Daca pana acum v-am povestit despre masina sport, coupe-ul meu (LUPO 1.4E) este timpul acum sa va prezint si "masina de familie"
Este vorba despre un PEUGEOT 206, nivel de echipare X DESIGN, motorizare 1124cmc, 60CP (sub aceasta motorizare mai erau decat masinutele cu pedale ptr copii).
Avem pe ea AC, ABS, CD cu 6 boxe si comenzi volan, geamuri electrice fata, inchidere cu telecomanda, vopsea metalizata NEGRU OBSIDIAN.
Am luat aceasta masina in 06.2005. Ne placea foarte mult, eu lucram la PEUGEOT si le vazusem si punctele slabe si pe cele bune... etc...
Este o masina frumoasa si peste care trecerea timpului parca nu lasa urme.
Am avut o singura problema pana acum cu ea, pompa de apa a trebuit schimbata, dar am inteles ca era si vina mea, caci la 2 ani trebuia schimbat antigelul... Masina are acum 4 ani si 46.000 km...
Se prezinta foarte bine. Imbunatatiri aduse de-a lungul timpului:
- jante aliaj pe 15", originale PEUGEOT dar puse din fabrica pe modelul 307... Cauciucuri 195/50R15
- bara fata sport originala, de pe modelul 206 RC (180CP), asta inseamna grila fagure de dimensiuni mai mari, rpoiectoare si un mic ornament cromat
- ornament (tips) la iesirea esapamentului
- ornament din AL la rezervor (busonul), tot original PEUGEOT (tot de pe 206RC)
As mai vrea in momentul de fata sa ii imbrac volanul in piele, ptr ca s-a facut destul de urat...
Cateva poze voi pune, dar sunt de o calitate indoielnica (majoritatea cu telefonul facute)...
Sign In
Create Account

Back to top