51 replies to this topic
Posted 14 December 2009 - 12:27 AM
Primăria Craiovei asa arată acum de sărbători, in realitate arată mult mai spectaculos.
Posted 14 December 2009 - 01:01 PM
Cred ca vineri seara imi las masina peste noapte in centru, sa pot sa-i fac niste poze cu acest fundal!
Posted 14 December 2009 - 01:19 PM
Nu o să poţi. In weekend circulaţia rutieră e inchisă pe b-dul A.I.Cuza, mulţumită lăutar... scuze, primarului.
Posted 14 December 2009 - 01:37 PM
O las de la pranz. Am mai lasat-o cu ocazia unui meci, si poti iesi chiar daca circulatia este inchisa!
Posted 15 December 2009 - 02:55 PM
Primaria este superba
Posted 23 December 2009 - 10:48 AM
Posted 17 June 2010 - 09:41 AM
Wow! Mai, ce oras frumos aveti.
Nu mi-as fi imaginat niciodata.
Adevarul e ca, din cate am auzit despre el, si mie mi-e frica sa vin in Craiova. Mi-a zis cineva ca acolo 90% din populatia sunt tigani.
Acum, dupa ce am vazut aceste imagini, chiar mi-ar placea sa vin acolo, macar o data.
Adevarul e ca, din cate am auzit despre el, si mie mi-e frica sa vin in Craiova. Mi-a zis cineva ca acolo 90% din populatia sunt tigani.
Acum, dupa ce am vazut aceste imagini, chiar mi-ar placea sa vin acolo, macar o data.
Posted 17 June 2010 - 10:35 AM
noi, restul de 10% ne strangem in grupuri mici ca sa ne putem apara
Posted 17 June 2010 - 11:20 AM
Miadry cine ți-a spus despre acel procentaj al țiganilor din Craiova habar nu are despre ce vorbește. Numărul lor aici este similar cu cel din alte orașe ale țării, diferența este că cei de aici sunt mai vizibili/celebri/cunoscuți.
Posted 17 June 2010 - 06:57 PM
@Cata: Pai faceti ceva sa devina mai invizibili. Ridicati-i, arestati-i, incarcerati-i, orice.
Sa pot veni si eu acolo.
Sa pot veni si eu acolo.
Posted 17 June 2010 - 09:48 PM
Mai, dar o data la doua zile se aude o stire despre Craiova.
Posted 18 June 2010 - 12:08 AM
Pentru că cercurile īn care se īnvārt corespondenții mass-media sunt cele ale interlopilor și ale țiganilor. Iar dacă ei se īnvārt printre scursurile ălea, automat și știrile lor transmise către ziarele și televiziunile naționale sunt īn majoritatea cazurilor cu privire la aceștia.
Dacă un ziarist se īnvārte prin niște cercuri de pictori, scriitori, profesori, etc automat știrile lui vor fi cu precădere despre cultură, artă, etc. Așa și la noi, majoritatea știrilor sunt despre lumea interlopă, pentru că pe acolo printre ei se īnvārt și ziariștii locali.
Dacă un ziarist se īnvārte prin niște cercuri de pictori, scriitori, profesori, etc automat știrile lui vor fi cu precădere despre cultură, artă, etc. Așa și la noi, majoritatea știrilor sunt despre lumea interlopă, pentru că pe acolo printre ei se īnvārt și ziariștii locali.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top