Jump to content

Elena Udrea - Sefa de la Ministerul Turismului

• You cannot reply to this topic
26 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Ministrul turismului, Elena Udrea, a alocat aproape 300.000 de euro in Planul pe achiziţii publice pentru 2009 pentru creearea, dezvoltarea si implementarea unui portal cu destinaţii turistice din Romania.
Aceasta suma ar face din portalul Ministerului Turismului cel mai scump si performant site din Romania dupa google.ro.

Elena Udrea mai are unele batai de cap in cheltuirea banilor pentru promovarea turismului intern.
Programul "Turist in Romania" are toate sansele sa nu inceapa in luna august, asa cum era programat. Motivul: rezultatul licitatiei a fost contestat de una din firmele care au pierdut, iar Pro TV si Realitatea au anunţat ca nu vor difuza spoturile.

Din cate am citit, se pare ca Elena, este predecesoarea lui Iacob Ridzi in fata Comisiilor parlamentare. :emo-secret:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Oare va ridica Baselu mana si de pe Nuti la fel cum a facut si in cazul lui Ridzi ? :emo-secret:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Din punct de vedere al imagologiei politice, Basescu este tipul "revoltatului", al "haiducului". A castigat voturile alegatorilor (atat la Primaria Bucurestiului, cat si la Presedintie) prin opozitia fata de un sistem, indiferent care era acel sistem. Avand in vedere apropierea alegerilor prezidentiale, e de presupus ca el va adopta aceeasi imagine, insa impotriva carui sistem se va revolta?? In acest moment, chiar el face parte din SISTEM.
Catalin, chiar mi se pare legitima intrebarea ta. Avem de-a face cu un sistem corupt ( ;) ): de exemplu, cazul Ridzi. O sa fie inca o femeie din anturajul lui Basescu "oita" dusa la sacrificare? Iar el - "cel ce face dreptate", chiar daca respectivele fac parte din staff-ul sau? Cred ca o sa aflam in curand. Apropo, pe cat facem pariu ca o sa apara cazuri de coruptie de banda rulanta in urmatoarea perioada? :emo-secret:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts

View PostMarius, on Jul 29 2009, 17:06, said:

Din cate am citit, se pare ca Elena, este predecesoarea lui Iacob Ridzi in fata Comisiilor parlamentare. :emo-ok:

Si asa s-a intamplat :shock: "După Monica Iacob Ridzi, ministrul Turismului, Elena Udrea, va trece şi ea prin furcile caudine ale unei comisii de anchetă. Deputaţii au aprobat, ieri seară, cu 103 voturi pentru constituirea unei comisii conduse de liberalul Ludovic Orban cu misiunea de a verifica cum s-au cheltuit banii pentru acţiunile de promovare ale turismului."
(sursa: Gandul)

marean

Registered User

• Juniors
  • 4 posts
Eu o iubesc pe Elena Udrea :)) .Se imbraca ca o printzesa si isi ia cu ea gentile alea maaaari si de firma.Nu stiu daca asta este important dar arata si asta ceva.Cel putin cu promovarea asta a turismului s-a plimbat peste tot,a calarit,a cantat,a facut de toate;zici ca e maimuta GOGO.
Parerea mea este ca nu va pati nimic EU.
Monica a fost "oaia sacrificata" dar intrebarea mea este:unde sunt ceilalti care au facut mult mai mult rau acestei tari(musetescu,muresan,patriciu,hrebe si lista o stim toti)

Edited by marean, 03 August 2009 - 11:36 AM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Nu ne ramane decat speranta ca incet, incet, le va veni si lor randul.
Dar mi-e teama ca asta se intampla numai acum cand s-au imputinat banutii pe acolo ... si nu mai ajung si pentru altii. :))

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Trebuie sa aveti putintica rabdare. Imediat incepe campania electorala si muuuuulte o sa mai aflam. Cu siguranta ca vor mai cadea si alte ..... "capete".

marean

Registered User

• Juniors
  • 4 posts
Poate vor cadea si alte capete dar pentru mine conteaza ale cui.Vreau sa vad si eu in puscarie pe cei care au distrus industria si agricultura tarii,pe cei care au vandut Petrom,energia electrica,toate bancile si zacamintele tarii.Credeti ca este posibil sa vedem asa ceva?Eu nu cred :)

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Pentru mine nu conteaza ale cui capete vor cadea. Daca au gresit sa plateasca.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Elena Udrea considera ca economiile pe care le-a facut de cand este in functia de ministru al Turismului sunt demne de laudat. Tocmai de aceea este atat de contrariata ca, in loc sa fie apreciata, este cercetata.

"Ma asteptam sa mi se ridice statuie pentru economiile pe care le-am facut la Ministerul Turismului. Eu si angajatii ministerului vom sta la dispozitia celor care ne vor vizita. Este un gest prin care dorim sa continuam seria gesturilor de maxima transparenta, pentru ca in ultima perioada am tot auzit acuzatii de netransparenta", a declarat Elena Udrea la Realitatea FM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Pai trebuie anuntata ca i-au facut statuie! ;)

Posted Image

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Si care e simbolistica acestei statui? Ce e cu bebelusii aceia acolo? ;) Ea vroia statuie din doua motive: transparenta (ceea ce statuia ar reusi sa surprinda :D ) si pentru economiile facute. Economiile prin ce ar putea fi reprezentate?

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Nu stiu, probabil fiecare isi imagineaza ce vrea ... ;)

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
La o analiza mult mai atenta in ceea ce priveste perspectiva artistului, statuia infatisand o dona alaptandu-si pruncii prezinta un detaliu semnificativ: partea interioara a coapselor se strange, parca, la modul mistic.

Te pomenesti ca acolo sunt economiile doamnei Udrea: intre picioare! Poate de aceea nu se vad respectivele sume salvate. ;) O indrazni cineva din comisia de ancheta sa le verifice?

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Se pare că noua majoritate parlamentară formată, votează pe banda rulantă cazurile privind membri PD-L.
După ce a ajuns in ipostaza de ministru demis ca urmare a adoptării moţiunii de cenzură, Elena Udrea a rămas şi fără imunitate parlamentară, după ce raportul comisiei Udrea a fost adoptat de către plenul Camerei Deputaţilor cu 128 de voturi pentru, 98 ?mpotrivă şi 4 abţineri. :shock:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Daca Basescu nu castiga alegerile, o sa fie cam ... urat mirositoare situatia tuturor celor din PD-L.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Nici pe el nu-l văd prea bine.
O ştii el ceva, dacă s-a gandit să plece pe mare dacă nu caştigă.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Posted Image

:pfft:

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Hmmmm, doar atat pot spune: frumoasa femeie si vicleana. :))

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,073 posts
Presa mondena scrie ca, in mediile politice circula o informatie: ministrul Turismului, Elena Udrea, isi pregateste in taina divortul de sotul ei, Dorin Cocos.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users