Jump to content

Cum calatoriti? Site special pt MERSUL CU OCAZIA

2 replies to this topic

Oria

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Cunoasteti obiceiul bine inradacinat pe plaiurile romanesti numit "ia-ma, nene" cand e vorba de calatorit? La fel de bine cunoasteti probabil si neajunsurile de a face autostopul pe drum - ocazia cautata apare cu intarziere, nu exista certitudinea ca persoana cu care veti calatori este de buna credinta.

Acum a aparut pagina web NONPROFIT www.pasager.eu, un loc sigur de a va gasi ocazia dorita. Puteti posta solicitarile de calatorie, ca pasageri, ori ofertele de transport, ca soferi in cautare de tovarasi cu care sa va impartiti drumul (si costurile). Aceasta varianta permite schimbul dublu de informatii de la calatori spre transportatori si invers. Datele despre transportatori va sunt accesibile, astfel ca veti cunoaste dinainte profilul persoanei cu care calatoriti, orele de plecare si sosire si toate celelalte amanunte care va intereseaza. Mai sigur, mai prompt, mai confortabil.

Serviciul oferit de www.pasager.eu este in totalitate GRATUIT. Site-ul isi propune o mica revolutie in domeniul transportului de persoane, ca bursa libera de calatorii. Sunteti invitati la drum!

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Interesant. Nu aduce multe rezultate dar poate fi util intr-un viitor apropiat celor care fac uz de acest tip de transport.

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
"buna ziua...am vazut ca vreti sa ajungeti in Bucuresti maine.
facem para-para la costuri...ne intalnim in coltul strazii maine dimineatza'"
...ba eu sincer nu cred ca merge, dar ma rog....trebuie incercat si cu un site dintr-asta.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users