Balanta cu ascendent in Sagetator.
109 replies to this topic
Posted 03 October 2009 - 08:25 PM
Posted 04 October 2009 - 11:34 AM
desi nu cred in zodii...am votat Gemeni. mi se pare o superstitie. desi cateodata parca se potriveste,
Posted 05 October 2009 - 08:47 AM
Nu crezi in zodii, adica nu crezi in faptul ca esti gemeni? 
N-am inteles niciodata expresia "nu cred in zodii". In cel mai bun caz, nu crezi in horoscop
Doua lucruri total diferite.
N-am inteles niciodata expresia "nu cred in zodii". In cel mai bun caz, nu crezi in horoscop
Posted 05 October 2009 - 08:06 PM
Sagetator
Posted 06 October 2009 - 08:28 PM
cea mai potrivita zodie pentru barbati: fecioara.
Posted 07 October 2009 - 04:55 AM
PESTI...
Posted 08 October 2009 - 12:23 PM
Anelle, fiecare zodie are caracteristica ei. gemenii sunt cu 2 fete, naivi, perversi etc. asta nu cred la zodii. despre horoscop nu am zis nimic ptr ca nu m-a interesat niciodata.
Posted 08 October 2009 - 06:59 PM
Exista intr-adevar caracteristici generale ale unei zodii, dar exista si alte aspecte care pot "intregi imaginea". De exemplu, prietenul meu e balanta, dar e chiar prin ultimele zile de balanta, si are mai multe caracteristici ale scorpionului. Din cate vad in profilul tau, tu esti nascut in 20 iunie, ceea ce inseamna ca esti cam pe la sfarsitul zodiei "Gemeni" si esti foarte aproape de rac. Asta inseamna ca ai putea avea mai multe caracterisici ale racului decat ale gemenilor (poti sa verifici si sa-mi zici
)
Apoi conteaza ascendentul. Dupa o anumita varsta (parca 28 de ani) incepi sa ai mai multe caracteristici din zodia ascendentului decat cea nativa.
Apoi conteaza ascendentul. Dupa o anumita varsta (parca 28 de ani) incepi sa ai mai multe caracteristici din zodia ascendentului decat cea nativa.
Posted 08 October 2009 - 07:11 PM
Nu exista niciun om care sa aiba total caracteristicile unei zodii. Sunt foarte multe preconceptii legate de fiecare zodie in parte. De exemplu, despre Gemeni se spune ca, de multe ori, penduleaza intre extreme, despre Leu ca ar fi infatuat, despre Balanta ca ar avea o partea dorsala (
) rotunda, Capricornul este in stare sa treaca peste cadavre pentru a-si atinge scopurile, Scorpionul-amantul ideal, Berbecul - incapatanat, Taurul-familistul, bla-bla-bla. Depinde de noi, cei nascuti in zodiile respective, daca ne recunoastem sau nu prin aceste trasaturi. De exemplu, eu am destul de putine in comun cu Racul; cred (poate este doar autosugestie) ca sunt mai mult un Leu. Sigur sunt si printre voi cei care aveti aceeasi idee
. Mie chiar mi-ar placea sa citesc aici despre caracteristicile zodiei voastre si care este parerea voastra despre acest lucru.
Posted 08 October 2009 - 08:24 PM
Eu seaman destul de mult cu un Taur tipic, probabil si pentru ca sunt nascuta pe la miezu` zodiei
Dar sunt si lucruri in care nu ma regasesc:
Primele 3 calitati le recunosc, in schimb nu prea sunt o fire rabdatoare. Normal ca imi doresc bunastare materiala, dar nu e chiar cea mai mare dorinta a mea. Sunt foarte incapatanata, asta recunosc
Materialista in schimb nu cred ca sunt. Posesiva da, dar ma straduiesc sa nu fiu posesiva cu partenerul.
Principalele calitati ale zodiei Taur: loialitate, tenacitate, stabilitate, rabdare
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Taur: bunastare materiala, confort
Defecte ale nativului din zodia Taur: ?ncapat?nare, tendinta de a deveni prea posesiv si materialist
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Taur: bunastare materiala, confort
Defecte ale nativului din zodia Taur: ?ncapat?nare, tendinta de a deveni prea posesiv si materialist
Primele 3 calitati le recunosc, in schimb nu prea sunt o fire rabdatoare. Normal ca imi doresc bunastare materiala, dar nu e chiar cea mai mare dorinta a mea. Sunt foarte incapatanata, asta recunosc
Posted 09 October 2009 - 04:49 PM
Anelle, iarta-ma dar ce inseamna "zodia ascendenta" ???
cat despre gemeni pot spune urmatoarele :
Principalele calitati ale zodiei Gemeni: excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a ?nvata rapid
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Gemeni: comunicarea
Defecte ale nativului din zodia Gemeni: superficialitate, b?rfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce ?n eroare
exact asa sunt, cum scrie mai sus.
cat despre gemeni pot spune urmatoarele :
Principalele calitati ale zodiei Gemeni: excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a ?nvata rapid
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Gemeni: comunicarea
Defecte ale nativului din zodia Gemeni: superficialitate, b?rfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce ?n eroare
exact asa sunt, cum scrie mai sus.
Posted 09 October 2009 - 05:00 PM
Ascendentul se calculeaza in functie de data si ora nasterii. Poti sa calculez gratuit aici: http://www.eastrolog...ascendentul.php
De exemplu, eu sunt Taur, dar am ascendent in Leu.
Cu cat cresti, cu atat semeni mai mult cu ascendentul. De exemplu, eu am fost intotdeauna foarte dezordonata, dar cu cat m-am maturizat, cu atat mai mult am simtit nevoia de ordine.
Taurul este o zodie foarte stabila, si eu am fost genul de om cu picioarele pe pamant, preferam siguranta in fata noutatii. Insa de ceva timp, am inceput sa incerc lucruri noi, sa imi doresc mai multe aventura.
De exemplu, eu sunt Taur, dar am ascendent in Leu.
Nativul cu Ascendent in Leu este in general foarte ordonat si are talent de bun organizator, dar are tendinta de a fi condescendent sau chiar arogant. Isi doreste at?t de mult sa reuseasca in viata inc?t ajunge sa neglijeze toate celelalte aspecte ale vietii in favoarea realizarii profesionale.
Nativul cu Ascendent in Leu isi doreste in primul r?nd un statut social c?t mai inalt, at?t pentru el c?t si pentru cei apropiati. Reusita materiala nu il intereseaza dec?t in masura ?n care ii aduce si recunoasterea valorii sale ca profesionist si ca om.
Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Leu este predispus la probleme cu coloana vertebrala si dureri in zona cervicala.
De regula, nativul cu Ascendent in Leu este echilibrat si sigur pe sine. Este dinamic si are o rezistenta psihica deosebita.
Nativul cu Ascendent in Leu isi doreste in primul r?nd un statut social c?t mai inalt, at?t pentru el c?t si pentru cei apropiati. Reusita materiala nu il intereseaza dec?t in masura ?n care ii aduce si recunoasterea valorii sale ca profesionist si ca om.
Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Leu este predispus la probleme cu coloana vertebrala si dureri in zona cervicala.
De regula, nativul cu Ascendent in Leu este echilibrat si sigur pe sine. Este dinamic si are o rezistenta psihica deosebita.
Cu cat cresti, cu atat semeni mai mult cu ascendentul. De exemplu, eu am fost intotdeauna foarte dezordonata, dar cu cat m-am maturizat, cu atat mai mult am simtit nevoia de ordine.
Taurul este o zodie foarte stabila, si eu am fost genul de om cu picioarele pe pamant, preferam siguranta in fata noutatii. Insa de ceva timp, am inceput sa incerc lucruri noi, sa imi doresc mai multe aventura.
Posted 09 October 2009 - 05:20 PM
ascendentul in balanta. foooarte interesant. se mai explica alte cateva chestii care le gaseam ciudate.
Posted 09 October 2009 - 07:09 PM
Pentru topicul asta am sunat-o pe mama =))
Persoana nascuta la data 21.9.1989, ora 14:15 este in zodia Fecioara (decada 3), cu ascendent in Sagetator.
La nativul cu Ascendent in Sagetator, dorinta de a-si pune mereu fortele la incercare este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu Ascendent in Sagetator este increzator in fortele sale, entuziast si energic, capabil sa ii mobilizeze pe cei din jur.
In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul ?nainte, fara sa stea prea mult pe g?nduri, ?l poate ?mpiedica uneori sa ?si fructifice la maximum calitatile.
Pentru nativul cu Ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, at?t in activitatea profesionala c?t si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant.
Nativul cu Ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci c?nd ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa.
Ce pot sa zic...perfect adevarat, mai putin depresiile!
Persoana nascuta la data 21.9.1989, ora 14:15 este in zodia Fecioara (decada 3), cu ascendent in Sagetator.
La nativul cu Ascendent in Sagetator, dorinta de a-si pune mereu fortele la incercare este si mai mare decat la nativul din zodia Sagetatorului. Nativul cu Ascendent in Sagetator este increzator in fortele sale, entuziast si energic, capabil sa ii mobilizeze pe cei din jur.
In general este echilibrat, lipsit de prejudecati si are o gandire sanatoasa. Pe de alta parte, tendinta de a se repezi cu capul ?nainte, fara sa stea prea mult pe g?nduri, ?l poate ?mpiedica uneori sa ?si fructifice la maximum calitatile.
Pentru nativul cu Ascendent in Sagetator, provocarile intelectuale sunt foarte importante, at?t in activitatea profesionala c?t si in relatiile personale. In plan sentimental, nativul cu Ascendent in Sagetator este pasional si are un apetit sexual debordant.
Nativul cu Ascendent in Sagetator se plictiseste repede atunci c?nd ii lipsesc provocarile. Este chiar predispus la depresii, din care cu greu reuseste sa iasa.
Ce pot sa zic...perfect adevarat, mai putin depresiile!
Edited by StefanVVTi, 09 October 2009 - 07:12 PM.
Posted 09 October 2009 - 07:13 PM
Persoana nascuta la data 7.11.1993, ora 23:57 este in zodia Scorpion (decada 2), cu ascendent in Leu.
Nu mi plac Leii, pentru ca sunt zgarciti... Si numa la bani le e gandu
! Cunosc exemple !
Nu mi plac Leii, pentru ca sunt zgarciti... Si numa la bani le e gandu
Posted 17 October 2009 - 09:24 AM
Berbec cu ascendent in Berbec, cica.
Posted 17 October 2009 - 09:30 AM
sagetator cu ascendent in scorpoin
Posted 17 October 2009 - 10:04 AM
Dar spuneti-ne si ce ati aflat despre zodia, ascendentul vostru. Macar cateva date generale
Posted 17 October 2009 - 10:06 AM
Posted 17 October 2009 - 10:18 AM
ascendent in scorpoin: Sunt excelenti detectivi, nu li se poate ascunde nimic. Ajung la adevar, il descopera si il exploateaza la maxim. .Oamenii, desi atrasi de personalitatea lui, cu greu reusesc sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste cu adevarat.
In multe privinte Scorpionul este semnul cel mai puternic al Zodiacului. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul lui se da o lupta acerba. La el nu exista sentimente de mijloc: totul e ori alb ori negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om.
In multe privinte Scorpionul este semnul cel mai puternic al Zodiacului. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul lui se da o lupta acerba. La el nu exista sentimente de mijloc: totul e ori alb ori negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top