Am spalat masina, dar poze n-am facut. Tot asteptam GPS-ul ala, dar vad ca a uitat Mos Craciun. Promit sa le fac cu proxima ocazie, cand voi face intr-adevar ceva masinii (sper sa nu-i faca altii intre timp
78 replies to this topic
Posted 23 January 2010 - 06:26 PM
George, locuiesc in orasul in care "ploua de trei ori pe saptamana" (a se vedea Minulescu): de fiecare data cate 2 zile. Iar cand nu ploua, ninge
Am spalat masina, dar poze n-am facut. Tot asteptam GPS-ul ala, dar vad ca a uitat Mos Craciun. Promit sa le fac cu proxima ocazie, cand voi face intr-adevar ceva masinii (sper sa nu-i faca altii intre timp
)
Posted 23 January 2010 - 09:20 PM
I-as da un aer sportiv masinii tale punandu-i o lofie neagra pe capota
Sa vezi ce copii innebuniti o sa ai la scoala
Posted 24 January 2010 - 09:47 AM
De ce crezi ca folia aia neagra ar crea asa mare senzatie? Ma gandeam ca ar fi bine sa fie albe pana si suporturile oglinzilor, iar tu-mi zici sa pun folie neagra pe capota...
Posted 24 January 2010 - 09:47 AM
Nu imi place folia pe capota, nu are nicio utilitate, are numai dezavantaje. Nick sa nu faci asa ceva!
Posted 24 January 2010 - 07:32 PM
Era mai mult o gluma Nick... Nu cred ca te-ar "prinde" valentele sportive acum.
Marius, folia pe capota are si o propietate protectoare ptr vopsea. Nu mai sare vopseaua de la pietrele aruncate de masinile din fata.
Marius, folia pe capota are si o propietate protectoare ptr vopsea. Nu mai sare vopseaua de la pietrele aruncate de masinile din fata.
Posted 24 January 2010 - 07:35 PM
La un hatch e altceva, dar la o berlina nu prea „da bine”.
Posted 24 January 2010 - 07:41 PM
Posted 24 January 2010 - 08:53 PM
Nu te contrazic. Pana acum nu am vazut nicio masina cum arata dupa ce ramane fara folie...
Posted 06 April 2010 - 06:08 PM
Hai sa va spun si voua, ca or face si altii parte din categoria "nestiutori intr'ale...". Pe langa faptul ca masina mi-e zgariata pe ambele portiere, ca stergatoarele mi-au fost indoite, capacelele de la roti scoase si numarul smuls si asternut pe parbriz, ceea ce deja stiti si suprastiti, ieri seara ce-mi vine? Sa plec sa cumpar apa de la magazinul aflat la vreo 200 de metri.....cu masina, desigur. Pentru asta, tot desigur, am ocolit tot orasul (de! strazi cu sens unic de innebunesti). Sa lesin, nu alta! Ziceai ca e un fier care scrijelea asfaltul. M-au apucat tremuraturile de numa'-numa'. Basca, nenea de la centrala de langa bloc (mare "cunoscator intr'ale..."), aproape tipand: "Joj, frana! Dateti-te la jos! Nem urcat la masina, pericol!". Sun si eu pe cineva de incredere si ce-mi zice? O piatra intrata pe...undeva
. Azi, fusei intr-un atelier auto si schimbai cauciucurile si ce credeti? Era o frumusete de pietricica. Ma, da' ce zgomot facea! Asa ca mai invatai ceva azi....
Posted 30 July 2010 - 02:55 PM
...si din aprilie pana acum am invatat si mai multe. De exemplu, sa nu suni imediat si sa anunti paguba la asigurari, sa stai calm inca vreo cateva zile pana se face anu' ca sa nu platesti fransiza.
Asadar, fusei sa-mi iau masina. Revizie+reparatii. Reprezentanta, desigur. 305 RON (schimbari de filtre si mai stiu eu ce alte alea) + 400 RON (contributia pe langa CASCO). Ce ma uimi fu, in schimb, valoarea totala a daunei: 53 de milioane (vechi): reparat portiere dreapta+prag dreapta+o ciobitura deasupra numarului de inmatriculare). Imi pusera si radio/mp3 nou (cel vechi imi fura cd-urile) si mai dadura si cupoane de benzina. Asta a fost tot. Pana in vara urmatoare sper sa nu mai fie nici macar zgariata
Posted 30 July 2010 - 03:44 PM
Da' cum de ai reusit sa strambi pragul?
Sau e doar zgariat?
Posted 30 July 2010 - 06:47 PM
A! Trebuie talent pentru asa ceva. E a doua oara in aceeasi parte a pragului si din acelasi motiv: niste ridicaturi din piatra sau ciment pe la curbe foarte stranse. Pragul era infundat si, desigur, zgariat.
Posted 30 July 2010 - 07:11 PM
Sa ai grija de ea de acum incolo, Nick. Stim ca e stabila la curbe
, da' nu le mai lua asa strans
Posted 31 July 2010 - 06:19 PM
Mersi pt urare, da' zgarieturile le facusem cand inca nu trecusem de anul cu mamaliga in parbriz! Acum sunt mare
Posted 26 November 2010 - 07:59 PM
Ma speriai azi-dimineata cand imi patina masina (de! zapada cazuta in noaptea trecuta trebuia sa ne cam dea de furca), asa ca, dupa munca, dadui fuga si-mi pusei anvelopele de iarna (atat, nu ca altii si jante
). Tin sa anunt, de asemenea, ca mai am putin si pe bordul meu se va vedea incredibila distanta parcursa de 10.000. Inca nu am murit, n-am omorat pe nimeni, iar masina mea toarce ca o pisicuta ( acu' sa nu radeti ca nici eforturi prea mari n-a facut
). Si apropo, miroase inca a nou, dupa 1 an si 4 luni
Posted 26 November 2010 - 09:23 PM
Si pozele unde sunt?
Posted 01 December 2010 - 09:58 AM
Pai..iar nu am poze
Anvelopele sunt aceleasi de anul trecut, insa nu mi-a trecut prin minte sa le pozez.
Posted 05 December 2010 - 01:21 PM
Ne bucuram si sa vedem poze cu masina sa ne convingem ca e in stare perfecta. Nu ca nu te-am crede....
Posted 04 February 2011 - 06:18 PM
Nick, on Nov 26 2010, 19:59, said:
Tin sa anunt, de asemenea, ca mai am putin si pe bordul meu se va vedea incredibila distanta parcursa de 10.000. Inca nu am murit, n-am omorat pe nimeni, iar masina mea toarce ca o pisicuta ( acu' sa nu radeti ca nici eforturi prea mari n-a facut
). Si apropo, miroase inca a nou, dupa 1 an si 4 luni 
De la 9900 de km, numa' cu ochii pe bord statui si, ca sa fac poza asta, oprii intr-o curba intre Rupea si Brasov...noroc cu traficul prea putin intens
Attached Files
Edited by Nick, 04 February 2011 - 06:23 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top