sambata trecuta... nu aveam ce face...
asa ca am luat niste Vanish, o bucata de material ca cel de perdea si am inceput sa curat interiorul... Era foarte murdar, scaunul pasagerului si bancheta erau patate (nu stiu ce carase vechiul proprietar cu ea)... Am vrut mereu sa o duc sa il curat in oras, dar mi se cerea de la 200 lei in sus... Asa ca m-am apucat eu sa curat: scaunele fata, bancheta spate si materialul de la portiere si in spate unde tii cotul. Am facut in felul urmator: unde erau pete (si erau, urate si mari) am pus Vanish direct pe pata... Apoi am diluat cu apa in intr-un vas (cred ca o parte Vanish la 9 parti apa, scrie pe recipient) si am dat peste tot, frecand bine...
Incercati varianta asta inainte sa duceti masina la curatatorie, unde o sa va coste destul de mult... Daca aveti 30-40 minute libere si va place sa mai faceti cate ceva pe la masina... O sa vedeti ca merita..
A iesit extraordinar de bine (luand in calcul asteptarile mele precum si banii investiti intr-un flacon de Vanish ).
Toate petele au disparut, culoarea tapiteriei a capatat viata...
Intr-un weekend viitor o sa ma apuc sa ii curat mocheta si plasticele la inerior...
Detailing
nu pun poze, deoarece ar fi avut sens sa fac asta daca faceam un before/after...