Oaia mea chiar e neagra, mica si economica! Totul a inceput pe 9-10 Octombrie, fara sa fie in plan..am aflat intamplator de oferta la Toyota Yaris D-4D, si avand in vedere ca mai exista o Toyota Corolla in familie(1.6 vvt-i - care a implinit 3 ani acum cateva zile), a venit si a doua. Pretul final a fost 13.110 euro, echipare Luna. Dintre dotari, pentru mine, cele mai importante au fost, in ordine: 9 airbag-uri, AC, MP3.
Pe 1 noiembrie am ridicat-o de la dealer-ul Toyota din Iasi, care mi-a oferit bonusuri in valoare de 200 euro ( tavita portbagaj, ornament cromat evacuare, presuri, RCA 1 luna, numere rosii, kit prim ajutor).
Cateva detalii tehnice: 1364 cc, 90 cp @ 3800 rpm, 190 Nm @ 1800-3000 rpm, 0-100 km/h in 10.7 s, 402 m in 17.8 s.
Se preteaza foarte bine traficului din Bucuresti, atat din punctul de vedere al (lipsei) locurilor de parcare, cat si al consumului. In Bucuresti consuma 6.5-7%, in conditiile in care merg foarte mult la ore de varf. In conditii de trafic lejer, in weekend, conduma ~6%, iar extraurban(la mers normal) consuma ~4.2%.
Desi are autonomie destul de buna, nu-mi place ca rezervorul este mic, avand doar 42 de litri. Momentan, masina are 15300 km!
Intre timp, masina a suferit cateva modificari discrete:
- grila sport
- embleme foliate 3M Carbon
- am renuntat la Toyota si Yaris de pe capota portbagajului
- aparatori noroi de la Toyota, cu rol atat practic, cat si estetic
- ornament evacuare
- lumini interioare LED
- bara rigidizare spate
- bara rigidizare fata
- capac buson rezervor TRD (ultimele 3 primite cadou de la un prieten foarte bun)
Urmeaza in august arcuri H&R -30mm, pleoape si cand vor fi bani, jante OZ Superturismo GT sau Rota.
Cateva poze...
Sign In
Create Account

Back to top