BCR Leasing a lansat un site pentru rev?nzarea maşinilor recuperate de la clienţi
BCR Leasing IFN a lansat un site web pentru rev?nzarea maşinilor recuperate de la clienţi, care au făcut obiectul unor contracte de leasing, oferta incluz?nd toată gama de tipuri de autovehicule, iar cei interesaţi ?şi pot alege modelul ?n funcţie de mai multe criterii.
Principalele avantaje ale ofertei sunt legate de posibilitatea achiziţionării ?n leasing a acestora ?n condiţii financiare atractive, de posibilitatea negocierii, de alegerea duratei contractului ?n funcţie de dorinţa şi situaţia clientului şi de posibilitatea recuperarii TVA-ului, ?n cazul firmelor.
Vehiculele prezentate pe site-ul http://revanzare.bcr-leasing.ro pot fi achiziţionate de persoane fizice sau juridice, acestea put?nd să aleagă modalitatea de plată, respectiv numerar, leasing sau credit.
Va rog postati aici ce masini vi se par interesante din oferta, sa discutam pe marginea lor.
Site-uri pentru revanzarea masinilor recuperate de la clienti
Started by Catalin, Jul 29 2009 10:44 AM
7 replies to this topic
Posted 29 July 2009 - 10:44 AM
Posted 31 July 2009 - 03:45 PM
Posted 04 August 2009 - 07:23 PM
Posted 09 August 2009 - 09:46 PM
http://www.tiriacleasing.ro/Vehicul-rulat_...0&carid=424
daca ar fi preturi cu TVA ( e o stelutza acolo ca da de gandit) si as avea nevoie de o masina Focusul asta ar fi primul, privind din spatele monitorului (doar din poze).
daca ar fi preturi cu TVA ( e o stelutza acolo ca da de gandit) si as avea nevoie de o masina Focusul asta ar fi primul, privind din spatele monitorului (doar din poze).
Posted 09 August 2009 - 10:36 PM
martinje arata bine masina si la pretul ala chiar daca mai adaugi tva-ul tot este o oferta avantajoasa. Nu?
Posted 10 August 2009 - 07:29 AM
Si mie mi se pare o oferta foarte buna.
E o masina din 2007 si dotarile sunt de bun simt, nr km rulati la fel. Iar pretul este excelent chiar si daca e fara tva.
In plus la aceasta masina nu se mai plateste taxa de prima inmatriculare sau poluare (ca nici nu mai stiu cum ii spune).
E o masina din 2007 si dotarile sunt de bun simt, nr km rulati la fel. Iar pretul este excelent chiar si daca e fara tva.
In plus la aceasta masina nu se mai plateste taxa de prima inmatriculare sau poluare (ca nici nu mai stiu cum ii spune).
Posted 10 August 2009 - 06:44 PM
Posted 07 February 2011 - 09:47 AM
Aici gasiti oferte de masini recuperate, precum si predari de contracte leasing: www.leasingportal.ro
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top