18 replies to this topic
Posted 13 December 2008 - 04:22 PM
Ai un blog si vrei sa il vedem si noi? Aici este locul unde poti posta.
Posted 03 January 2009 - 06:02 PM
www.rainingmann.blogspot.com
un blog nou, de pareri personale. este fara moderare dci fiecare e liber sa comenteze ce si cum vrea.
un blog nou, de pareri personale. este fara moderare dci fiecare e liber sa comenteze ce si cum vrea.
Posted 20 April 2009 - 10:57 AM
Marius Blog - Just another blog
Posted 23 December 2009 - 11:00 PM
Marius, blogul tau merge ?
Posted 23 December 2009 - 11:09 PM
unii' lincu'!?!?
Posted 24 December 2009 - 10:47 AM
Nu mai e, l-am sters.
In schimb, recomand bolgul lui Anelle: andadj - Un blog constructiv
Eu sunt un cititor fidel.
In schimb, recomand bolgul lui Anelle: andadj - Un blog constructiv
Eu sunt un cititor fidel.
Posted 24 December 2009 - 04:12 PM
Uh, multumesc
Apreciez mult de tot 
Eu am blogul de care a zis Marius, si mai lucrez inca la Cadoul Perfect, este un blog unde incerc sa dau idei de cadouri, sfaturi, etc. L-am inceput de nici o luna, deci mai am mult de lucru la el.
Eu am blogul de care a zis Marius, si mai lucrez inca la Cadoul Perfect, este un blog unde incerc sa dau idei de cadouri, sfaturi, etc. L-am inceput de nici o luna, deci mai am mult de lucru la el.
Posted 24 December 2009 - 09:08 PM
www.valeadoftanei.blogspot.com un blog cu si despre comuna Valea Doftanei.
Posted 15 January 2010 - 03:34 PM
www.hoinar-pe-web.blogspot.com
Pentru ca atunci cānd scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice, enervante, interesante, uimitoare sau utile, parca ar fi bine sa spun cate ceva despre cele care mi se par iesite din comun.
Pentru ca atunci cānd scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice, enervante, interesante, uimitoare sau utile, parca ar fi bine sa spun cate ceva despre cele care mi se par iesite din comun.
Posted 19 January 2010 - 11:25 AM
www.andreisamericandream.wordpress.com
Posted 04 February 2010 - 06:08 PM
www.ciuschiblog.hi2.ro
Posted 05 February 2010 - 09:27 AM
nu am blog (am diploma de inginer, si stiti ce se spune de ingineri: Care este asemanarea dintre un inginer si un caine? Amandoi stiu ce vor sa spuna dar nici unul nu stie sa se exprime), dar recomand blogul unei prietene
Posted 15 February 2010 - 10:27 PM
Nici eu nu ma pot lauda cu un blog, dar pot sa va recomand un blog al unui baiat pe care nu il cunosc si nici nu stiu cum l-am descoperit, dar care de vreo 3 luni mi-a atras atentia.
Va invit sa-l vedeti la aceasta adresa
Va invit sa-l vedeti la aceasta adresa
Posted 23 February 2010 - 10:16 AM
Blogul meu... [url="http://rarescrm.blogspot.com"]
[/url]
Ce sa va spun... e locul unde imi postez lucrarile, adica, virtual tuning, logo-uri, si fotografii, care mai nou, are o alta adresa, si anume.. [url="http://www.crm-photography.blogspot.com"]www.crm-photography.blogspot.com[/url], dar poate fi accesat si de pe www.rarescrm.blogspot.com
Nu prea am ce sa va zic mai multe, intrati si vedeti. Astept pareri din partea voastra.
Sper sa va placa.
[/url]
Ce sa va spun... e locul unde imi postez lucrarile, adica, virtual tuning, logo-uri, si fotografii, care mai nou, are o alta adresa, si anume.. [url="http://www.crm-photography.blogspot.com"]www.crm-photography.blogspot.com[/url], dar poate fi accesat si de pe www.rarescrm.blogspot.com
Nu prea am ce sa va zic mai multe, intrati si vedeti. Astept pareri din partea voastra.
Edited by RaresCRM, 23 February 2010 - 10:17 AM.
Posted 11 April 2010 - 12:15 PM
Daca aveti un drum spre Herculane sau intentionati sa va cazati acolo, va recomand blogul:
Herculane - Cazare " Pensiunea RouaDeMunte" - www.rouademunte.ro

Sa ne auzim/vedem cu bine !
Herculane - Cazare " Pensiunea RouaDeMunte" - www.rouademunte.ro

Sa ne auzim/vedem cu bine !
Edited by Marius, 11 April 2010 - 12:54 PM.
Posted 14 April 2010 - 06:14 PM
Retete cocktailuri - www.bar-mix.ro
ghidul barmanului modern
ghidul barmanului modern
Edited by Marius, 18 April 2010 - 06:26 PM.
Posted 18 April 2010 - 06:07 PM
[url="http://cenzurat"]kickapo0[/url] ....astept feedback pe blog
Edited by Marius, 18 April 2010 - 06:28 PM.
Daca ti-ai facut cont doar pentru a ne prezenta povesti despre "bani pe net", iti garnatez ca ai pierdut timpul degeaba.
Posted 03 February 2011 - 02:49 PM
Poftim un blog care o sa va ajute.Ii ceva interesant.
Succes!
*** spam ***
Succes!
*** spam ***
Posted 03 February 2011 - 03:11 PM
Incepand din acest moment, in acest topic sunt acceptati sa posteze numai membrii cu cel putin 15 posturi.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

This topic is locked

Back to top