Sa vedem ce operator de telefonie mobila preferati.
De asemenea ar fi binevenite si cateva argumente sau motive ce au condus la alegerea dvs.
Nota:
[indent]Puteti vota una sau mai multe variante din poll, asta pentru cei care folosesc mai multe telefoane.[/indent]
32 replies to this topic
Posted 30 August 2009 - 02:13 PM
Posted 30 August 2009 - 02:31 PM
Folosesc Orange inca de la primul telefon mobil pe care l-am avut. Bine pe vremea aia se numeau Dialog.
Posted 30 August 2009 - 02:32 PM
Si eu sunt client Orange.
Posted 30 August 2009 - 02:45 PM
Cu toate ca am si abonament Vodafone folosesc, aproape in exclusivitate, abonamentul Orange. Prefer Orange deoarece mi-au facut o oferta mai buna si cam o data pe an renegociez cu ei si imi ofera un contract mai bun.
Posted 30 August 2009 - 03:06 PM
Tocmai eu nu precizasem ce folosesc.
Am un Orange si un Cosmote.
Am un Orange si un Cosmote.
Posted 30 August 2009 - 03:33 PM
Puteti vota una sau mai multe variante din poll, asta pentru cei care folosesc mai multe telefoane.
Posted 30 August 2009 - 03:45 PM
Orange, cam de pe vremea cand erau telefoanele Nokia cat o caramida si exista Dialog. Nu am renuntat de-a lungul timpului nici macar la acelasi numar de telefon (imi place sa fiu gasita
). Poate si pentru ca cei mai multi cunoscuti au tot abonament/ cartela Orange. In ceea ce priveste conexiunea la internet, ma declar multumita de Zapp mobile.
Posted 30 August 2009 - 04:46 PM
Vodafone de pe vremea lui Connex Go! si a telefoanelor Bosch 
Am profitat de fiecare dat de bonitate si am obtinut oferte de abonament voce si date avantajoase
Am avut 3 ani Orange de la serviciu dar neplatindu-l eu, nu pot sa-mi dau cu parerea...
Si, nu in ultimul rand, am tinut cont tot timpul de retelele apropiatilor (familie si prieteni f buni)
Am profitat de fiecare dat de bonitate si am obtinut oferte de abonament voce si date avantajoase
Am avut 3 ani Orange de la serviciu dar neplatindu-l eu, nu pot sa-mi dau cu parerea...
Si, nu in ultimul rand, am tinut cont tot timpul de retelele apropiatilor (familie si prieteni f buni)
Posted 30 August 2009 - 06:49 PM
Am avut connex pe vremuri, dar de catva ani buni am devenit client Orange, tot datorita cunostiintelor care detin telefoane in aceasta retea.
Posted 30 August 2009 - 07:19 PM
Eu folosesc Orange...de aproape 4 ani...adica de la primul meu telefon
Posted 31 August 2009 - 06:44 AM
Hmm, Orange inca de pe vremea Dialog.
.
Avand in vedere ca am lucrat 6 ani la Dialog - Orange ofertele mi-au fost mult mai clare si mai bune decat concurenta.
Avand in vedere ca am lucrat 6 ani la Dialog - Orange ofertele mi-au fost mult mai clare si mai bune decat concurenta.
Posted 31 August 2009 - 09:00 AM
Orange si eu.
Am oferta cu 1000 de minute in retea si vreo 50 (care se reporteaza si deci am 90) nationale. Plus 30 sms-uri.
Nu depasesc niciodata abonamentul meu, si vorbesc fara frica ca depasesc.
Am oferta cu 1000 de minute in retea si vreo 50 (care se reporteaza si deci am 90) nationale. Plus 30 sms-uri.
Nu depasesc niciodata abonamentul meu, si vorbesc fara frica ca depasesc.
Posted 31 August 2009 - 10:22 AM
Am avut acum vreo 3-4 ani un abonament Cosmote, dar n-a fost cine stie ce oferta. Am avut inainte de asta o cartela Orange la care am prins o oferta destul de buna(primeam 2$ in fiecare luna timp de un an
). Acum am cartela Cosmote, ptr ca majoritatea prietenilor au la fel.
Posted 01 September 2009 - 08:51 AM
Orange de ani buni...
Am cartele Vodafone si Cosmote, pe care le folosesc extrem de rar.
Am cartele Vodafone si Cosmote, pe care le folosesc extrem de rar.
Posted 03 September 2009 - 10:10 AM
In ultima vreme Cosmote , am si Orange dar nu prea il mai folosesc
Posted 03 September 2009 - 06:23 PM
din 1999 abonament (dialog) ORANGE
din 2002 abonament (cosmorom) si transformat in cartela COSMOTE din 2006
din 2008 abonament internet VODAFONE
de 2 luni am si abonament VODAFONE de la munca. inainte de acest vodafone am avut zapp (1 an) - care la vremea aceea (2005-2006) mergea destul de rau, apoi un orange care (spre deosebire de cel personal) arata cam des '' eroare de conexiune'' - dar am inteles ca era din cauza ca asazile grupuri de utilizatori au un regim mai naspa fata de abonamentele normale.
PLUSURI
Orange: oferte bune lapreturi decente
Cosmote: acoperire foarte mare (uimitor de mare) mai putin de zona Isaccea jud.Tulcea unde intra de la ucraina KIEVSTAR sau de la moldova MOLDCEL
Vodafone: semnal bun si in cladiri asazis "ecranate"
MINUSURI
Orange: cade reteaua destul de des
Cosmote: ofertele lor sunt mai mult in retea
Vodafone: nu pot initia o convorbire in grupul nostru de telefoane formand numere scurte (deocamdata cred)
din 2002 abonament (cosmorom) si transformat in cartela COSMOTE din 2006
din 2008 abonament internet VODAFONE
de 2 luni am si abonament VODAFONE de la munca. inainte de acest vodafone am avut zapp (1 an) - care la vremea aceea (2005-2006) mergea destul de rau, apoi un orange care (spre deosebire de cel personal) arata cam des '' eroare de conexiune'' - dar am inteles ca era din cauza ca asazile grupuri de utilizatori au un regim mai naspa fata de abonamentele normale.
PLUSURI
Orange: oferte bune lapreturi decente
Cosmote: acoperire foarte mare (uimitor de mare) mai putin de zona Isaccea jud.Tulcea unde intra de la ucraina KIEVSTAR sau de la moldova MOLDCEL
Vodafone: semnal bun si in cladiri asazis "ecranate"
MINUSURI
Orange: cade reteaua destul de des
Cosmote: ofertele lor sunt mai mult in retea
Vodafone: nu pot initia o convorbire in grupul nostru de telefoane formand numere scurte (deocamdata cred)
Posted 04 September 2009 - 05:35 PM
Am folosit de ani buni Vodafone . Acum am renuntat fara regrete la aceasta retea si am trecut la Orange . Consider ca au oferte mai bune , acoperire mai vasta si sunt mai seriosi ca si firma .
Posted 05 September 2009 - 01:27 PM
De 2 ani am abonament la cosmote, dar inainte am avut cartela vodafone si inainte de ea am avut cartela orange
Posted 06 September 2009 - 09:45 AM
Connex-Vodafone din 1998.
Posted 06 September 2009 - 10:46 AM
F bine! Incepusem sa cred ca-s singurul vodafonist de p-aci
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top