Jump to content

Felicitari! Ai castigat 1.000.000 de euro!

63 replies to this topic

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,585 posts
Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa auzi cuvintele astea? :emo-secret: Cam care ar fi primul lucru pe care l-ai face? :naughty: Ce ai face cu banii?
Hai sa vedem care sunt dorintele voastre care se pot implini cu ajutorul "maruntisului" acesta! :rolleyes:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Pai... mi-as cumpara o casa. Mi-as mobila-o, etc.
Apoi mi-as face nunta.
Si mi-as lua o masina.
Si sa zicem ca as mai lua o parte mica (gen 10 000 de euro) pe care i-as da pe maruntisuri.

Restul banilor i-as investi in doua afaceri. Da, doua :emo-secret: Una dintre ele este de fapt destul de ieftina, nu necesita o investitie prea mare (de fapt atat de mica incat as putea sa o deschid si acum), iar cealalta ar fi ceva mai costisitoare: un restaurant.

Nu stiu daca mi-ar mai ramane bani (desi din calculele mele din cap ar reiesi ca da, dar matematica n-a fost niciodata punctul meu forte), dar daca ar ramane i-as pune deoparte pentru viitorii mei copii.

gajasebi

Member

• Members
  • PipPip
  • 147 posts
casa - tot tacamu'
masina, si ceva afaceri.

Patricia

Member

• Members
  • PipPip
  • 190 posts
Eu primul lucru, as calatorii prin toata lumea. :dance2:

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
Cu siguranta as pleca imediat din Romania. Si nu as reveni curand. Londra este primul loc unde as merge.

Alyna

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 37 posts
As vizita fiecare coltisor din lumea asta mare.
Dar as pune si ceva la banca pentru baietelul meu, sa se poata plimba si el atunci cand va creste mare.

Bogdan2901

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 44 posts
Primesc mereu spamuri de`astea pe mail :)

Daca ar fi adevarat, as cumpara o vila, o masina, si electrocansice, mobila pt casa, iar restul as pune la banca :D

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,526 posts
Dupa cum declara si majoritatea candidatelor la un concurs de miss ... daca as castiga as face ceva pt a salva planeta etc etc :)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 4,969 posts
Da, foarte buna asta!!! Nu ma mai pot opri din ras ... :)

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,585 posts
Domne, eu in primul rand as da de baut tuturor prietenilor :) Dup'aia, mi-as face casa cat mai eco(nu, n-am tatuat "I :lol: Greenpeace" pe piept, dar tehnologia asta mai putin poluanta mi se pare utila). Apoi, in contrast cu cele dinainte, mi-as luat un Golf 4(neaparat 4!) GTI sau R32 si cisterna de benzina aferenta :shock:
Probabil ca o parte din bani i-as mai pune si pe la vreo banca si ce ce-ar mai ramane as mai trage vreo plimbare cine stie pe unde si poate as incepe o micuta afacere(ca tot romanu' ) :D

Vad ca s-a dovedit un topic amuzant :D Daca tot ne jupoaie guvernantii si criza pare ca s-a instalat binisor, macar cu visele(visurile :D ) sa ramanem :pfft:

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
Pai...in primul rand mi-as cumpara o masina. Deocamdata nu m-am gandit la marca si model, dar cu siguranta va fi o masina din gama VAG :D. Dupa as face o excursie prin lume, iar apoi ca tot romanul mi-as deschide o afacere :)

Cyanilla

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 26 posts
Pun familia la punct, dpdv al confortului, plec intr-o calatorie prelungita care sa includa obligatoriu Japonia si Australia, si daca nu vin prea impresionata de acolo deschid aici o pensiune si un barulet lounge, altfel imi iau catrafusele si direct in Aussie land ma mut

Legionaru'

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,021 posts
Mi-as lua o casa, masina la care visez, as imprumuta prietenii care au nevoie de bani iar restul i-as pune la o banca.
Mentionez ca as profesa in continuare.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
mi-as cumpara un teren inutil si mi-as face o padure (ca sa fiu si ecologic) si in centrul lui o casa, un rau. apoi m-as duce in bamboo si mi-as lua o pitzipoanca si as invata-o sa faca de mancare, sa faca curat, sa spele, sa se epileze singura, dar nu cred ca imi ajung banii :) :good: :))

serios vorbind, probabil as pleca afara, o casuta linistita si restul de bani la banca si as trai cu dobanda lunara care se ridica la cel putin 30.000 euro.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 4,969 posts
Un banc la subiect:

Un tip vine acasa exaltand de bucurie:
- Nevasta! Nevasta! Fa-ti bagajele, am castigat un milion de dolari!
Nevasta intreaba:
- Pentru ce sa-mi fac bagajele, pentru munte, pentru mare?
- Nu ma intereseaza, numai sa dispari cat mai repede!

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,585 posts
Pai domnu' admin... numa' un banc? Nu ne ziceti ce-ati face cu banutii? :)

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Chiar mult timp mi-a luat sa ma decid ce fac cu 1.000.000 de euro :good: . Si am decis: cumpar/ infiintez un club sportiv/ echipa si ma fac Gigi Becali (aici nu am fost originala: intreband un copil ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare, mi-a raspuns scurt: Gigi Becali). Imi place sportul, probabil ca echipa ar fi de handbal, as aduce jucatori foarte buni (incepand cu Laurentiu Toma, Karabatic e prea scump) si in maxim 3 ani as avea triplul sumei investite :D . Pe tata l-as pune presedintele clubului/ echipei. Cam atat. Data viitoare o sa va spun ce voi face cu 3.000.000 de euro. :)

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,900 posts
ce e bizar...noi ne gandim ce ne-am face cu atatia bani, iar altii....in fine...in viata urmatoare o sa fiu eu in locul lor :)

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,526 posts
;) Deci una dintre investitii ar fi aceasta:

Disappearing Pool Table

Amedeo

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,337 posts
de atatia bani fiind adolescent pe la inceput...mi-as face o casa...mi-as luat un golf4 r32 Dsg (stiu ca sunt foarte rare...)....sau un golf in orice caz si l-as aranja...si casa asemenea...daca as luao nu mi-ar trb foarte mare...iar de restul banior probabil as cumpara un spatiu as deschide o afacere...club...cva select...iar apoi as depunde ceva bani si in banca...:shock:

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users