32 replies to this topic
Posted 06 September 2009 - 11:39 AM
Oricum, pana in acest moment sunteti minoritari.
Posted 06 September 2009 - 01:58 PM
Si eu am Orange, pentru ca toti membrii familiei mele au.
Posted 22 September 2009 - 10:49 AM
eu am cosmote datorita numeroaselor minute incluse in oferta de abonament
Posted 24 September 2009 - 04:07 AM
pai vodafone e tel de serviciu, cu niste oferte foarte foarte slabe si tel personal e cosmote in care vorbesc nelimitat si in retea si vreo 200 min in alte retele. sincer nu am niciun stres sa sun indiferent de retea. cosmote rullz in my parerea
Posted 22 November 2009 - 07:58 PM
Am si Cosmote si Vodafone, le folosesc dedicat, dar Vodafonul il folosesc si pt celelalte retele, este mai ieftin pt mine.
Posted 26 November 2009 - 08:54 AM
am boservat ca tara este impartita in operatori. Daca Moldova (in special Iasul, Vasluiul, Roman, Bacau) folosesc Orange, cum avansezi catre sud (Focsani, Buzau, Bucuresti, Cosntanta aleg Vodafone. Am observat ca si in vestul tarii este cam aceeasi treaba.
Cosmote, e peste tot
Cosmote, e peste tot
Posted 08 December 2009 - 04:38 AM
De cand ma stiu folosesc Vodafone
, Connex pe la inceputuri
Posted 10 December 2009 - 10:48 PM
Teff, esti atat de multumit de ofertele lor ? Sau ai un abonament atat de bun ?
Posted 01 January 2011 - 02:21 PM
Meseria pe care o am ma poarta zilnic in afara orasului, precum si prin tara, si astfel am experimentat cei trei operatori de telefonie mobila la nivel national. In privinta calitatii semnalului si a retelei (claritatea sunetului, gradul de intrerupere a convorbirilor), Cosmote sta de departe cel mai bine la momentul actual, in comparatie cu perioada de acum cativa ani. Am semnal full la Cosmote in sate unde Vodafone si Orange nu au absolut deloc, iar claritatea sunetului e net superioara fata de cei de la Orange. Vodafone sta ok din punctul asta de vedere, insa mai slab in privinta semnalului decat cei de la Cosmote. In general, Vodafone si Orange acopera orasele si caile de comunicatie, insa, cum am iesit din oras sau ma indepartez de sosea, nu mai am nici o garantie, pe cand la Cosmote am semnal mai peste tot (semnal full, nu altfel). Dar hai sa dau si cateva exemple concrete: pe drumul (national) dintre Ramnicu Valcea si Baile Olanesti (aprox 20km), Vodafone ramane fara semnal de cum ai iesit din Valcea, cate o liniuta pe la mijlocul distantei si revine abia la intrare in Olanesti, Orange are semnal bun, iar Cosmote full tot drumul. La Cheile Bicazului, toate cele trei retele raman fara semnal, insa Cosmote-ul si-l pastreaza cel mai mult. In zonele rurale din imediata apropiere a Iasi-ului, Orange-ul e varza la semnal (clar, fara indoiala), Vodafone-ul, ceva mai bunicel, dar nu te poti baza pe el, iar Cosmote-ul, full peste tot (cu foarte mici exceptii, de exemplu, pe drumul strategic, unde la Orange si la Vodafone oricum nu exista nici o sansa de semnal). Bucuresti, zona Militari. Intru la metrou, angajat intr-o convorbire pe Orange. Pe masura ce cobor, se aude din ce in ce mai intrerupt, si inainte de-a ajunge la peron, sunt deconectat... semnal zero. Ma uit pe Vodafone - 3 liniute din 5, si Cosmote, semnal full. Pana la universitate am vorbit pe Vodafone si nu s-a intrerupt deloc. Mai nashpa cu vagoanele de pe linia 3, care nu au nici un fel de izolare fonica, dar deja ma bag pe off topic
Mentionez faptul ca pe toate cele 3 retele folosesc Nokia, ok din punct de vedere al receptionarii semnalului.
Deci: 1. Cosmote / 2. Vodafone / 3. Orange
baftoles!
Deci: 1. Cosmote / 2. Vodafone / 3. Orange
baftoles!
Posted 11 January 2011 - 12:58 AM
Orange, categoric.
Posted 11 January 2011 - 12:59 AM
Eu am ramas fidel Cosmote si dupa ce s-au terminat 2 ani de contract. Am prelungit pe alti 2 si mi-am luat si tel...
Posted 11 February 2011 - 04:48 PM
Digi.
Posted 17 April 2011 - 03:52 PM
Cosmote mi se pare cel mai competitiv.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top