Jump to content

Campionatul European de Drift King of Europe Drift Series

• You cannot reply to this topic
4 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Weekendul 19 - 20 septembrie 2009, Polus Center din Cluj va gazdui a V-a etapa din Campionatul European de Drift King of Europe Drift Series.
Pe langa competitia de drift, vor fi prezente in cadrul evenimentului cele mai frumoase masini tunate din Romania. Campionatul National de Tuning Auto se va organiza ca etapa speciala a acestui eveniment, alaturi de Campionatul National de Car-Audio.
Posted Image
Program:
Sambata, 19 septembrie 2009 - orele 12.00-20.00
Duminica, 20 septembrie 2009 - orele 10.00-20.00
Acces public:
Pret bilet, 20 RON/persoana/zi.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Merge careva? M-as duce dar singur...
Cine se duce sa aduca ceva poze sau cei din cluj.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Pe forumu asta nu e nimenji din cluj sau care are ceva poze? sau impresii daca a fost in trecere pe la eveniment....

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Sunt membri din Cluj, dar probabil nu sunt interesati de acest eveniment. :naughty:

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Pacat ca eu nu am putut ajunge din cauza serviciului , mi-a placut gagica de la drift si masinile care au fost prezente au fost un pic peste ce eram obijnuiti...
Parca in acest domeniu nu e loc de criza, se vede ca dispar treptat treptat modificarile gen spatele blocului .
Totusi am remarcat cea mai mica prezenta si cea mai slabuta a fetelor de pe masini.
Aceste animatoare se vindeau pe 4tuning, era un topic in care erau prezentate si puteai sa le cumperi de acolo , se actualiza lista cu cine se dadea si cine nu...
O chestie care nu mi se pare ok.
Vorbesc doar din ce am vazut si citit pe alte forumuri.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users