E mai comod acasă fiindcă ai frigiderul aproape şi telecomanda l?ngă tine, filmele se pot descărca de pe internet, că s-au inventat sisteme ?home-cinema? care pot reproduce fidel ambianţa dintr-un cinematograf...
Cu toate astea:
C?nd ai fost ultima dată la cinema si ce ai vazut?
57 replies to this topic
Posted 13 August 2009 - 10:51 PM
Posted 14 August 2009 - 08:49 AM
E foarte mult timp de atunci. Nu sunt foarte sigura, insa cred ca am vazut "Dumnezeu pentru o zi". Chiar asa, mai functioneaza cinematograful Patria (Craiova)? Oare cate mai functioneaza in tara?
Posted 14 August 2009 - 09:22 AM
Eu am fost ultima data rasalaltaieri la Fighting!
Eu ma duc cam in fiecare saptamana o data sau de doua ori. Cateodata chiar mai des.
La noi functioneaza inca vreo 3-4 cinematografe traditionale, si doua din mall-uri. Problema e ca toata lumea merge la cele din mall-uri, asa ca nu prevad un viitor prea stralucit celorlalte.
Mai demult toata lumea mergea la Republica, care era cel mai popular din tara (aveam mai multi spectatori ca Bucurestiul), dar aveau filme noi si in exclusivitate. Acum dau filme mediocre.
La cele doua cinematografe din malluri merge lumea, desi e destul de scump. Insa scaunele sunt confortabile, conditiile excelente, filme noi, cam 8 filme odata, deci iti poti alege ce-ti place, au nachos care sunt foarte buni
... iar la unele premieri salile au fost pline ochi.
Si in plus, mai au si oferte speciale... de exemplu in august la unul dintre ele, va fi oferta cu doua bilete la pret de unul. Deci practic la jumatate.
Eu ma duc cam in fiecare saptamana o data sau de doua ori. Cateodata chiar mai des.
La noi functioneaza inca vreo 3-4 cinematografe traditionale, si doua din mall-uri. Problema e ca toata lumea merge la cele din mall-uri, asa ca nu prevad un viitor prea stralucit celorlalte.
Mai demult toata lumea mergea la Republica, care era cel mai popular din tara (aveam mai multi spectatori ca Bucurestiul), dar aveau filme noi si in exclusivitate. Acum dau filme mediocre.
La cele doua cinematografe din malluri merge lumea, desi e destul de scump. Insa scaunele sunt confortabile, conditiile excelente, filme noi, cam 8 filme odata, deci iti poti alege ce-ti place, au nachos care sunt foarte buni
Si in plus, mai au si oferte speciale... de exemplu in august la unul dintre ele, va fi oferta cu doua bilete la pret de unul. Deci practic la jumatate.
Posted 14 August 2009 - 11:08 AM
Cred ca am 4 ani de cand nu am mai fost la cinema. Marius a enumerat motivele pro home cinema.
Posted 14 August 2009 - 04:30 PM
eu nici nu imi aduc aminte sau poate nici nu am fost poate o sa merg cu noi colegi de la liceu
Posted 14 August 2009 - 06:29 PM
Mie nu mi se pare ca ambiata din cinematograf poate fi reprodusa acasa, nici cu "home cinema".
Adica, normal si eu imi mai downloadez unele filme de pe net... insa macar asa, o data pe lunea/o data la doua luni in functie de finante... ar fi bine sa mai mergem si la cinema... altfel o sa ramanem fara filme de downloadat.
Adica, normal si eu imi mai downloadez unele filme de pe net... insa macar asa, o data pe lunea/o data la doua luni in functie de finante... ar fi bine sa mai mergem si la cinema... altfel o sa ramanem fara filme de downloadat.
Posted 20 August 2009 - 11:45 AM
Acum vreo doi ani, a fost prima data ok, iar la vreo trei saptamani dupa a fost plin de ghertoi si am zis ca mai bine plec decat sa ma incaier cu ei. De-atunci nici c-am mai vrut sa aud de cinema.
Posted 24 September 2009 - 08:16 AM
din pacate satul in care stau si anume Focsani nu e prevazut cu asemenea lux. dar avad in vedere ca originar sunt din bucale, ma duc de fiecare data cand ajung acolo. in plus, am bacaul aproape. dar sa faci o ora pe drum + motorina + film etc unde ajungem. E criza
Posted 24 September 2009 - 08:36 AM
Acum vreo 3 saptamani am fost ultima oara la film
Posted 24 September 2009 - 09:14 AM
cam acum 1 luna (GI Joe The Rise of Cobra)
Posted 11 November 2009 - 02:39 PM
Chiar acum plec la film...ma duc sa vad INGLORIOUS BASTARDS
Posted 11 November 2009 - 02:45 PM
Atunci sa-ti spun: Vizionare placua!
Posted 11 November 2009 - 05:24 PM
cred ca in vara am fost ultima data si am mai avut o tentativa saptamana trecuta, dar n-am gasit nici un film interesant
Posted 11 November 2009 - 07:42 PM
Foarte interesant. Nu trebuie ratat filmul. cam multa povestire, dar BRAD PITT e genial.
Posted 12 November 2009 - 02:06 AM
Am fost acum cateva saptamani la "Funny people", cu Adam Sandler. Un film destul de dragut, dar mult prea lung pentru un film cu Adam Sandler
Nu au mai vrut fetele sa asteptam pentru "Inglorious bastards", care era cu juma' de ora mai tarziu.
Posted 12 November 2009 - 11:39 AM
De obicei nu suport cuvantul "genial" folosit pentru alte scopuri (de genul... rochia aia e geniala... faza aia e geniala... adica come on, obiectele n-au cum sa fie geniale
), dar de data asta trebuie sa-ti dau dreptate george, in filmul ala Bradd Pitt chiar e genual
In adevaratul sens al cuvantului 
Funny People mie mi s-a parut un film foarte prost
Mi-a parut foarte rau ca mi-am dat banii sa merg la cinema. Mai bine asteptai dupa Inglorious Bastards
A fost unul dintre cele mai bune filme din ultimii ani.
Funny People mie mi s-a parut un film foarte prost
Posted 12 November 2009 - 12:33 PM
Anelle, ai fi citit satisfactia din ochii mei. Acum ai fost tu geniala
. regret la filmul asta ca nu a fost mai multa actiune cu TICALOSII.
Posted 20 November 2009 - 09:45 AM
luni : 2012
Posted 20 November 2009 - 09:48 AM
interesant 2012 ?
Posted 20 November 2009 - 11:55 AM
Tocmai am rezervat pentru maine, ora 13.00, la Cinema City Cotroceni - pentru 2012. Azi au deschis cele 21 de sali de cinema + I-Max!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top