Intrebarea e cea din titlu, cate si ce fel de bauturi alcoolice consumati? Cat de des?
Am sa incep eu:
Vara din cauza caldurii nu prea beau alcool. Pot spune ca nu beau mai deloc, chiar, cu exceptia a 1 maxim 2 beri la un gratar de cateva ore bune, ori a cate unui long drink gen Mojito& friends la o terasa seara.
Iarna cred ca beau ceva mai mult pentru ca intr-un fel indeamna atmosfera ori la un pahar de vin, ori la un vin fiert, ori la altceva tot asa, moderat de tare.
Cum nu prea pot sa duc tarii nu ma ating de whisky & friends nediluate.
39 replies to this topic
Posted 12 September 2009 - 03:46 PM
Posted 12 September 2009 - 03:57 PM
Vara beau bere si iarna vin fiert , palinca si ocazional cite un whisky .
Posted 12 September 2009 - 04:13 PM
Vara majoritara este berea, iar spre seara mai merge un vin(1-3 pahare din ala home-made, nu toate posircile de prin magazine
). Iarna mai bag cate un vin fiert, dar rar.
Cu spirtoasele si alte colorate nu ma-mpac, dar situatia s-ar putea schimba(am facut rost de o reteta de coniac, iar acum se produce materia prima a.k.a. tuica
).
Cu spirtoasele si alte colorate nu ma-mpac, dar situatia s-ar putea schimba(am facut rost de o reteta de coniac, iar acum se produce materia prima a.k.a. tuica
Posted 12 September 2009 - 05:55 PM
Berea nu-mi place si nici nu-mi cade foarte bine.
Vinul ...depinde foarte mult de care e. Preferatul meu e vinul alb de Lechinta
Problema este insa ca ma ametesc foarte repede si ma doare capul (poate pentru ca e dulce). Iarna imi place si mie vinul fiert.
In schimb tariile imi plac majoritatea. Ginul parca mai putin. Tuica noastra, ardeleneasca, e cea mai buna, in sensul ca nu te doare capul, nu ramai mahmur, nimic (acuma nu va inchipuiti ca bag tuica toata ziua, mai facem partide de poker pe shot-uri de palinca cand mergem la cabana). Whisky, coniac si de astea le beau de obicei cu suc. N-am probleme sa le beau goale, dar prefer "dirty"
Bauturile prea dulci incerc sa le evit. Imi place in schimb Martini mult. Tequilla o beau doar cu sare si lamaie, ala e tot amuzamentul
Dar de obicei prefer cocktailurile. Cuba Libre pe locul intai (rom cu cola). In general orice pe baza de rom e bun pentru mine
Nu obisnuiesc sa beau decat cand ies cu prietenii, la ocazii sau de astea. Cand ies la "un suc" de obicei chiar imi iau doar un suc. Si din fericire am invatat sa imi cunosc limitele, beau doar cat sa ma simt bine, nu intrec niciodata masura.
Vinul ...depinde foarte mult de care e. Preferatul meu e vinul alb de Lechinta
In schimb tariile imi plac majoritatea. Ginul parca mai putin. Tuica noastra, ardeleneasca, e cea mai buna, in sensul ca nu te doare capul, nu ramai mahmur, nimic (acuma nu va inchipuiti ca bag tuica toata ziua, mai facem partide de poker pe shot-uri de palinca cand mergem la cabana). Whisky, coniac si de astea le beau de obicei cu suc. N-am probleme sa le beau goale, dar prefer "dirty"
Bauturile prea dulci incerc sa le evit. Imi place in schimb Martini mult. Tequilla o beau doar cu sare si lamaie, ala e tot amuzamentul
Dar de obicei prefer cocktailurile. Cuba Libre pe locul intai (rom cu cola). In general orice pe baza de rom e bun pentru mine
Nu obisnuiesc sa beau decat cand ies cu prietenii, la ocazii sau de astea. Cand ies la "un suc" de obicei chiar imi iau doar un suc. Si din fericire am invatat sa imi cunosc limitele, beau doar cat sa ma simt bine, nu intrec niciodata masura.
Edited by Anelle, 12 September 2009 - 05:55 PM.
Posted 13 September 2009 - 08:43 AM
Eu nu beau alcool, in general
. Nu-mi place mirosul. Foarte multi spun ca te simti bine, eu am incercat cate un pahar de bere, foarte rar, si urmarile au fost: rad aiurea, apoi incep ametelile si durerile de cap. In schimb, imi place, din cand in cand, sa beau putin "Sangria". Multi nu considera vinul asta alcool, dar pentru mine e bun
(Nu dati cu pietre! Am alte vicii
)
Posted 13 September 2009 - 09:31 AM
Consum alcool doar foarte rar, numai la anumite ocazii si nu toate, cum sunt Revelionul, zile de nastere, nunta, botez etc. Dar si in aceste situatii nu beau mult, doar asa "de pofta".
Foarte rar m-am ametit, cred ca situatiile astea le pot numara pe degetele de la o mana.
Foarte rar m-am ametit, cred ca situatiile astea le pot numara pe degetele de la o mana.
Posted 13 September 2009 - 10:25 AM
Si eu la fel, m-am ametit o data bine, de vreo 2-3 ori mai slab si in rest, no problem, beau atat cat pot duce si sa raman lucid, dar totusi un pic destins.
Noi toti cred ca ne incadram aici, la social drinker
Noi toti cred ca ne incadram aici, la social drinker
Posted 13 September 2009 - 10:35 AM
Bai nene da numai oameni cuminti pe aici!?
Iar bauturile alcoolice se vand mai bine ca mancarea.
Iar bauturile alcoolice se vand mai bine ca mancarea.
Posted 13 September 2009 - 10:48 AM
Sunt dispus sa pariez ca majoritatea spirtoaselor, mai ales cele mai ieftine, se vand la sate.
Posted 14 September 2009 - 04:05 PM
Posted 14 September 2009 - 04:20 PM
Stiu si eu vorba asta, dar inca n-am aflat care e suma
Posted 20 September 2009 - 02:55 PM
Posted 21 September 2009 - 12:04 PM
In general nu beau decat la bairamuri, iar vara arareori cate o bere.
Posted 21 September 2009 - 12:55 PM
Eşti sigur ?
Posted 21 September 2009 - 01:56 PM
Foarte.
Posted 21 September 2009 - 02:07 PM
Deci, aici suntem ?ntre noi, poţi să recunoşti.
Posted 21 September 2009 - 02:20 PM
Posted 21 September 2009 - 02:22 PM
Nu poti.
Posted 21 September 2009 - 02:25 PM
Ok sefu' cum spui tu!
Posted 21 September 2009 - 04:05 PM
Eu nu consum chiar deloc...nu sunt la fel ca cei din jur...:)cand mai merg cu baieti...eu ma multumesc cu un suc sau un cocktail non alcolic
poate ca si varsta imi spune asta...!
poate ca si varsta imi spune asta...!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top