
'' Exista trei feluri de gandiri: cei care gandesc singuri, cei care apreciaza ce inteleg altii si cei care nu inteleg nici singuri, nici cu ajutorul celorlalti; prima este cea mai folositoare, a doua este buna, a treia inutila." NICCOLO MACHIAVELLI (1469 – 1527), parca dupa aici s-ar fi inspirat... si as completa cu:
'' Vina este regretul pentru ceea ce am facut, regretul este vina pentru ceea ce nu am facut "" MARK AMEND ( 1955 - ... ) :emo-secret:

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts

View PostMarius, on 06 April 2011 - 10:56 PM, said:

Napoleon a spus ceva de genul: "In politica, prostia nu constituie un handicap" :mellow:

Si politicienii nostrii, nu duc lipsa de prostie. :))

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users