Una dintre cele mai eficiente metode de a calcula distanta in km si pentru identificarea traseului sunt site-urile:
Map24.com
ViaMichelin.com
Modalitati si site-uri pentru calcularea traseelor si distantelor intre localitati
Started by Marius, Sep 08 2009 06:25 AM
6 replies to this topic
Posted 08 September 2009 - 06:25 AM
Posted 08 September 2009 - 07:11 AM
Posted 18 December 2009 - 11:27 AM
Recomand si eu MAP24. Un site actualizat la zi.
Posted 06 January 2010 - 03:05 PM
Google Maps este o aplicaţie gratuită ce poate fi gasita la adresa Google Maps
Cu ajutorul Google Maps poţi vedea şosele de pe tot globul, sensuri de circulaţie, informaţii din trafic cum ar fi:
străzi īnchise circulaţiei
strazi in reparaţie
accidente
etc.
Aplicaţia este foarte utilă atunci cānd vrei să afli distanţa dintre două sau mai multe puncte de pe hartă (indiferent că alegi mersul pe jos, transportul public sau maşina personală) avand posibilitatea de a evita folosirea autostrăzilor sau traseelor cu taxe.
Cu ajutorul Google Maps poţi vedea şosele de pe tot globul, sensuri de circulaţie, informaţii din trafic cum ar fi:
străzi īnchise circulaţiei
strazi in reparaţie
accidente
etc.
Aplicaţia este foarte utilă atunci cānd vrei să afli distanţa dintre două sau mai multe puncte de pe hartă (indiferent că alegi mersul pe jos, transportul public sau maşina personală) avand posibilitatea de a evita folosirea autostrăzilor sau traseelor cu taxe.
Posted 06 January 2010 - 06:03 PM
Am un program care face asta "Sony Europe Route Planner". Daca cinva este interesat de el sa imi spuna si il dau
Posted 18 February 2010 - 04:29 PM
Penru Romania cautarea pe Google. Este cel mai usor mod de a afla ceea ce cauti
Posted 01 September 2010 - 01:11 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top