Hai sa vedem care sunt dorintele voastre care se pot implini cu ajutorul "maruntisului" acesta!
63 replies to this topic
Posted 11 July 2009 - 06:25 PM
Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa auzi cuvintele astea?
Cam care ar fi primul lucru pe care l-ai face?
Ce ai face cu banii?
Hai sa vedem care sunt dorintele voastre care se pot implini cu ajutorul "maruntisului" acesta!
Posted 11 July 2009 - 07:00 PM
Pai... mi-as cumpara o casa. Mi-as mobila-o, etc.
Apoi mi-as face nunta.
Si mi-as lua o masina.
Si sa zicem ca as mai lua o parte mica (gen 10 000 de euro) pe care i-as da pe maruntisuri.
Restul banilor i-as investi in doua afaceri. Da, doua
Una dintre ele este de fapt destul de ieftina, nu necesita o investitie prea mare (de fapt atat de mica incat as putea sa o deschid si acum), iar cealalta ar fi ceva mai costisitoare: un restaurant.
Nu stiu daca mi-ar mai ramane bani (desi din calculele mele din cap ar reiesi ca da, dar matematica n-a fost niciodata punctul meu forte), dar daca ar ramane i-as pune deoparte pentru viitorii mei copii.
Apoi mi-as face nunta.
Si mi-as lua o masina.
Si sa zicem ca as mai lua o parte mica (gen 10 000 de euro) pe care i-as da pe maruntisuri.
Restul banilor i-as investi in doua afaceri. Da, doua
Nu stiu daca mi-ar mai ramane bani (desi din calculele mele din cap ar reiesi ca da, dar matematica n-a fost niciodata punctul meu forte), dar daca ar ramane i-as pune deoparte pentru viitorii mei copii.
Posted 13 July 2009 - 09:51 AM
casa - tot tacamu'
masina, si ceva afaceri.
masina, si ceva afaceri.
Posted 13 July 2009 - 10:35 AM
Eu primul lucru, as calatorii prin toata lumea.
Posted 13 July 2009 - 12:46 PM
Cu siguranta as pleca imediat din Romania. Si nu as reveni curand. Londra este primul loc unde as merge.
Posted 14 July 2009 - 03:24 PM
As vizita fiecare coltisor din lumea asta mare.
Dar as pune si ceva la banca pentru baietelul meu, sa se poata plimba si el atunci cand va creste mare.
Dar as pune si ceva la banca pentru baietelul meu, sa se poata plimba si el atunci cand va creste mare.
Posted 14 July 2009 - 03:30 PM
Primesc mereu spamuri de`astea pe mail 
Daca ar fi adevarat, as cumpara o vila, o masina, si electrocansice, mobila pt casa, iar restul as pune la banca
Daca ar fi adevarat, as cumpara o vila, o masina, si electrocansice, mobila pt casa, iar restul as pune la banca
Posted 14 July 2009 - 03:40 PM
Dupa cum declara si majoritatea candidatelor la un concurs de miss ... daca as castiga as face ceva pt a salva planeta etc etc
Posted 14 July 2009 - 04:16 PM
Da, foarte buna asta!!! Nu ma mai pot opri din ras ...
Posted 14 July 2009 - 04:34 PM
Domne, eu in primul rand as da de baut tuturor prietenilor
Dup'aia, mi-as face casa cat mai eco(nu, n-am tatuat "I
Greenpeace" pe piept, dar tehnologia asta mai putin poluanta mi se pare utila). Apoi, in contrast cu cele dinainte, mi-as luat un Golf 4(neaparat 4!) GTI sau R32 si cisterna de benzina aferenta
Probabil ca o parte din bani i-as mai pune si pe la vreo banca si ce ce-ar mai ramane as mai trage vreo plimbare cine stie pe unde si poate as incepe o micuta afacere(ca tot romanu' )
Vad ca s-a dovedit un topic amuzant
Daca tot ne jupoaie guvernantii si criza pare ca s-a instalat binisor, macar cu visele(visurile
) sa ramanem
Probabil ca o parte din bani i-as mai pune si pe la vreo banca si ce ce-ar mai ramane as mai trage vreo plimbare cine stie pe unde si poate as incepe o micuta afacere(ca tot romanu' )
Vad ca s-a dovedit un topic amuzant
Posted 14 July 2009 - 05:33 PM
Pai...in primul rand mi-as cumpara o masina. Deocamdata nu m-am gandit la marca si model, dar cu siguranta va fi o masina din gama VAG
. Dupa as face o excursie prin lume, iar apoi ca tot romanul mi-as deschide o afacere
Posted 22 July 2009 - 11:50 AM
Pun familia la punct, dpdv al confortului, plec intr-o calatorie prelungita care sa includa obligatoriu Japonia si Australia, si daca nu vin prea impresionata de acolo deschid aici o pensiune si un barulet lounge, altfel imi iau catrafusele si direct in Aussie land ma mut
Posted 22 July 2009 - 12:38 PM
Mi-as lua o casa, masina la care visez, as imprumuta prietenii care au nevoie de bani iar restul i-as pune la o banca.
Mentionez ca as profesa in continuare.
Mentionez ca as profesa in continuare.
Posted 22 July 2009 - 06:57 PM
mi-as cumpara un teren inutil si mi-as face o padure (ca sa fiu si ecologic) si in centrul lui o casa, un rau. apoi m-as duce in bamboo si mi-as lua o pitzipoanca si as invata-o sa faca de mancare, sa faca curat, sa spele, sa se epileze singura, dar nu cred ca imi ajung banii
serios vorbind, probabil as pleca afara, o casuta linistita si restul de bani la banca si as trai cu dobanda lunara care se ridica la cel putin 30.000 euro.
serios vorbind, probabil as pleca afara, o casuta linistita si restul de bani la banca si as trai cu dobanda lunara care se ridica la cel putin 30.000 euro.
Posted 22 July 2009 - 10:16 PM
Un banc la subiect:
Un tip vine acasa exaltand de bucurie:
- Nevasta! Nevasta! Fa-ti bagajele, am castigat un milion de dolari!
Nevasta intreaba:
- Pentru ce sa-mi fac bagajele, pentru munte, pentru mare?
- Nu ma intereseaza, numai sa dispari cat mai repede!
Un tip vine acasa exaltand de bucurie:
- Nevasta! Nevasta! Fa-ti bagajele, am castigat un milion de dolari!
Nevasta intreaba:
- Pentru ce sa-mi fac bagajele, pentru munte, pentru mare?
- Nu ma intereseaza, numai sa dispari cat mai repede!
Posted 23 July 2009 - 11:09 AM
Pai domnu' admin... numa' un banc? Nu ne ziceti ce-ati face cu banutii?
Posted 23 July 2009 - 11:15 AM
Chiar mult timp mi-a luat sa ma decid ce fac cu 1.000.000 de euro
. Si am decis: cumpar/ infiintez un club sportiv/ echipa si ma fac Gigi Becali (aici nu am fost originala: intreband un copil ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare, mi-a raspuns scurt: Gigi Becali). Imi place sportul, probabil ca echipa ar fi de handbal, as aduce jucatori foarte buni (incepand cu Laurentiu Toma, Karabatic e prea scump) si in maxim 3 ani as avea triplul sumei investite
. Pe tata l-as pune presedintele clubului/ echipei. Cam atat. Data viitoare o sa va spun ce voi face cu 3.000.000 de euro.
Posted 23 July 2009 - 03:11 PM
ce e bizar...noi ne gandim ce ne-am face cu atatia bani, iar altii....in fine...in viata urmatoare o sa fiu eu in locul lor
Posted 24 July 2009 - 04:54 PM
Disappearing Pool Table
Posted 10 August 2009 - 10:56 PM
de atatia bani fiind adolescent pe la inceput...mi-as face o casa...mi-as luat un golf4 r32 Dsg (stiu ca sunt foarte rare...)....sau un golf in orice caz si l-as aranja...si casa asemenea...daca as luao nu mi-ar trb foarte mare...iar de restul banior probabil as cumpara un spatiu as deschide o afacere...club...cva select...iar apoi as depunde ceva bani si in banca...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top