In ce masura conteaza pentru femeie cum se imbraca barbatul? Sau cum ar trebui sa fie imbracat un potential partener pt a atraga atentia?
8 replies to this topic
Posted 29 August 2009 - 06:11 AM
Posted 29 August 2009 - 06:34 AM
Totul conteaza, chiar si stilul vestimentar. In ceea ce ma priveste, cred ca un barbat este BINE IMBRACAT atunci cand hainele lui ii pun in valoare aspectul fizic, ii reflecta personalitatea, dar, mai ales, acel barbat se simte bine in hainele lui. Nu sunt adepta ideii "sa fii in pas cu moda", daca moda respectiva nu arata unicitatea lui ca barbat sau daca il face sa arate ridicol.
Posted 29 August 2009 - 08:38 AM
Da, conteaza. E important ca hainele sa-i vina bine pe corp, are dreptate Nick. In plus nu strica ca hainele astea sa fie de firma.
Posted 29 August 2009 - 10:00 AM
Eh, ca sa fim sinceri, oricat am vorbi noi "de firma" sau "nefirma" (da, sunt constienta ca nu exista acest cuvant), pana la urma nu oprim oamenii pe strada sa ne uitam la eticheta
Da, conteaza cum se imbraca barbatii. In primul rand conteaza ca hainele sa fie curate, calcate, adica ingrijite. Apoi, ma intereseaza croiala si materialul, astfel observi daca omul are bun gust si daca e atent cu adevarat la cum se imbraca. Bineinteles, sa il avantajeze, hainele pot face mult pentru un om.
Da, conteaza cum se imbraca barbatii. In primul rand conteaza ca hainele sa fie curate, calcate, adica ingrijite. Apoi, ma intereseaza croiala si materialul, astfel observi daca omul are bun gust si daca e atent cu adevarat la cum se imbraca. Bineinteles, sa il avantajeze, hainele pot face mult pentru un om.
Posted 29 August 2009 - 02:35 PM
Si eu m-am intrebat adeseori de ce sunt atat de extaziati unii ca au haine "de firma". Sunt de acord cu tot ceea ce inseamna calitate, insa calitate gasesti si daca pe eticheta nu scrie Armani, sunt sigura. Apropo de cat de mult tin unii barbati la eticheta (la propriu) si de fapt sunt ridicoli, este un exemplar pe care l-am vazut chiar azi: era inscriptionat peste tot cu nume de firme
Incepand cu a sa curea D&G, continuand cu incaltamintea si imbracamintea...Pana si ochelarii aveau inscriptionata firma. Penibil! Sigur ca fizic arata bine, dar... pffff! ASA NU!
Posted 03 September 2009 - 10:17 AM
si eu sunt de parere ca are destul de mare importanta stilul vestimentar al barbatului acum depinde de gustul femeii , stiti voi gusturile nu se discuta
Posted 06 September 2009 - 02:13 PM
Posted 15 August 2011 - 04:04 PM
Cele mai multe femei, de cele mai multe ori, te judeca si dupa cum te imbraci, nu doar dupa cum te porti; asadar, daca iti pasa de ce cred despre tine, ar trebui sa fii atent la ce porti.
De fapt, nu ştii niciodată pe cine vei întâlni: un viitor angajator sau dragostea vieţii tale.
Prima impresie se formează în câteva secunde.
Asa, NU
De fapt, nu ştii niciodată pe cine vei întâlni: un viitor angajator sau dragostea vieţii tale.
Prima impresie se formează în câteva secunde.
Asa, NU
Edited by Adiere, 15 August 2011 - 04:05 PM.
Posted 15 August 2011 - 05:33 PM
Conteaza enorm.
In primul rand se respecta pe sine si apoi ma respecta pe mine avand o anumita tinuta.
Nu poate sa vina la intalnire imbracat oricum, nici eu nu fac asa.
In primul rand se respecta pe sine si apoi ma respecta pe mine avand o anumita tinuta.
Nu poate sa vina la intalnire imbracat oricum, nici eu nu fac asa.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top