Jump to content

Ce zodie sunteti?

• You cannot reply to this topic
109 replies to this topic

Poll: Zodiile (73 member(s) have cast votes)

Care este zodia ta?

1. Posted ImageBerbec (5 votes [6.85%])

Percentage of vote: 6.85%

2. Posted ImageTaur (7 votes [9.59%])

Percentage of vote: 9.59%

3. Posted ImageGemeni (7 votes [9.59%])

4. Posted ImageRac (10 votes [13.70%])

Percentage of vote: 13.70%

5. Posted ImageFecioara (6 votes [8.22%])

Percentage of vote: 8.22%

6. Posted ImageLeu (4 votes [5.48%])

Percentage of vote: 5.48%

7. Posted ImageBalanta (4 votes [5.48%])

8. Posted ImageScorpion (7 votes [9.59%])

9. Posted ImageSagetator (9 votes [12.33%])

Percentage of vote: 12.33%

10. Posted ImageCapricorn (5 votes [6.85%])

11. Posted ImageVarsator (4 votes [5.48%])

12. Posted ImagePesti (5 votes [6.85%])

Vote Guests cannot vote

miusicadele

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Balanta cu ascendent in Sagetator.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
desi nu cred in zodii...am votat Gemeni. mi se pare o superstitie. desi cateodata parca se potriveste,

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Nu crezi in zodii, adica nu crezi in faptul ca esti gemeni? :P

N-am inteles niciodata expresia "nu cred in zodii". In cel mai bun caz, nu crezi in horoscop :)) Doua lucruri total diferite.

camelia

Suspend member

• Banned
  • 18 posts
Sagetator :ceuameni2qv:

sean28

Member

• Members
  • PipPip
  • 125 posts
cea mai potrivita zodie pentru barbati: fecioara.

ionutblv

Member

• Members
  • PipPip
  • 193 posts
PESTI...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Anelle, fiecare zodie are caracteristica ei. gemenii sunt cu 2 fete, naivi, perversi etc. asta nu cred la zodii. despre horoscop nu am zis nimic ptr ca nu m-a interesat niciodata.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Exista intr-adevar caracteristici generale ale unei zodii, dar exista si alte aspecte care pot "intregi imaginea". De exemplu, prietenul meu e balanta, dar e chiar prin ultimele zile de balanta, si are mai multe caracteristici ale scorpionului. Din cate vad in profilul tau, tu esti nascut in 20 iunie, ceea ce inseamna ca esti cam pe la sfarsitul zodiei "Gemeni" si esti foarte aproape de rac. Asta inseamna ca ai putea avea mai multe caracterisici ale racului decat ale gemenilor (poti sa verifici si sa-mi zici :pfft: )

Apoi conteaza ascendentul. Dupa o anumita varsta (parca 28 de ani) incepi sa ai mai multe caracteristici din zodia ascendentului decat cea nativa.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Nu exista niciun om care sa aiba total caracteristicile unei zodii. Sunt foarte multe preconceptii legate de fiecare zodie in parte. De exemplu, despre Gemeni se spune ca, de multe ori, penduleaza intre extreme, despre Leu ca ar fi infatuat, despre Balanta ca ar avea o partea dorsala ( :pfft: ) rotunda, Capricornul este in stare sa treaca peste cadavre pentru a-si atinge scopurile, Scorpionul-amantul ideal, Berbecul - incapatanat, Taurul-familistul, bla-bla-bla. Depinde de noi, cei nascuti in zodiile respective, daca ne recunoastem sau nu prin aceste trasaturi. De exemplu, eu am destul de putine in comun cu Racul; cred (poate este doar autosugestie) ca sunt mai mult un Leu. Sigur sunt si printre voi cei care aveti aceeasi idee :)) . Mie chiar mi-ar placea sa citesc aici despre caracteristicile zodiei voastre si care este parerea voastra despre acest lucru.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu seaman destul de mult cu un Taur tipic, probabil si pentru ca sunt nascuta pe la miezu` zodiei :pfft: Dar sunt si lucruri in care nu ma regasesc:

Principalele calitati ale zodiei Taur: loialitate, tenacitate, stabilitate, rabdare
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Taur: bunastare materiala, confort
Defecte ale nativului din zodia Taur: ?ncapat?nare, tendinta de a deveni prea posesiv si materialist

Primele 3 calitati le recunosc, in schimb nu prea sunt o fire rabdatoare. Normal ca imi doresc bunastare materiala, dar nu e chiar cea mai mare dorinta a mea. Sunt foarte incapatanata, asta recunosc :)) Materialista in schimb nu cred ca sunt. Posesiva da, dar ma straduiesc sa nu fiu posesiva cu partenerul.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Anelle, iarta-ma dar ce inseamna "zodia ascendenta" ???

cat despre gemeni pot spune urmatoarele :

Principalele calitati ale zodiei Gemeni: excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a ?nvata rapid
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Gemeni: comunicarea
Defecte ale nativului din zodia Gemeni: superficialitate, b?rfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce ?n eroare

exact asa sunt, cum scrie mai sus.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Ascendentul se calculeaza in functie de data si ora nasterii. Poti sa calculez gratuit aici: http://www.eastrolog...ascendentul.php

De exemplu, eu sunt Taur, dar am ascendent in Leu.

Nativul cu Ascendent in Leu este in general foarte ordonat si are talent de bun organizator, dar are tendinta de a fi condescendent sau chiar arogant. Isi doreste at?t de mult sa reuseasca in viata inc?t ajunge sa neglijeze toate celelalte aspecte ale vietii in favoarea realizarii profesionale.

Nativul cu Ascendent in Leu isi doreste in primul r?nd un statut social c?t mai inalt, at?t pentru el c?t si pentru cei apropiati. Reusita materiala nu il intereseaza dec?t in masura ?n care ii aduce si recunoasterea valorii sale ca profesionist si ca om.

Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Leu este predispus la probleme cu coloana vertebrala si dureri in zona cervicala.

De regula, nativul cu Ascendent in Leu este echilibrat si sigur pe sine. Este dinamic si are o rezistenta psihica deosebita.

Cu cat cresti, cu atat semeni mai mult cu ascendentul. De exemplu, eu am fost intotdeauna foarte dezordonata, dar cu cat m-am maturizat, cu atat mai mult am simtit nevoia de ordine.

Taurul este o zodie foarte stabila, si eu am fost genul de om cu picioarele pe pamant, preferam siguranta in fata noutatii. Insa de ceva timp, am inceput sa incerc lucruri noi, sa imi doresc mai multe aventura.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
ascendentul in balanta. foooarte interesant. se mai explica alte cateva chestii care le gaseam ciudate.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Pentru topicul asta am sunat-o pe mama =))

Persoana nascuta la data 21.9.1989, ora 14:15 este in zodia Fecioara (decada 3), cu ascendent in Sagetator.
La nativul cu Ascendent in Sagetator, dorinta de a-si pune mereu fortele la incercare este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu Ascendent in Sagetator este increzator in fortele sale, entuziast si energic, capabil sa ii mobilizeze pe cei din jur.

In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul ?nainte, fara sa stea prea mult pe g?nduri, ?l poate ?mpiedica uneori sa ?si fructifice la maximum calitatile.

Pentru nativul cu Ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, at?t in activitatea profesionala c?t si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant.

Nativul cu Ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci c?nd ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa.

Ce pot sa zic...perfect adevarat, mai putin depresiile!

Edited by StefanVVTi, 09 October 2009 - 07:12 PM.

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Persoana nascuta la data 7.11.1993, ora 23:57 este in zodia Scorpion (decada 2), cu ascendent in Leu.

Nu mi plac Leii, pentru ca sunt zgarciti... Si numa la bani le e gandu :)) ! Cunosc exemple !

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Berbec cu ascendent in Berbec, cica.

tinkerbell

Member

• Members
  • PipPip
  • 102 posts
sagetator cu ascendent in scorpoin

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Dar spuneti-ne si ce ati aflat despre zodia, ascendentul vostru. Macar cateva date generale :))

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts

View PostBorisake, on Oct 17 2009, 12:54, said:

Berbec cu ascendent in Berbec, cica.

Mmmmmmm, greu de multumit, tot timpul vreau ceva mai mult si mai bun.

tinkerbell

Member

• Members
  • PipPip
  • 102 posts
ascendent in scorpoin: Sunt excelenti detectivi, nu li se poate ascunde nimic. Ajung la adevar, il descopera si il exploateaza la maxim. .Oamenii, desi atrasi de personalitatea lui, cu greu reusesc sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste cu adevarat.

In multe privinte Scorpionul este semnul cel mai puternic al Zodiacului. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul lui se da o lupta acerba. La el nu exista sentimente de mijloc: totul e ori alb ori negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users