Jump to content

Candy White LUPO

• You cannot reply to this topic
149 replies to this topic

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
mi-am incercat norocul cu un aparat foto profesional... care costa mai mult decat masina mea :)
mi-am dat seama ca un aparat profesional nu face profesionist dintr-un amator :)
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
ieri mi s-a intamplat urmatoarea chestie:Posted Image

si apoi, inevitabilul s-a produs!! Posted Image

acum trebuie sa imi comand si un astfel de sticker... Posted Image

(imaginea a fost putin stricata de un convertor din png in jpeg)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Multi km inainte sa te poarte fara nicio problema...

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
sar'na

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
nici o noutate... ba da, stati, ca am: am sters cu acetona chenarul negru de la numar...

dovada:
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

I-am dat eleronul jos... Vreau sa ii dau in curand si sigla VW si manerul de la portbagaj... Sa il fac clean...
Cam atat... Cat de repede posibil trebuie sa ii fac schimbul de ulei+filtre+bujii si sa ii schimb amortizoarele pe fata...

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
sambata trecuta... nu aveam ce face...

asa ca am luat niste Vanish, o bucata de material ca cel de perdea si am inceput sa curat interiorul... Era foarte murdar, scaunul pasagerului si bancheta erau patate (nu stiu ce carase vechiul proprietar cu ea)... Am vrut mereu sa o duc sa il curat in oras, dar mi se cerea de la 200 lei in sus... Asa ca m-am apucat eu sa curat: scaunele fata, bancheta spate si materialul de la portiere si in spate unde tii cotul. Am facut in felul urmator: unde erau pete (si erau, urate si mari) am pus Vanish direct pe pata... Apoi am diluat cu apa in intr-un vas (cred ca o parte Vanish la 9 parti apa, scrie pe recipient) si am dat peste tot, frecand bine...
Incercati varianta asta inainte sa duceti masina la curatatorie, unde o sa va coste destul de mult... Daca aveti 30-40 minute libere si va place sa mai faceti cate ceva pe la masina... O sa vedeti ca merita.. :mellow:
A iesit extraordinar de bine (luand in calcul asteptarile mele precum si banii investiti intr-un flacon de Vanish ).
Toate petele au disparut, culoarea tapiteriei a capatat viata...

Intr-un weekend viitor o sa ma apuc sa ii curat mocheta si plasticele la inerior...

Detailing :))

nu pun poze, deoarece ar fi avut sens sa fac asta daca faceam un before/after...

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Bravos. Deci o bucata de perdea si Vanish? Hmm... si cate spray-uri am luat de scos petele !!!

Thank's !

LE: Cred ca merge si cu niste tifon, nu?

Edited by R_a_z_v_a_n, 20 July 2010 - 05:16 PM.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
Probabil ca da. La mine au iesit petele...
Incearca...
Am luat acel material ca perdeaua ptr ca nu lasa scame... Si asta aveam la indemana... De fapt era ceva ornamental ramas de la un buchet de flori..

Deci, sfatul meu: luati un buchet de flori pentru sotie/prietena si impuscati 2 iepuri dintr-un foc:
1. sotia/prietena fericita
2. aveti cu ce sa frecati petele de pe tapiteria masinii :)

Edited by johnyBOY, 21 July 2010 - 08:01 AM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Ionuț acum ce urmează?
Cui ai dat-o? Cāt ai luat pe ea?

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
in urma unui anunt de pe un forum s-a concretizat vanzarea... Am observat ca anuntul in ziar mi-a adus mai multe telefoane de la persoane interesate decat anunturile puse pe net (totusi cel depe net a dus la vanzare)...
Este tot din Craiova noul proprietar...

Ca si pret, am lasat mult...
La noul loc de munca am masina de servici (un superb MATIZ cu volan pe stanga, motor, 4+1 roti, imbunatatit ieri cu 2 twetere de 5 lei, 5m de cablu cu 2.5 lei, casetofon Blaupunkt cu 50 lei, antena de 10 lei si 2 boxe pe spate ramase pe masina de la cel pe care il inlocuiesc)...
Ca sa revin, LUPO ar fi ramas tras pe dreapta cu datoriile la banca curgand in continuare (datori facute la cumpararea lui)... Asa ca am preferat sa nu mai risc asteptand un pret mai bun, ci sa o dau si sa stau linistit fara stresul bancilor in spate :emo-secret:

Cred ca aici se incheie si povestea masinii mele...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users