Jump to content

Conteaza pentru barbat cum se imbraca femeia?

• You cannot reply to this topic
16 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
In ce masura conteaza pentru barbat cum se imbraca femeile? Sau cum ar trebui sa fie imbracata o femeie pt a va atraga atentia?

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Cred ca tu ar trebui sa fii primul care raspunde la intrebare :(

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Binenteles, conteaza dar asta intr-o anumita masura. Din punctul meu de vedere nu conteaza firma sau pretul hainelor, ci stilul, mai ales cum o avantajeaza sau nu. Sa nu uitam ca exista un limbaj al hainelor precum exista limbajul corpului. :(

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
De acord cu Marius. Nu conteaza "firma' cat conteaza foarte mult cat de bine vin hainele pe corp, cat de mult avantajeaza.

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts

View PostMarius, on Aug 29 2009, 08:34, said:

(...) Sau cum ar trebui sa fie imbracata o femeie pt a va atraga atentia?

Cat mai putin. ;)
Lasand gluma deoparte, ptr mine nu conteaza firma hainelor(deja mai am un pic si devin anti-haine_de_firma, la cat de mult ma enerveaza unele ţoape cu fitele lor). Important e ca hainele sa se potriveasca atat corpului cat si caracterului respectivei. :D

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Cat mai putine haine, cat mai de firma si daca se poate sa nu mai aiba nimeni pe strada asa ceva :ceuameni2qv: , din cauza ca nu vreau sa mai vad pe alta in aceleasi haine zic sa fie de firma...

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Scuzati ca ma bag la topicul asta :lol:

Cred ca faza cu "firma" a ajuns asa cum este din cauza unor neintelegeri.

Original, haina de "firma" insemna "calitate". Asa cum atunci cand iti cumperi un televizor, una e sa fie Sony si alta e sa fie Panasonix :ceuameni2qv:

La haine e la fel. Croiala, materialul, modelul dau renumele unei case de moda, si de obicei acestea au standarde inalte pentru a-si mentine reputatia. Asa ca atunci cand te duci la cumparaturi, mergi cu ideea ca in anumite magazine hainele sunt de calitate, si in piata de exemplu nu-s.

Insa devine putin problematic ce intelegem prin firma. Pentru ca sunt acele haine high end (adica firme ca D&G, Gucci, YSL, Dior, Chanel, etc etc etc) care au costuri de ordinul miilor de euro, si apoi sunt haine de firma mai accesibile, (cum sunt Mango, Zara, etc.). Ideea e ca si de astea sunt "de firma" si de calitate, dar doar pentru ca o haina are o anumita eticheta pe ea, nu inseamna ca nu trebuie sa o verifici inainte sa o cumperi. Sa stiti ca nu toate hainele cumparate dintr-un anume magazin au acelasi standard. In plus, firmele astea din urma, de obicei copiaza trendurile celor mari. Mai clar: firmele high end scot colectii, inventeaza trenduri noi, si celelalte le copiaza. De aia ai impresia ca daca dai nush cate milioane pe ceva, esti mai original.

Cum am zis si la topicul celalalt, nimeni nu sta sa-ti verifice eticheta. Apreciati hainele dupa calitatea lor si nu dupa numele care scrie pe ele sau cat de scumpe au fost. Am observat ca mai nou fetele (si nu numai) poarta haine pe care scrie mare firma. Daca haina in sine e urata, eu zic ca degeaba. Iar daca te lauzi ca ai dat 2000 de euro pe ceva care arata urat, nu dovedesti mai mult decat ca esti fraier :shock:

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts

View PostMarius, on Aug 29 2009, 07:14, said:

Sau cum ar trebui sa fie imbracata o femeie pt a va atraga atentia?

Mini skirt.:D
Va garantez eu ca merge.:shock:

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Da, conteaza.

AliIoana

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Cat mai elegant

corinapop

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Eu cred ca in primul rand trebuie sa ma simt eu bine in hainele pe care le port pentru ca asta se vede. Nu as purta ceva in care as simti ca sunt altcineva.Spre exemplu merg la o petrecere acu in mai, eu nu as purta o rochie, pentru ca nu este stilul meu. Atragi atentia prin felul tau de a purta o haina.Si fetelor, apropo de haine. Ce ziceti de shoppingul online?Eu nu am timp de pierdut vremea prin magazine si am auzit de www.Stilago.ro, care are branduri ca Levi’s, GF Ferre, Calvin Klein la reduceri de 70%. Stie careva ceva?Merci:D

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Eh, haida-de! Doar de site-ul ala ai auzit, asa-i? :))

corinapop

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Salut! Prietenele mele mi-au zis ca sunt reduceri pe www.[SPAM].ro la branduri noi. Deja toate eram...ok...ce ne luam de Paste?. Rochitele mi se par foarte tari.Voua cum vi se par?Fustita alaba de la D&G e foarte tare si esarfele de la Silvian Heach. Sper sa nu incepem sa ne certam ca vrem sa ne luam aceleasi lucruri....

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Ce mod penibil de a face spam... :mellow:

Aether

Member

• Members
  • PipPip
  • 154 posts

View PostMarius, on 29 August 2009 - 06:14 AM, said:

In ce masura conteaza pentru barbat cum se imbraca femeile? Sau cum ar trebui sa fie imbracata o femeie pt a va atraga atentia?

Conteaza. Chiar in mare masura, zic eu. Dar depinde si cum este purtata. Depinde de atitudine, tinuta.... Decent si in acelasi timp sexy, simplu dar atragator. Ai punctat foarte bine Marius "cum" , si nu "cu ce" este o diferenta enorma...Atentia o atrage doar acelui care are ochi pentru ea.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Este firesc sa conteze pentru un barbat, modul cum ne imbracam.
Zambetul lui dupa ce ma vede imbracata intr-o anumita tinuta, imi da confortul sigurantei ca am ales ceva care ma avantajeaza, si ma prezinta intr-o lumina favorabila.
Cel mai fin observator trebuie sa fie barbatul. ;)

adelina1234

Registered User

• Juniors
  • 5 posts
Eu sunt fata dupa cum vedeti prfilul meu si va spun ca pt barbati conteaza fff mult cum o femeie este imbracata,unora le place fata vulgara unora fata "cuminte"care face multe :))) mie una nu imi place sa ma imbrac vulgar(adica arata tot)o femeie poate fi si imbracata si sexy :P daca nu ati inteles ce vreau sa spun lasati reply :P

Edited by Marius, 25 July 2011 - 07:00 PM.
eliminare link

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users