Ce ?nţelegi prin organ juridic ?
Există şi ?n prezent ?n fiecare judecătorie un judecător ?de serviciu? care poate judeca la orice oră din zi sau noapte cauzele urgente. La fel se ?nt?mplă şi ?n parchete, există procurorul de serviciu.
25 replies to this topic
Posted 09 October 2009 - 05:00 AM
Posted 09 October 2009 - 08:55 AM
That I didn't know. Atunci trebuie alta solutie. Pe la aia de unde s-au inspirat ei de la tv ii tin peste noapte in arest pentru ca la judecator nu-i duc decat dupa 9 dimineata, nu e nimeni de garda.
Posted 09 October 2009 - 05:55 PM
pai cand te aresteaza imediat cand esti oprit?
Chiar daca ai nevasta gravida in 9 luni si o duci la urgenta sa nasca? si-ti duc ei sotia repede la spital
Chiar daca mai ai in masina 3 persoane si nu sunteti in localitatea de domiciliu? le ofera cazare si masa celor 3 pasageri pana termini de executat sentinta
Chiar daca ai nevasta gravida in 9 luni si o duci la urgenta sa nasca? si-ti duc ei sotia repede la spital
Chiar daca mai ai in masina 3 persoane si nu sunteti in localitatea de domiciliu? le ofera cazare si masa celor 3 pasageri pana termini de executat sentinta
Posted 09 October 2009 - 06:12 PM
Nu o duc la spital, suna la salvare.
In privinta celorlalti pasageri, nu cred ca pot face asa ceva. Ii trimit cu trenul acasa, daca niciunul dintre ei nu are permis de conducere.
Lasand gluma, am vazut la tv azi ca proiectul asta de lege va fi retras.
In privinta celorlalti pasageri, nu cred ca pot face asa ceva. Ii trimit cu trenul acasa, daca niciunul dintre ei nu are permis de conducere.
Lasand gluma, am vazut la tv azi ca proiectul asta de lege va fi retras.
Posted 09 October 2009 - 06:22 PM
Nu aşa ar trebui să ne g?ndim, referitor la pasageri.
Ar trebui să punem problema ?n felul următor:
Dacă mai multe persoane pleacă cu acelaşi automobil la drum, cel care conduce trebuie să fie at?t de responsabil ?nc?t să reusească să-i ducă la destinaţie fără nicio problemă. Responsabilitatea pentru pasageri nu se transmite poliţiştilor ?n momentul ?n care soferul ?ncalcă legea şi nu mai poate continua deplasarea.
Ar trebui să punem problema ?n felul următor:
Dacă mai multe persoane pleacă cu acelaşi automobil la drum, cel care conduce trebuie să fie at?t de responsabil ?nc?t să reusească să-i ducă la destinaţie fără nicio problemă. Responsabilitatea pentru pasageri nu se transmite poliţiştilor ?n momentul ?n care soferul ?ncalcă legea şi nu mai poate continua deplasarea.
Posted 09 October 2009 - 07:08 PM
Exact. Si-aia ar putea la fel de bine sa aiba grija cu cine pleaca de-acasa.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top